Gość: sfinx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 16:29 Szukam dobrej szkoły językowej w Bielsku. Możecie mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ozi Re: Szkoła Językowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 13:31 Speed Callan jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Szkoła Językowa IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.10.03, 22:48 Jasne, że mogę pomóc. Polecam szkołe językową Oxford na ulicy Komorowickiej, tam gdzie Dekatlon. To świetna szkoła i znakomici lektorzy. Uczę s9ę tak od paru tygni i juz moge powiedzieć , że nauczyłem się wiecej niz przez 3 lata liceum. Atmosfera super, wesoło i na luzie. Ale wymagają dużo. Tyle że nie stresują cire człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santafe Re: Szkoła Językowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.03, 13:27 Dobra szkoła? Ja chodzę na angielski do JDJ Bachalski na Barlickiego. Niedawno otwarta, ale b. fajna atmosfera, małe grupy, spoko lektorzy Odpowiedz Link Zgłoś
underthebridges Re: Szkoła Językowa 03.11.03, 09:09 Polecam Speed na Mickiewicza, uczą metodą Callana i są na prawdę efektywni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Szkoła Językowa IP: 213.216.88.* 11.11.03, 01:32 Chodziłem do Speeda (Callan) w Tychach 2 lata temu i bardzo sobie chwaliłem. Odpowiedz Link Zgłoś