Dodaj do ulubionych

Leśny Park Nispodzianek

07.03.08, 16:11
Dziewczyny napiszcie coś o tym miejscu i cenniku,oraz czy warto teraz sie tam
wybrac czy moze lepiej w lecie??pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • karolina_pp warto :) 07.03.08, 16:59
      W sumie my byliśmy latem, ale myślę, że teraz też powinno być ok. Julia była
      zachwycona (miała wtedy 4 lata). Można kupić jedzonko dla zwierzątek i nakarmić
      nimi np. sarenki (jedzą z ręki!). Cennika aktualnego nie znam, bo byliśmy ponad
      półtorej roku temu, no ale od czego jest Google ;) -> www.lesnypark.pl/
      jest tam też cennik. Polecam szczerze - w tym roku też się wybieramy (tym razem
      już liczniejszą grupą). Pozdrawiam :)
    • abodzek Re: Leśny Park Nispodzianek 07.03.08, 18:11
      już znalazłam tą stronę wcześniej ale cos tam szwankuje bo ani cennika nie da
      sie otworzyć ani godzin otwarcia,oraz dokładnej mapki dojazdu,w kazdym razie
      zawsze mogę sobie tam zadzwonic.A skoro wy polecacie to chyba wybierzemy sie tam
      w niedziele,co prawda Asia ma dopiero 19 miesięcy ale myślę ze bedzie zadowolona.
      • madzis12 Re: Leśny Park Nispodzianek 07.03.08, 19:29
        polecam bardzo, jechać szczególnie rano zaraz po otwarciu, wtedy zwierzaczki sa
        głodne, jeszcze w miarę mało ludzi, i zwierzaki podchodzą w dużych ilościach juz
        koło godziny 11-12 nie są tak samo skore do jedzenia z ręki jak rano, byłam tam
        juz 3 razy, i moje dzieci (wówczas 2,5 roku i 1 rok) były zachwycone. Naprawdę
        polecam, a szczególnie rano.
      • karolina_pp Re: Leśny Park Nispodzianek 07.03.08, 21:11
        pewnie masz zablokowane w przeglądarce wyskakiwanie okienek. W takim razie
        napiszę Ci, że:
        pokazy lotów ptaków drapieżnych zimą o 11.00 i 14.00 (dla maluchów to może być
        trochę nudne - dla mnie było widowiskowe - szczególnie, gdy na sam koniec jeden
        z nich zwiał ;) - odleciał i nie wracał - ponoć zdarza mu się raz na jakiś czas
        taka akcja),
        Cennik:
        - dorośli 13pln,-
        - dzieci, młodzież szkolna 8,-
        - renciści, emeryci, studenci 11,-

Dzieci do lat 3 mają wstęp wolny.
        • mpd3 Uwaga! Błotko! 09.03.08, 09:44
          Rozmawiałam właśnie ze znajomą właścicieli parku. Ostrzegła mnie że
          w chwili obecnej jest tam niemiłosiernie dużo błocka. Dzieci
          koniecznie w kaloszach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka