edysia79 25.01.09, 22:24 Upiekłam wczoraj, ostatnie sztuki się ostały, ktoś chętny? przystole.blox.pl/2009/01/Muffinki-z-szynka-i-serem.html :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_bb1 Re: Zapraszam na muffinki ;) 26.01.09, 15:06 Dziewczyno ja się przy Tobie kompleksów nabawię :) ale takiej wersji nie próbowałam a że jest prosta w wykonaniu to chętnie wypróbuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: Zapraszam na muffinki ;) 26.01.09, 17:22 E tam od razu kompleksów ;) Przepis polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rioter Re: Zapraszam na muffinki ;) 26.01.09, 21:31 Fanka muffinek pozdrawia serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska Re: Zapraszam na muffinki ;) 26.01.09, 23:23 sie pieką własnie mam nadzieje ze wyjdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniagacz Re: Zapraszam na muffinki ;) 28.01.09, 09:22 Edysiu wyprobowalam kilka Twoich przepisow.Pychotka i latwe w przyrzadzaniu.Muffiki napewno tez zrobie. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
lazania3 Re: Zapraszam na muffinki ;) 28.01.09, 11:45 Edysiu to ja też się przyznaję,tylko proszę nie bij:)))bardzo często korzystam z Twoich przepisów,a ciasta już praktycznie wszystkie wypróbowałam:),fantastyczne przepisy,fantasyczny kulinarny blog,jesteś Wielka;pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: Zapraszam na muffinki ;) 28.01.09, 14:51 rioter ja również serdecznie pozdrawiam :) u_brzosko i jak, udały się? aniu i lazanio dlaczego dopiero teraz się przyznajecie,że do mnie zaglądacie, hę????? No dobra, bić nie będę, bo bardzo się cieszę, że moje przepisy się przydają i że blog się podoba :D Pozdrawiam i idę zjeść kawałek nowego ciasta z orzechami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska Re: Zapraszam na muffinki ;) 28.01.09, 23:29 a udaly sie, udaly :) dzieki za przepis, wkrotce bedzie powtorka :)) polecam, zniknely w pierwszy dzien tylko ciut za dlugo pieklam i lekko byly z wierzchu twarde a mnie sie mufinkowo zrobilo i dzis juz upieklam muffinki autorskie, na "lekko-słodko" ze slonecznikiem i migdalami :)) pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: Zapraszam na muffinki ;) 30.01.09, 22:55 U_brzosko cieszę się bardzo, że smakowały. Jeśli poleżą do drugiego dnia, wierzch trochę mięknie. Te Twoje autorskie muffinki też musiały być pyszne :) Odpowiedz Link Zgłoś
malflu przyznaje sie i ja... 28.01.09, 15:54 mam bloga dodanego do ulubionych w zakladkach, podczytuje regularnie obśliniając monitor:-) Ponieważ daleko mi do wprawnej w gotowaniu matki czy żony pokusiłam się o tosty "Poranna niespodzianka" Pycha...kiedyś wpakowałam ten farsz w ciasto francuskie, zwinęłam jak roladę, pokroiłam w plastry i upiekłam takie ślimaki posmarowane jajkiem ...było pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Edysiu 30.01.09, 21:57 jestem pod dzikim wrażeniem będziesz moim natchnieniem zarobiłam sobie zakładkę i jak Malflu będe ślinić monitor a razem ze mną 3 sztuki koleżanek, 1 kolega, 2 szefowe i mąż!!! Ja też takie kiedyś zrobię! Odpowiedz Link Zgłoś
edysia79 Re: Edysiu 30.01.09, 23:00 Malflu dobrze że się przyznałaś :) Pomysł z tymi ślimaczkami z ciasta francuskiego bardzo mi się podoba. Ado toż to cały tłum! Ale zapraszam serdecznie :) No i dziękuję!!! Teraz jeszcze bardziej chce mi się piec i gotować. Tak tylko ostrzegam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: Edysiu 31.01.09, 08:25 Sadystka;) ale tak na poważnie - to masz wspaniały talent! Odpowiedz Link Zgłoś
rioter Re: Zapraszam na muffinki ;) 01.02.09, 21:34 Przez niezliczoną ilość przpisów na pyszności zostałam zmuszona do dodania Twojego blogu do Ulubionych:))) Ślinka cieknie patrząc na te cuda:) - jutro muffinki z chałwą serwuję Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Zapraszam na muffinki ;) 02.02.09, 19:49 musze koniecznie wybrobowac, jeszcze nie jadlam muffinkow nie na slodko. a blog super, tez bede zagladac na pewno. gratuluje :-) Odpowiedz Link Zgłoś