jagodzia24.09 12.02.08, 11:40 Cześć dziewczyny :))) Mam synka - 2,5 latka. Chciałabym w najbliższym czasie zapisać go do przedszkola. Które przedszkole polecacie? Mieszkamy w Mikuszowicach Krakowskich. Pozdrawiam w ten śliczny dzionek - Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniagacz Re: Przedszkole w B-B 27.02.08, 11:42 Cześć moja córeczka chodzi do przedszkola nr 6 koło gimnazjum1.Dawniej była to szkoła 12 na leszczynach.Fajne przedszkole,miłe panie i co najważniejsze Aguśce się podoba. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzia24.09 Re: Przedszkole w B-B 27.02.08, 15:32 Witaj :) Dzięki za odzew :) Właśnie się zastanawiam właśnie nad tym przedszkolem, a w jakim wieku jest Agusia ? Ile dzieciaczków jest w grupie i ile Pań w grupach? Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Przedszkole w B-B 27.02.08, 21:37 Agusia skończy 4 latka w czerwcu.Więc zaczęła chodzić do przedszkola gdy miała 3.W grupie jest 25 dzieci.Grupą opiekują się dwie panie.Pani wychowawczyni i pani do pomocy.Dochodzi też pani dyrektor,która jest bardzo sympatyczna.Wokół przedszkola jest dość duży plac zabaw na którym dzieci mają dużo frajdy w słoneczne dni. Gdy Agusię zapisywałam do przedszkola było bardzo dużo i niektóre dzieci się nie dostały.Dlatego najlepiej zapisać zaraz na początku kwietnia.Ja tak zapisałam Anieszkę i miałam prawie pewniaka,że się dostanie.A bardzo mi zależało,bo w sierpniu urodziłam drugą dzidzię. Mogę dać Tobie znać kiedy będą zapisy.A i jeszcze w czercu są dni otwarte i można przyjść z dzieckiem pooglądać przedszkole o npibawić się.Ja jestem zadowolona. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzia24.09 Re: Przedszkole w B-B 28.02.08, 09:30 Wielkie dzięki Aniu! Jutro po pracy tam podjadę, rozejrzę się i popytam. Czekam na info o terminie naboru. Pozdrawiam i życzę słonecznego, cieplutkiego dnia - Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Przedszkole w B-B 28.02.08, 15:37 Jak tylko będę wiedziała o zapisach dam znać. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaszwed Re: Przedszkole w B-B 28.02.08, 13:00 Witaj! mam ten sam dylemat! Tymus od wrzesnia idzie do przedszkola. Szukała długo i mój wybór padł na Wilkowice!Świetna opieka, z dala od ulicy, duży ogród i atrakcyjna cena-95 zł opłata stała(w Bielsku 160 zł). Jestem nauczycielka z Bielska i rózne opinie słyszałam na temat tych przedszkoli osiedlowych! Odpowiedz Link Zgłoś
asania Re: Przedszkole w B-B 27.03.08, 14:19 Witam wszystkich :) Ja tez jestem mama brdzdaca 2,2-letniego i bardzo chcialabym wyslac go od wrzesnia do przedszkola. Mieszkamy w Komorowicach Krakowskich. Czy mozecie mi polecic dobre przedszkole w okolicy (lub nie..)? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzia24.09 Re: Przedszkole w B-B 01.04.08, 13:27 Dzisiaj rozpoczął się nabór do przedszkoli. Mojego Kacperka zapisałam do Przedszkola nr 6 na ul. Górskiej. Ponadto w kwietniu od 9-tej do 11-tej można tam z dzieciątkiem przyjść aby go nieco oswoić z nowym miejscem. Pozdrawiam - Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Przedszkole w B-B 02.04.08, 07:04 Jagodziu miałam dać znać tobie o zapisach.Przepraszam,ale moje dziewczyny się rozchorowały i praktycznie z domu nie wychodzimy. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzia24.09 przedszkole 02.04.08, 08:43 Ależ Aniu - wiem, że jesteście chore i trzymam kciuki, abyście szybciutko do zdrówka powróciły. A jeśli chodzi o dni otwarte w przedszkolu, to dzwoniłam tam przed chwilką i pani, z którą rozmawiałam nic nie wie coby takowe w tej chwili były. Pozdrawiam cieplutko - Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: przedszkole 03.04.08, 06:08 Jagodziu z tego co pamiętam to dni otwarte w zeszłym roku były w czerwcu.Może panie jeszcze nie wiedzą dokłóadnie,bo p.dyrektor miała rękę złamaną i jeszcze chyba jej nie ma. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzia24.09 Re: przedszkole 03.04.08, 10:22 Też mi się obiło o uszy, że dni otwarte będą w czerwcu. Aniu – jak Wasze zdrowie? Jest poprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: przedszkole 03.04.08, 22:08 Jest już lepiej.Agnieszka jest już zdrowa,ale jeszcze do przedszkola nie póślę jej w przyszłym tygodniu.Amelka musi jeszcze mieć inhalacje i antybiotyk.Właśnie byłyśmy dzisiaj u lekarza do kontroli. A Wy jesteście zdrowi? Bo ta pogoda nie może się zdecydować raz ciepło,raz zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzia24.09 Re: przedszkole 23.02.09, 10:55 Witaj Aniu :-) Od września chodzimy do Waszego przedszkola - jesteśmy baardzo zadowoleni :-) Kacper jest w grupie Biedronek, a Agnieszka, w której jest grupie? Pozdrawiam - Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: przedszkole 24.02.09, 06:50 Witam Jagódko Agnieszka chodzi do żabek.W grupie obok.Odprowadzasz Kacperka?Może się kiedyś umówimy i spotkamy jak będziemy odprowadzać? Jak mały przyjął przedszkole?I jak Tobie się podoba?Zadowolona jesteś? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzia24.09 Re: przedszkole 24.02.09, 15:09 Cześć Aniu :-) W tym tygodniu ja odprowadzam KAcpra do przedszkola, zostawiam go w Waszej grupie, bo nasza sala o tej porze jest jeszcze zamknięta. Przedszkole bardzo mi się podoba, Kacper lubi tam chodzić i już nie mamy problemów porannych z marudzeniem, że on nie chce tam iść. W czerwcu chodziliśmy do przedszkola podczas dni otwartych. Ponadto w sierpniu codziennie przez dwa tygodnie mąż chodził z Kacprem na kilka godzin do przedszkola, więc powoli Kacper się stopniowo aklimatyzował i we wrześniu przyszedł do przedszkola jak "stary przedszkolak" :-) Rano zawsze się spieszę do pracy, ale przy "odbiorze" ;-) możemy się umówić. Pozdrawiam cieplutko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: przedszkole 26.02.09, 21:59 A koło której odbierasz Kacperka? Ja przychodzę po koło 14.30 po Aguśkę. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodzia24.09 Re: przedszkole 02.03.09, 08:21 Pracuję do 15:30 więc jestem w Przedszkolu o 15:45-15:50. Odpowiedz Link Zgłoś