dsz27 10.04.08, 19:47 Dziewczyny jeśli macie podajcie mi komórkę do dr Lasatowicza. Przegapiłam dziś wizytę i muszę wiedzieć czy przyjmie mnie jutro rano. To naprawdę pilne, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dsz27 Re: Dr Lasatowicz pilne 10.04.08, 20:30 Hej, dzwoniłam pod ten numer dwa razy, nie odbiera. Nie chcę go nękać więc wysłałam mu sms'a. Jakie masz doświadczenia, odpisze? Donia Odpowiedz Link Zgłoś
dsz27 Re: Dr Lasatowicz pilne 11.04.08, 15:01 Ostatnio trochę Wam tu smuciłam ale delikatnie. Dzisiaj byłam u Lasatowicza i z dzieckiem wszystko ok, pomierzone, obejrzane i prześwietlone;) Rokowania są na córkę więc się chwalę. jeśli będzie syn tez dobrze. A i jeszcze raz wielkie dzięki dla a-nulla, fachowa pomoc prawnicza zawsze mile widziana. Teraz tak z pół roku separacji i wnoszę papiery o rozwód. Albo jeszcze papierowy mąż to zrobi. Emocje opadną i może będzie łatwiej mi przez to przejść. Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
kaoli27 Re: Dr Lasatowicz pilne 12.04.08, 20:52 Bardzo się cieszę, ze z dzidzią wszystko w porządku. A z resztą sobie poradzisz, na pewno. Tylko musisz wierzyc w siebie! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś