Gość: zdradzona wielokro IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.07.08, 19:05 co sądzicie o zdradzie? Dlaczego jest akceptowana w Wilkowicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hmmm Re: zdradzający IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.07.08, 19:13 Prawdopodobnie dlatego,że w Wilkowicach są tak zaPROGRAMowani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychuro Re: zdradzający IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.07.08, 21:40 Co rozumiesz pod pojęciem "zdrada"? Poszedł z inną do łóżka? Miał jakąś tajną randkę? Całował inną? Może się tylko uśmiechał? A może łapał za kolano lub inną część ciała? Są różne interpretacje zdrady.Moja była uważała że ją zdradzam jak patrzę na inne wzrokiem zbyt przychylnym.Do dzisiaj nie wiem o co jej chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdradzona Re: zdradzający IP: 92.8.100.* 01.08.08, 22:22 Ten osobnik męski jawił się jako wolny mężczyzna,po czym okazało się,że ma żonę... Dodam,że sprawa działa się za granicą,a żona była w Polsce,dlatego nic o niej nie wiedziałam...Traktuję to więc jako podwójną zdradę-jej i mnie...już o jego dzieciach nie wspomnę... Ogólnie sprawa wysoce dramatyczna dla mnie ze względów moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Obłuda narodowa... IP: *.opera-mini.net 31.07.08, 09:34 Przede wszystkim - współczuję Ci :( Niestety jest to jedynie fragment tzw. OBŁUDY NARODOWEJ. Jesteśmy tacy dwulicowi, że aż niedobrze się robi... Z jednej strony przysięga małżeńska, a z drugiej... Z jednej strony Kościół, msza co niedziela, 10 przykazań, a z drugiej... Śpiewka o zaufaniu, miłości, partnerstwie, a z drugiej... Jesteśmy mistrzami kierownicy, ale nikt nie przestrzega przepisów... Mało kto bezpośrednio powie Ci "w czym problem", prędzej t...k Ci obrobi... Jesteśmy mistrzami świata w OBŁUDZIE. Gdyby jeszcze dawali za to medale na olimpiadzie Jak dla mnie jest to żałosne, powiem więcej: TO JEST CHORE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: zdradzający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 00:02 forum porad sercowych to chyba nie tutaj. Jestem w stanie zrozumieć że ktoś sprawił ci ból, ale po jaką cholerę piszesz o tym akurat na tym forum ? Tylko czekać, aż podasz jego imię i nazwisko, adres albo jeszcze numer karty bankomatowej. Współczuję, ale to nie miejsce do załatwiania prywatnych [sic!] spraw ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdra Re: zdradzający IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.08.08, 09:09 Piszę to tutaj,bo za cholerę nie jestem w stanie zrozumieć,dlaczego w bielskim(skąd ON pochodzi) panuje taka akceptacja zdrady,bo dopiero po paru miesiącach pytań,otrzymałam wreszcie odpowiedź,czy ma żonę i to nawet nie od niego... Gdyby to działo się w moim regionie,to nie miałoby nawet miejsca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: zdradzający 02.08.08, 12:06 Zdra, bez przesady - sklonnosc do zdrady uzalezniasz od regionu z ktorego ktos pochodzi? A fakt, ze facet nie chcial sie przez kilka miesiecy przyznac do zdrady tlumaczysz "akceptacja zdrady w bielskim" (nota bene, czym bielskim?). Sku....e wystepuja w roznych szerokosciach geograficznych... naiwne kobiety niestety tez. Rozumiem ze jestes zraniona ale ... wez kobieto odpocznij, nie wiem - moze po jakas porade do specjalisty sie udaj a nie wymyslaj jakichs dziwnych tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradz Re: zdradzający IP: *.sotn.cable.ntl.com 02.08.08, 13:28 Nie chodzi mi tutaj o skłonność do zdrady samej w sobie,ale do ludzi,którzy wiedząc,że nie miałam pojęcia o tym,że Zdradliwy ma żonę,nawet słowem nie pisnęli! To czego w tych Wilkowicach uczą? Na pewno nie moralności... Mnie zastanawia ta zbiorowa akceptacja grzechu i milczenie. A co do naiwności,to jak można mówić w ogóle o jakiejkolwie naiwności... A co to jest,kiedy pytasz się mężczyzny, już na sam koniec znajomości,mając 100%pewność,że ma rodzinę,a on się jej wypiera? I kiedy przyłapujesz go z żoną na lotnisku i wtedy on nagle ma odwagę moralną przyznać się drżącym głosem i czerwoną gębą,że jednak singlem nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: zdradzający 02.08.08, 17:13 zdradz, popieram bielszczanina, daj gosciowi po goralsku w pysk, zapomnij jak najszybciej, szkoda czasu zeby w ogole roztrzasac temat. A na nastepny raz badz mniej ufna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanin Re: zdradzający IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 12:54 a to dlatego, że w tym rejonie panuje od wieków tolerancja i zgodne współżycie wielu narodowości i religii, choć piszesz o Wilkowicach... hmmm... to rejony z wielką tradycją zbójnicką więc jeden drugiego nie wyda choćby go ogniem żywym przypalać. No to już wiesz dlaczego nie ma donosicielstwa. Nie w typie ludzi stąd jest wtrącanie się i obgadywanie spraw innych. Amen. Trzymaj się kobieto, daj mu po góralsku po mordzie i znajdź sobie innego a nie rozpaczaj. Odpowiedz Link Zgłoś