Gość: Bielszczanin IP: 80.50.153.* 25.02.08, 14:07 Pan Pięta cierpi na jakąś schizofrenię.. I nie przeszkadza mu nawet to, że kiedy staje na mównicy sejmowej, sala reaguje śmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piter Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i urz.. IP: *.chello.pl 25.02.08, 15:32 Pięta...no cóż...to jego zdjęcie mówi wszystko..myślałem,że chłop kiedyś zmądrzeje,ale on ciągle takie bzudry opowiada.Gdzie tacy ludzie się wychowują??ja nie wiem,czy go rodzice nie kochają czy co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matek Re: Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 19:49 moze go rodzice bili jak byl maly? przeciez to chyba on chcial wprowadzic do szkol system kar cielesnych, a to mowi samo za siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAK Re: Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i u IP: *.alaska.ds.polsl.pl 25.02.08, 20:24 trzeciorzedny polityk z kompleksami kalajacy polski sejm pisowskim jadem Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i urz.. 26.02.08, 02:05 Niewazny Pieta ale widac ze sie lizodupy Krywulta odezwaly,a moze i POpaprancy herr Thuske! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starybielszczanin Ęntelekt posła poraża głębiom IP: 195.205.170.* 26.02.08, 07:38 przemyśleń.Pan poseł prezentuje klasyczną pisowską metodę piaru: rzucanie błotem i mięsem w politycznych antagonistów.Jak się samemu do niczego nie doszło,można w ramach wyrównywania przepaści ęntelektualnej bluznąć tym i owym. Że to i owo nie ma sensu ? A co ma sens w działalności posła Pięty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielitzer Re: Ęntelekt posła poraża głębiom IP: *.bielsat.com.pl 26.02.08, 21:40 Taaa... a Ty, jako "stary bielszczanin" popierasz za to prezydenta z wschodniego importu?... gratuluje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starybielszczanin Re: Ęntelekt posła poraża głębiom IP: 195.205.170.* 29.02.08, 06:39 po czynach ich oceniajcie", napisano w madrej księdze... Jako stary bielszczanin mógłbym co nieco rzec o komunie, tylko po co ? Co to wniesie do tej dyskusji? Więc jaki sens ma taplanie Krywulta w jakimś wschodzie?, układzie orwmowskim czy milicyjnym? o ile mi wiadomo p.Krywult nie służył w formacjach ZOMO ani SB.Czy był aparatczykiem PZPRu ? to kwestia moralnej oceny aktywności jego i jemu podobnych kilku milionów szeregowych członków tej partyjki.Był natomiast niezłym menedżerem i o to chodzi.Póki zarządza miastem w miare sensownie bez afer korupcyjno-rozpłodowych,niechże działa.Poseł Pięta jako człek bez jakichkolwiek dokonań dla społeczności,budzi moje politowanie i zażenowanie zarazem,że taka miernota reprezentuje moje ukochane miasto w Sejmie RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooral Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i urz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 09:06 więcej takich Pięt :), Edgarów i temu podobnych a PiS będzie miał niedługo 1 punktowy sondaż :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela To nie poseł Pieta obraża urzędasów to oni sami IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.08, 10:57 Widziałam te układy w Misii Specjalnej.Brawo panie Pieta najwyższy czas rozwalić te bielskie układziki , które każdy przecietny nawet bielszczanin może zaobserwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: To nie poseł Pieta obraża urzędasów to oni sa IP: 79.139.1.* 27.02.08, 13:40 "Misii"? To tam były jakieś misie??? Cóż jaki idol taka ortografia. Ale Pisuary tylko głośno ujadać potrafią. A z tego ujadania nic pożytecznego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: To nie poseł Pieta obraża urzędasów to oni sa IP: 78.8.105.* 27.02.08, 14:15 Nie odniosłeś sie do meritum a czepiasz sie literówki , wiadomo wykształciuch, inteligencja zastępcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Re: To nie poseł Pieta obraża urzędasów to oni sa IP: *.bsb.vectranet.pl 27.02.08, 17:22 Ja przynajmniej piszę poprawną polszczyzną a Ty braki w ortografii nazywasz literówka. A słowo wykształciuch, którego z taką lubością używacie wy Pisiory jest tak durne jak jego twórca. Ty pewnie jesteś sfrustrowana że te wykształciuchy są mądrzejsze od takich osobników jak Ty sterowanych przez kieszonkowego wodza paranoika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak, tak Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i urz.. IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.08, 14:21 Nie znoszę pisiorów, ale dobrze ,że mu dołożył. To stwierdzenie jest kwintesencja, jego rządów w B-B. To miastoa szczególnie centrum i okolice dworca PKP, to jeden wielki syf, brud i kołchoz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i u IP: *.bsb.vectranet.pl 28.02.08, 10:00 Z twojej wypowiedzi nic nie wynika, zwłaszcza odnośnie okolic PKP, o co ci chodzi? Co do centrum to kiedy są prowadzone inwestycje w centrum miasta to radni robią wszystko aby oganiczyć inwestycje w tej części miasta na rzecz innych dzielnic miasta, z prostej przyczyny, dzielnice w których zostali wybrani do RM, mieszkańcy będą pamiętali ich zasługi, więc siłą rzeczy, radni, Prezydentowi w centrum inwestować za wiele nie pozwolą. Zadaj sobie pytanie dlaczego za czasów Traczyka robiono niewiele w tym zakresie mimo iż sesje potrafiły trwać do późnych godzin wieczornych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk prawicy Krywult wystydu oszczędź Bielsku-Białej IP: *.eranet.pl 28.02.08, 13:01 Krywult kompromituje się osłanianiem Handzlika, Michniowskiego i innych. To on odpowiada za urząd i swoich urzędników. Ośmiesza się, bo Pięta nie powiedział nic co mogłoby być uznane za szkalowanie lub obrazę. Myślę że poseł miał wiele racji w ocenie Krywulta. W tej sprawie jest tak: Krywult kompromitacja! media kompromitacja! (większość) PO kompromitacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymo Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i urz.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 12:14 Niech ktoś mi przypomni co zrobił w Bielsku od początku do końca Krywult???? Chyba kupę do kibelka... Jakoś nie mogę sobie przypomnieć o jakiś dużych inwestycjach zapowiadanych jeszcze za pierwszej kadencji. Pięty nie cierpię, ale tu muszę mu przyznać rację - Krywult nic nie dokonał za komuny, to i nic na razie nie dokonał za kapitalizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 18:20 1. odnowiona Starówka - czy się komuś podoba, czy też nie, ale jest w końcu odnowiona :) 2. dwa baseny w mieście - a nie było ani jednego, 3. remonty dróg - jest ciężko z jazdą, ale tak jest w każdym mieście, za to po remoncie będzie się super jeździło :) 4. jeździmy nowymi autobusami, 5. nasze miasto zajmuje coraz wyższe miejsca w rankingach, 6. kupił stadion, a nie musiał i mielibyśmy kolejny hipermarket albo salon samochodowy. Nie chce mi się już wymieniać, ale wystarczy zauważyć kilka rzeczy, które są zrobione dla ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matek Re: Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i u IP: *.bsb.vectranet.pl 29.02.08, 18:53 Kompleksowa modernizacja szpitala miejskiego(sprzet, rozbudowa), modernizacja szkoł, nowe okna, ocieplone budynki. jedno z najniszzych wskaznikow bezrobocia w polsce. Odnowiona starowka, pod tym wzgledem najlepszy projekt w polsce. modernizacja kopeielsik na wolnym powietrzu. a to co najwazniejsze, wskaznik zadowolenia mieszkancow z zycia w miescie na bardzo wysokim poziomie, chyba tylko sopot w tej kategori miast jest lepszy od Bielska-białej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 10:17 Nie jestem zwolennikiem ani przeciwnikiem Prez. Krywulta, ale oceniając dokonania poprzedników, to chyba nie jest tak źle. Poprzednik pozostawił po sobie utajnioną umowę odnośnie prywatyzacji AQUY i krzyż na Trzech Lipkach (chciał jeszcze wybudować arkę), natomiast inny na koniec kadencji pojechał do Chile nawiązywać kontakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: dodam jeszcze... IP: *.bsb.vectranet.pl 29.02.08, 20:01 .. modernizację obiektów sportowych, dawnego BBTS i Zapory Wapienica,modernizacja boisk przyszkolnych, współpraca z radami osiedli w celu modenizacji i napraw dróg lokalnych, stworzona sieć budowy nowych przydrogowych chodników dla pieszych, po mimo niskiego bezrobocia ponad 1mln zł idzie na prace społ. użyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer Re: dodam jeszcze... IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.02.08, 21:02 ... remont centrum! To właśnie za jego urzędowania odnowiono ulicę 11 Listopada, ruszono schody na Barlickiego, gruntowna modernizacja mostu, dodatkowo zapowiadają remont jeszcze w tym roku ul. Barlickiego - to wszystko to ścisłe centrum miasta. Niech mi ktoś przypomni jakie inwestycje poczynił w centrum Traczyk - będę wdzięczny, bo albo zapomniałem, albo nic takiego nie miało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: dodam jeszcze... IP: *.bsb.vectranet.pl 02.03.08, 08:57 Kapitalne remonty instytcji kulturalnych, mały i duży budynek Teatru Polskiego, remont Banialuki, BWA, Książnicy Beskidzkiej, jest szansa, że w B-B do końca 2010r. będą ostatecznie wyremontowane wszystkie przejścia podziemne, pokażcie mi podobne miasto, które zmienia swój wygląd nawet w takich miejscach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Krywult precz PO precz z BB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 21:10 Toż to chyba cały wydział propoagandy i promocji wziął sobie nadgodziny i oblewa Pięte gównem a Krywulta lukrem. Nic nie zmieni już tego że poseł miał rację a Krywult nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Precz z oszołomami ! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.08, 07:59 Gość portalu: MR napisał(a): > Toż to chyba cały wydział propoagandy i promocji wziął sobie > nadgodziny i oblewa Pięte gównem a Krywulta lukrem. Nic nie zmieni > już tego że poseł miał rację a Krywult nie. W postach poprzedzających twój wyspecyfikowano dokonania prezydenta Jacka Krywulta (nie wszystkie). Ty nie podając żadnych argumentów uważasz, że tylko ty i poseł Stanisław Pięta macie rację.Właśnie takich osób jak wy nie wolno dopuszczać do SŁUŻBY w samorządzie, którą niektórzy uważają za WŁADZĘ będąca drogą do wzbogacenia się. Prezydent Jacek Krywult nie jest moim idolem. Nie podoba mi się u niego brak umiejętności bezpośredniego kontaktu z mieszkańcami. Nie pochwalam doboru niektórych współpracowników, w tym przede wszystkim zastępcy w osobie pana Zbigniewa Michniowskiego co ma przełożenie na fatalną działalność podległych temu panu wydziałów Urzędu Miejskiego z Wydziałem Urbanistyki i Architektury na czele.Rzecznik też jest nijaki. Mogłoby go w ogóle nie być.Tyle w skrócie.Czekam, aby przeciwnicy prezydenta Jacka Krywulta napisali o dokonaniach jego poprzedników, a poplecznicy posła Stanisława Pięty o dokonaniach tego ich idiola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Re: Precz z oszołomami ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 09:10 Tez nie jestem wielkim fanem Krywulta ale mam pewien apel do powtarzających slogany pisowskich idoli.Proszę was mianowicie abyście w kilku punktach wymienili:czego Krywult nie zrobił a mógł zrobić, co powinien zrobić, jak, za co i kiedy, co zrobił źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Precz z oszołomami ! IP: *.dsl.bell.ca 01.03.08, 17:25 Remonty i naprawy to nie zaden wyczyn Krywulta , to koniecznosc wynikajaca z potrzeb ich wykonania i takie jest zadanie sluzb miejskich. Analiza osiagniec Krywulta moze sprowadzac sie do jego operatywnosci w kierowaniu zespolem ludzi i tego Krywult chyba nie osiagnal . Nie wiem ile ma rak Krywult .....jedni twierdza , ze ma duzo , ale miasto nabralo rozmachu z inicjatyw ludzi , ktorym przyswiecaly inwestycje i mieli na to fundusze lub je uzyskiwali na rozwoj miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Precz z oszołomami ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 18:53 Ludzie uzyskiwali fundusze na rozwój miasta????????????????????????? A jak to robili? Po co by to mieli robić? Przecież są fundusze publiczne na rozwój miasta. Można robić inwestycje, a można obiecywać gruszki na wierzbie. W Bielsku dużo się zmieniło na lepsze i mam nadzieję, że tak będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Precz z oszołomami ! IP: *.dsl.bell.ca 03.03.08, 03:23 Gość portalu: dido napisał(a): Ludzie uzyskiwali fundusze na rozwój miasta????????????????????????? > A jak to robili? Po co by to mieli robić? Przecież są fundusze > publiczne na rozwój miasta. Można robić inwestycje, a można > obiecywać gruszki na wierzbie. W Bielsku dużo się zmieniło na lepsze i mam nadzieję, że tak będzie dalej. ....>>>Chetnie podpisalbym sie pod Twoja wypowiedzia , gdyby tylko miala potwierdzone fakty , rozwoj miasta to nie tylko ratuszowy sklepik , to sa inwestycje i posrednictwa w tych inwestycjach osob trzecich ,czyzby Krywilt budowal pawilony handlowe , czyzby Krywult i jego gang mial taki fundusz .....moze i ma , ponoc ma wiele rak , ktore siegaja w rozne kieszenie !!! Fundusze publiczne znikaja jak kamfora , rozejrzyj sie tylko a moze znajdziesz jakis grosik z Twoich rowniez podatkow , co ja mowie , sa jeszcze podatki od tych inwestycji ....dlatego w Bielsku duzo sie zmienilo a mogloby jeszcze wiecej i lepiej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykształciuch Re: Precz z oszołomami ! IP: *.sferanet.pl 02.03.08, 05:13 Staruszek piszesz bzdury tu i chyba w SN też/podobny styl wypowiedzi/."Konieczność" na prezydenta!!!!!!! "Inicjatywy ludzi,którym przyświeca" na zastępcę!!!!!!! ZADOWOLONY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorol Re: Precz z oszołomami ! IP: *.bsb.vectranet.pl 02.03.08, 08:49 Gościu, z tobą wszystko w porządku???? Inwestycje w mieście i na całym cywilizowanym świecie ( chyba ) wykonywane są za nasze podatki. Chyba że droga, budynek czy stadion jest własnością prywatną. Przykład Szczecina jest tutaj najlepszy i obrazuje co się dzieje jeśli gospodarz miasta ma problem z realizacją założeń wyborczych dotyczących w głównej mierze inwestycji ( dla ludzi- mieszkańców ). To właśnie sprawiło, że były już prezydent Szczecina dostał nieco ponad 2.3% głosów a na drugim końcu Polski, prezydent B-B, Krywult 68.7% głosów, bez poparcia PiS czy innych organizacji prawicowych czy lewicowych. Tym lepszy jest wynik pana Jacka Krywulta, lepszy niż prezydentów Wrocławia, Gdyni czy Sopotu ( mimo iz oni dostali procentowo większe poparcie w swoim lokalnym społeczeństwie. Pamiętaj o tym stary staruszku! Poparcie nie wzięło się z kosmosu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini w Re: Precz z oszołomami ! IP: *.gprs.plus.pl 02.03.08, 10:15 Staruszek od wczoraj w Bielsku jest olimpiada polonijna wiesz o tym? A dlaczego nie przyjechałeś i na miejscu nie umoralniasz i nie poczynisz zmiany.Ale z tego co widziałem ekipa Kanady-liczna,rozmowna, sympatyczna,przyjazna Bielsku.Nie ma tam oszołomów Twojego pokroju.Dzisiaj w Szczyrku popytam ich czy znają takiego o nicku Staruszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Precz z oszołomami ! IP: *.dsl.bell.ca 03.03.08, 03:12 Gość portalu: vini w napisał(a): Nie ma tam oszołomów Twojego pokroju.Dzisiaj w Szczyrku popytam ich czy znają takiego o nicku Staruszek. .....biedny vini ,przewialo go cos i belkoty wypisuje , czyzby kolejne posmiewisko bielskiego rodowodu.....:o) a juz mialem checi Cie uscisnac za przyslowiowa cisze w eterze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini w Re: Precz z oszołomami ! IP: *.gprs.plus.pl 03.03.08, 17:38 Co pierwszy albo ostatni jestem co ci to mówi-oszołom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Precz z oszołomami ! IP: *.dsl.bell.ca 04.03.08, 17:15 Moze i masz racje .....tyle oszolomow wyjechalo , ze nareszcie podniosl sie sredni iloraz IQ w Bielsku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadra Jacek Krywult wstydu oszczędź naszemu miastu IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.08, 01:29 mamy wybór postkomuna albo IV RP, układy albo walka z korupcją, Krywult albo Pięta. Mimo wszystko wolę posła Piętę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i urz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 17:48 No ładne slogany, trochę wyświechtane ale ładne.Tylko jakie konkrety z tego wynikają?Na każde pytanie tak odpowiadasz?A może spróbuj jednak samodzielnie pomyśleć, a nóż pójdzie ci to lepiej niż gosiewskiemu, ziobrze, karskiemu, brudzińskiemu. Może nawet dla odmiany to co wymyślisz będzie miało sens.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Jacek Krywult: nie pozwolę obrażać urzędu i u IP: *.dsl.bell.ca 07.03.08, 17:08 Gość portalu: dominos napisał(a): > No ładne slogany, trochę wyświechtane ale ładne.Tylko jakie konkrety z tego wynikają?Na każde pytanie tak odpowiadasz?A może spróbuj jednak samodzielnie pomyśleć, a nóż pójdzie ci to lepiej niż gosiewskiemu, ziobrze, karskiemu,brudzińskiemu. Może nawet dla odmiany to co wymyślisz będzie miało sens.Powodzenia! >>>>dobrze by bylo gdyby adresat zostal umieszczony w Twoim pytaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś