aniagacz 31.10.08, 21:03 Wczoraj facio tirem wjechał na mój pas i mi póknął w auto.Mam prawo jazdy dopiero miesiąc i przeżyłam takiego stresa.Ale dzisiaj wsiadłam do mojej rozwalonej skodzi i pojechałam.Ależ się bałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechickachata Re: mam samochodzik rozbity -( 31.10.08, 22:30 Ojej! No to fatalnie. Mam nadzieję, że szybko zapomnisz o tym złym doświadczeniu i będziesz szczęśliwie dalej podróżować za kółkiem. TIRowcy to POTWORY NA DROGACH!!! Gosia 1% dla Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: mam samochodzik rozbity -( 01.11.08, 09:17 Rzeczywiście niefajne przeżycie zwłaszcza dla młodego stażem kierowcy. Ale tirowcy NIE SĄ potworami na drogach. Mam dla nich sporo empatii od kiedy używam w samochodzie CB radia i słyszę jak czasem niełatwo im się pracuje. Oczywiście, jak w każdej grupie, znają się wśród nich tacy, którzy za kółkiem usiąść w ogóle nie powinni. Gnojki i chamy też są. Ale nie generalizujmy. W każdym razie podziwiam za odwagę,że tak szybko znowu jezdzisz. To bardzo dobrze. Z każdym kolejnym dniem pewnie nabierałabyś większych obaw. Szerokiej drogi życzę, bez nieprzyjemnych przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: mam samochodzik rozbity -( 01.11.08, 09:42 Uwielbiam tiry. Kto większy ten lepszy... Dobrze Aniu że Ci się nic nie stało. Odważna Kobita. Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: mam samochodzik rozbity -( 01.11.08, 21:08 Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.Ciężko mi się wsiadało po tym zdarzeniu.Ale muszę i chcę jeździć. Pozdrawiam i życzę miłej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś