lumja 14.10.08, 08:22 zapraszam wszystkiech na urodzinowe smakolyki:) Rok temu, w piekna październikową noc, o 2.10 przyszedl na świat nasz najwiekszy skarb, najukochańszy synek Aleksander:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma2ma Re: dzisiaj świetujemy 14.10.08, 10:37 Sto lat, sto lat!!!! Lumja zyczymy Twojemu synkowi wszystkiego najlepszego, duzo, duzo zdrowka i zawsze usmiechniejtej buzki. Ma tez swietowalismy, ale w niedziele. Jak ten czas szybko leci, apamietasz jak nie dawno naradzalysmy sie gdzei rodzic??? a to juz bylo ponad rok temu...no no...sciskamy Was mocno i posylamy pozdrowienia ps. czekamy na jakoas fotke urodzinowa i kilka newsow od Was, jak juz skonczycie swietowac, ja sie tez zabieram do pisania, ale jakos to nie wychodzi....papa postaram sie jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: dzisiaj świetujemy 14.10.08, 12:38 kochana, ucaluj chlopaków ode mnie gorąco:) my dzis świetujemy kameralnie a duża impreza w niedzielę:) tez sie juz od jakiegos czasu zbieram żeby napisac i ciągle cos mi wyskakuje, ale postaram sie sprężyć. Pozdrawiam i jeszcze raz życzę jubilatom wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: dzisiaj świetujemy 14.10.08, 16:34 Wszystkiego najlepszego wszystkim świętującym maluszkom :D Odpowiedz Link Zgłoś