Dodaj do ulubionych

Quady rozjeżdżają beskidzkie lasy

• Gość: Kasia Quady rozjeżdżają beskidzkie lasy IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 05.06.09, 22:51
      Pajace na quadach zapraszam na moje linki - już rozwiesiłam pranie i czekam
    • Gość: KAsia Re: Quady rozjeżdżają beskidzkie lasy IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 05.06.09, 23:05
      Ja tam lubię rozpylić gaz pieprzowy jak nadjeżdza taki pajac. Wiecie jak szybko
      wyskakuje z kasku - bezcenny widok :)
    • anna22290 bandytyz z blogoslawienstwem prawa 21.08.09, 14:42
      w Polsce bylam na urlopie bo mieszkam od wielu lat poza
      krajem ,skandalem jest nieodpowiedzialnosc wladz polskich za ludzi
      jezdzacych na Quadach czy motocyklach bez prawa jazdy pisze o
      wladzach bo u nich samych mozg jest organem najmniej
      pracujacym;ludzie w Polsce nie ublizajac nikomu stosunkowo niedawno
      weszli w posiadanie dobrych aut czy motocyki roznego typu ,troszke
      wiecej pieniedzy i kolejny madry tatus wypuszcza swoja pocieche na
      droge bez prawa jazdy .Polska slynie w EU z piratow drogowych ,i po
      drogach naprawde strach jezdzic ,malo ludzi jezdzi madrze
      dostosowujac predkosc do realnych sytuaci na drogach ,mandaty nie
      pomoga jak swiat lepiej sytulowanych ludzi w Polsce bedzie
      funkcjonowal bez udzialu mozgu.Wspaniali geniusze drog w Polsce
      zacznijcie uzywac tego organu nazwanego mozgiem na codzien a i wy i
      wasze dzieci na tym skorzystacie a moze z czasem Polonia tez nie
      bedzie musiala sie wstydzic za Was
      • Gość: kierowca Re: bandytyz z blogoslawienstwem prawa IP: *.clnet.cz 30.08.09, 13:50
        to ze w polsce jezdzi sie ostro jest wynikiem stanu drug i ciaglych
        korków-chcacy gdzies dojechac trzeba czasami "przycisnac"
    • mala-paskuda Wszystko dla ludzi. 21.08.09, 22:21
      Niektóre wypowiedzi, jakie tu przeczytałam, naprawde mnie spięły.
      Ludzie, czy wy wiecie, jakie obrażenia może spowodować metalowa
      linka rozciągnięta między drzewami?? Albo tzw. wilczy dół?
      Zastanowcie się trochę może, zanim napiszecie takie rzeczy, bo potem
      jakiś nadgorliwy małolat faktycznie zrealizuje taki debilny pomysł,
      i kogoś trzeba będzie pakować w czarny worek.

W temacie: porządny tor na obrzeżach miasta dla crossów i quadów by
      się faktycznie przydał. Jak juz ludzie maja jakąś zajawkę, to niech
      ją realizują bezpiecznie.

Ja osobiście mam sporo znajomych wśród miłośników quadow, crossów i
      samochodow terenowych. dorastałam wśród nich, i jakoś żaden nie był
      synalkiem partyjniaka, niedorozwiniętym półgłówkiem, prostakiem ani
      chamskim opojem.
      Oczywiście, w każdym towarzystwie znajda się jacyś rozwydrzeni
      osobnicy o móżdżku Kubusia Puchatka, ale to pojedyncze przypadki.
      Niestety jak taki kretyn jeden z drugim dla jajec się przejedzie
      uczęszczanym szlakiem i prawie po stopach turystom, to obrywa się
      wszystkim, i potem chodzi obiegowa opinia, że np. quadowcy albo
      terenowcy to wiecznie nawalone, nieliczace sie z nikim...(tu wstawić
      odpowiedni wyraz o znaczeniu jednoznacznie pejoratywnym).
      Większośc z tych ludzi nie traktuje turystów bez szacunku, nie
      dewastuje szlaków i ogólnie stara się unikać problemów, bo wie, że
      za jeden wybryk kopa dostanie całe stowarzyszenie.
      • Gość: Zibi Re: Wszystko dla ludzi. IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 22.08.09, 15:13
        Mistrzu jak sobie kupie samochód WRC to wybudujesz dla mnie zamknięte trasy?
        Powiedz mi skoro nie jesteś półgłówkiem ani Twoim znajomo crossowcy po co
        kupować sprzęt skoro nie ma go gdzie używać? Skoro nie ma tras do jazdy takim
        sprzętem? Żeby łamać praw?
        • mala-paskuda Re: Wszystko dla ludzi. 22.08.09, 21:20
          "Mistrzu" - no pochlebiasz mi:) Ja niestety nie jestem utytułowana
          akurat:) Maszyny można wykorzystac, jezdżąc na zloty i zawody,
          organizowane w całym kraju, gdzie kategoria lasów to nie "lasy
          chronione" tylko "lasy gospodarcze" i trasy sa wytyczane na
          terenach np. przeznaczonych do wycinki, na hałdach, na
          kamieniołomach, itd. Ptzygotowania do takiej imprezy trwają zwykle
          długo, i w poroxumieniu a lokalnymi władzani i lesnictwem.
          Sa też rajdy zagraniczne, na całym świecie, gdzie z powodzeniem
          brali udział ludzie z naszego regionu.
          Raz jeszcze powtarzam, ze nie nalezy wrzucać wszystkich do jednego
          worka. Jeżeli ktoś się zachowuje po chamsku, to kara mu się należy,
          owszem. I naprawdę dobrze by bylo, gdyby do lasu nie mogł bezkarnie
          wjechac każdy i kiedy mu się podoba. Może nie byloby takich wypadków
          jak ten jekieś 2 lata temu, jak koles przykozaczył Suzuki Samuraiem,
          nie wiedziawszy, że podczas zjazdu ze stromego zbocza nie wolno
          wciskać hamulca! - przeturlał się kilkakrotnie przez dach i zabił na
          miejscu. Bo robił coś, o czym nie mial zielonego pojęcia i w miejscu
          totalnie do tego nie przeznaczonym, bez przygotowania.
          Uważam, ze służby lesne powinny dysponowac odpowiednim sprzętem,
          zeby takich osobników eliminować.
          • Gość: rac Re: Wszystko dla ludzi. IP: *.clnet.cz 30.08.09, 13:56
            tak zgadzam sie z toba-nie wszystko do jednego worka
    • Gość: Kozak z Kóz Re: Quady rozjeżdżają beskidzkie lasy IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 22.08.09, 15:26
      Ja tam lubię kamieniami rzucać w crosowców i quadowców. Kucam w krzakach i ryp
      kamieniem w motocykl - fajnie się odbija jak trafię. Kolega raz takiego jednego
      w kask trafił - fajny wgniot został w koleś spieprzał ze strachu że w portki
      chyba narobił.
      • Gość: rajdowiec Re: Quady rozjeżdżają beskidzkie lasy IP: *.clnet.cz 30.08.09, 13:45
        rzucasz kamieniami z zazdrosci bo sam nie morzesz sobie pojezdzic-lee
    • amg53 bicie piany i tyle 24.08.09, 06:48
      jest las,jest zakaz jazdy w lesie quadami,crossami i tym podobnymi
      wunalazkami i basta. Za łamanie przepisów prawa należy się
      kara.Proste jak konstrukcja cepa.
      Argumenty typu: a bo żem se kupił quada to gdzieś przecie muszę
      jeździć,nie ?, to argument na poziomie smietanki intelektualnej
      Samoobrony...
      Jak któś ma hobby pod tytułem: czołg, to znaczy że może jeździć tem
      czołgiem po ulicy Krakowskiej na ten przykład albo 3 maja ?
      Przy okazji zadziwiająca rzecz : w tej słusznej skądinąd walce o
      spokój w lesie,gejowaci i zieloni z Geji,Pracowni Porąbanych i Klubu
      miłośników kumaka parchatego nie dają znać o sobie...ciekawe,czyżby
      temat nie był medialny ?
      • Gość: ruff 43 Re: bicie piany i tyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 15:15
        Najdziwniejsze jest ze większość quadów u nas ma znaczki z logiem GOPRu.Ani GOPR
        ani policja jakoś nie .na to,ba pozdrawiają się jak się mijają na szlaku.Taki
        oklejony quad codziennie jeździ na kozią pod wieczór.Większość tych quadowców
        jest znana nam rowerzystom górskim ale nikt nie chce się narażać i chodzić na
        policje, która jeździ na przekór do południa lub jak leje deszcz i nikogo z nich
        nie ma.Ciekawe ile policja wypaliła już paliwa na szlakach i ilu złapała z
        nich?Jak by komuś zależało na tym to na podstawie wpisów tu czy pogadania z
        turystami, dawno by wyłapali wszystkich co bimbają sobie z prawa.
        • mala-paskuda Re: bicie piany i tyle 30.08.09, 23:33
          Słuchaj, może jak ona tak zasuwa na tą Kozią codziennie, to ma jakiś
          powód? Może np. jest tzw. "społecznym" współpracującym z GOPR i
          przejeżdża tą trasę wieczorami bo się do tego zobowiązał? Może to
          ktoś ze schroniska? I ile wiem, to włąsciciele schronisk mają
          dyspensę na dojazd.
          Co w tym dziwnego, że sie ci "oklejeni" pozdrawiają z GOPRem? Skądś
          dostali te naklejki i za coś, nie? Tzn chyba, bo raczej takich
          rzeczy nie rozdają na ulicy...? :)
          Na basenach są "społecznicy" WOPR, którzy pomagają ratownikom po
          kursie, może i goprowcy mają swoich pomagierów, co w tym dziwnego?
          • Gość: ruff43 Re: bicie piany i tyle IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.09, 21:44
            Może morze jest wielllllllkie i głębokie,ale czasy pomagierów z ORMO już
            były.Podaj może jakies bliższe podstawy czy namiary na tych pomocników
            społecznych GOPR? Całe GOPR to społecznicy ale zaprzysiężeni.
            • mala-paskuda Re: bicie piany i tyle 04.09.09, 23:05
              Nie za bardzo rozumiem, dlaczego mam podawać namiary na ludzi,
              których nie znam:)
              Chciałam tylko zwrócić uwagę na fakt, że inne struktury ratownicze
              mają pomocników społecznych (wiem to na pewno, ponieważ jestem z
              tymi służbami pośrednio związana)i że to równie możliwe, jak Twoja
              teoria.
              A zwróciłam uwage na inne możliwości, bo denerwuje mnie kategoryczne
              wyrokowanie o czymś bez żadnych podstaw.
              Gdybyś miał informacje na temat użytkowników pojazdów, ich statusu i
              powodu, dla jakiego codziennie pokonują ta trasę (a szczerze watpię,
              żeby jakiś brykacz górski zasuwał tam i nazad tą samą drogą, bo
              raczej by mu się znudziło, stąd między innymi moje domniemanie...)to
              mogłbyś pisać w formie stwierdzenia faktu.
              A na razie domniemywujesz sobie:)
    • Gość: Jan bez ziemi prosze o fachowa odpowiedz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 19:41
      na jakiej wysokosci nalezy zawiesic stalowa linke p.quadom?sasiad
      mowi ze 100cm,a ja uwazam ze 120cm.tylko powazne odpowiedzi.
      • Gość: janek Re: prosze o fachowa odpowiedz! IP: 195.93.135.* 09.09.09, 22:10
        powies linke u powaly u siebie w stodole, nie zapomnij o petli na
        szyje i zeby potem kopnac w stoleczek cymbale jeden. ciekawe czy w
        sprawie wszelkich wykroczen jestes taki chetny do samosadow czy
        raczej z podkulonym ogonkim zmykasz zeby ci sie bron boze nic nie
        stalo.
        • Gość: do mirka pilne: do mirka IP: *.ovz33.hc.ru 10.09.09, 20:57
          Mirek napisał:
          "...myślał że ja się zatrzymam, ździwił się leszczu bo ja po prostu na niego wjechałem. Nie próbujcie kozaczyć i jak pisałem, komuś się nie podoba to wynocha!"

Kolego ciesz się że nie trafiłeś na mnie, akurat tak się składa że ja też wędruję ścieżkami w górach i jak spotkam jakiegoś quadowca, daj boże nie ciebie, to jak by na mnie wpadł (a stanę mu na drodzę na pewno), to ma zagwarantowane ręce i nogi z d... powyrywane i dopilnuję aby takie s... nie chodziło po tej ziemii, a już na pewno dopilnuję aby tacy przestępcy jak ty siedzieli w więzieniu długie lata, na twoim miejscu zastanowił bym się w ogóle nad tym co publicznie wypowiadasz, bo nie wierzę aby taki kryminalista teraz siedział na wolności za to co zrobiłeś, czyli potrącając człowieka na ścieżce, mam nadzieję że to tylko twój "intelektualny wymysł" a nie chwalenie się przestepstwem na forum!
    • Gość: tutor śmiechu warte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.09, 02:52
      czytając wasze wypowiedzi ku...ca mnie strzela widzę że wypowiadają się tutaj
      albo mocherowaci ludzie po 50-ce którzy na starość robią z siebie święte krowy
      a zapominają swoje młodzieńcze lata jak na junakach i tym podobnych
      popierdzieleli po lasach i pagórkach albo sadyści którym się nudzi i szukają
      sensacji i frajdy jak udupić i okaleczyć drugiego człowieka rzucając tekstami
      o stalowych linkach i tym podobnych. człowieku nie zdajesz sobie chyba sprawy
      z tego ze przez taka linkę możesz mieć człowieka na sumieniu na sznurku na
      pranie idzie się zabić a co dopiero lince stalowej debilu jeden z drugim a już
      nie wspominam o kozakach postury gęsi wyścigowej którzy sapią ze wjebali by na
      ścieżce motocykliście lol lol ze tak się wypowiem trafisz kiedyś na gościa
      mojej postury (186cm) (92kg) który trenuje sobie nie wiem na siłowni albo w
      polu przy wykopkach to będziesz omijał go z daleka bo zdasz sobie sprawę że za
      takie wysapanie lub głupi tekst w ryj zarobisz. Każdy z was ma coś do
      powiedzenia i do obwiniania ludzi którzy pasjonują się sportami motocyklowymi
      do stunterów ze śmigają na kole i trenują cyrkle itd itp w miejscach nie za
      bardzo do tego dostosowanych a zastanowiliście się nad tym dlaczego akurat
      tam a nie indziej odp prosta bo nie maja gdzie tego robić kasa na szerokie
      chodniki po 150cm dla pieszych jest kasa na ławki które są rozjebane przez
      debili nawalonych którzy wracają z impry jest na budowanie supermarketów i
      innych badziewi kas jest ale żeby zrobić chłopakom kawałek terenu i wywalić
      asfalt nie wiem 10 na 10 to nie ma w okolicy bielska i innych miast jest fuul
      po peegierowskich pól i odłogów które stoi na nic nikomu nie potrzebne a w
      sezonie letnim tylko są na nich pożary to co niech są lepiej wysłać straż żeby
      se pogasiła niż dać ludziom to pole i niech zrobią sobie na nich tor na crossy
      i 4x4 to nie bo po co lepiej wojować i tłuc się miedzy sobą jak Kargul z
      Pawlakiem niż iści na ugodę wszyscy byli by szczęśliwi tylko trzeba się
      dogadać ale gdzie władza się nie dogada bo kasa wali na dekle a szarzy ludzie
      wola wyklinać ludzi z pasja którzy tez po np całym tygodniu pracy chcą
      wypocząć i pośmigać na swoim motocyklu itd itp tak macie racie lepiej iść do
      żabki kupić paczkę chipsów czteropak browara usadzić dupę we fotelu i patrzeć
      na debili biegających 90 min za piłką to jest to takk
    • Gość: burraka smieszne to wszystko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.09, 10:22
      nie jestem za jakimiś linkami czy innymi "wnykami"ale zastanawiam się- o czym
      juz ktoś pisał co robi policja z takimi siłami w tym lesie i kogo złapali albo
      ilu? A najśmieszniejsze jest to jak chyba to dzielnicowy stoi i rozmawia z
      kimś kto jest właścicielem quada-quad stoi obok i przed chwila wrócił z
      gór.Było to kilka dni temu właśnie w mikuszowicach. Może to tak musi być--tzn
      wycieczki policji po lesie zamiast na ulicach gdzie jest nie bezpiecznie.A
      quady wierzcie mi chodzę po górach jest ich bardzo mało.
    • Gość: morcin poraszka i smiechu warte IP: *.centertel.pl 27.11.09, 17:34
      Ja jestem za wprowadzeniem zakazu chodzenia pieszo po górach!!czytajac te
      fanaberie co piszecie niektórzy to nic tylko wasza zazdrość!! Domyślam sie ze
      cały wasz majątek to te buty co w nich chodzicie ?!?!i tak sobie myślę jak je
      zniszczycie w górach to cały wasz dorobek poszedł w piz....uuuu-więc lepiej
      zostańcie w domu.W ostatnim 100-leciu było pare wojen ,powodzi,trąb
      powietrznych,pożarów oraz innych kataklizmów i nic nie zniszczyło gór ni
      lasów??a teraz je rozjedzie jakiś Quad czy też motocykl-sami sie z tego chyba
      śmiejecie co piszecie?!?! bo ja mam ubaw jak chole...czytając to!!.pozdr dla
      obu frontów.PS.Osobiście latam szybowcem jakby ktoś pytał.
      • Gość: Piotrek Re: poraszka i smiechu warte IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 27.11.09, 18:35
        Chciałbys boraczku takie buty Meindla albo Asolo ale nie ma kasy co???? Boli???
        Szlaki są PIESZE !!!!
      • Gość: Piotrek Re: poraszka i smiechu warte IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 27.11.09, 22:56
        "PORASZKA" to twoje słownictwo. Lataj dalej tylko uważaj na nogi bo na głowę już
        nie musisz. Poligloto nasz kochany :)
    • Gość: Zenna Re: Quady rozjeżdżają beskidzkie lasy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.09, 19:06
      W ubiegłym tygodniu widziałam wieczorem quady w górach /chyba piatek albo
      czwartek/ jak zjeżdzały Sacharą w dół. Widział ich chyb tez ktoś z policji bo w
      lesie zrobili na nich zasadzkę.Jak zjeżdzali już na drodze górskiej policja
      włączyła koguty. Ci na 2 quadach na wrócili i nawiali policji.Wniosek: policja
      bezmyślna albo quadowcy lepsi i cwańszy. a czy jest sens robic na nich zasadzki
      w nocy?nie lepiej aby policja była w mieście na ulicach. komu oni zgrażają
      • Gość: Piotrek Re: Quady rozjeżdżają beskidzkie lasy IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 27.11.09, 20:17
        Trzeba robić na nich zasadzki, muszą ponieś konsekwencje swojego idiotycznego
        zachowania.
      • Gość: Przemek Re: Quady rozjeżdżają beskidzkie lasy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.09, 01:35
        > komu oni zgrażają

Pieszym na szlakach. Było już kilka wypadków, w tym śmiertelny.
    • Gość: pionier buty IP: *.centertel.pl 27.11.09, 22:24
      Kochany Piotrze akurat handluje takimi butami i powiem Ci ze wymyśl coś
      lepszego bo te buty kosztują około 500 zł a quad 40 tys zł robisz sobie tylko
      obciach i Mi!!Osobiście uprawiam spinaczke od 15 lat i racja poprzednika-...
      Quadem gór nie rozjedziesz... !!Jak masz kompleksy to zaczni się leczyć !!
      Pisanie na forum kolego nie rozwiąże twojego problemu-przykro Mi.A POLICJA tak
      naprawdę jest potrzebna tu na dole w mieście !Kiedy ostatnio szedłeś 11
      listopada po 22 ???
      • Gość: Piotrek Re: buty IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 27.11.09, 22:54
        Ty to sprzedaj mi Maindla za 500zł bez problemu kupię :)
        Ty się "spinasz" to spinaj się dalej. W dupie mam że quad kosztuje 40 tys. Prawo
        jest prawem i nalezy go przestrzegać. Szlaki są PIESZE a jak do debili nie
        dociera to ich trzeba porządku nauczyć. Mieszkam na 11 Listopada :) Nie przesadzaj
        • Gość: Andrzej Re: buty IP: *.centertel.pl 28.11.09, 18:23
          od karania są Kaczyńscy a Tobie proponuję wysmarować się miodem i ubrać swoje
          szybkie super buciki całując niedzwiedzia w tyłek. Nic tylko płakać nad małymi
          polaczkami zazdroszczącymi innym możliwości skorzystania z 4x4. Osobiście
          problem jest po jednej jak i po drugiej strony bo turyści piesi zaśmiecają i
          niszczą w większym stopniu lasy niż kilkanaście maszyn. Nie jestem posiadaczem
          ale wiem jak zachowują się turyści na szlakach gdyż odnawiam je i sam prowadzę
          schronisko w Małopolsce.
          • Gość: Piotrek Re: buty IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.11.09, 19:56
            Generalizujesz. Dużo zarabiasz na wypozyczaniu quadów?
            • Gość: Andrzej Re: buty IP: *.centertel.pl 29.11.09, 20:08
              myślę że Ty nie myślisz i masz manię prześladowczą w rodzaju ogulno polskiego
              spisku czterokołowców. Ja nie posiadam maszyn ale tylko niewielu one
              przeszkadzają. Problem jest w Tobie nie maszynach i ich właścicielach. Wnioskuję
              z twoich postów że jesteś niedowartościowany i biedny ale to nie wstyd bieda z
              której się sam wywodzę to wartość nieoceniona jeśli człowiek coś stara się
              osiągnąć dlatego zacznij nad sobą pracować. Każdy człowiek jest wartościowy
              włącznie z Tobą. Podejdz do sprawy spokojnie i zapytaj tych ludzi kiedy ich
              spotkasz czy Cię nie przewiozą na maszynie. Przytul się do kierowcy może tego Ci
              trzeba a wtedy dowiesz się że jesteś inny od hetero. Stary to tylko życie i daj
              żyć innym.
              • Gość: Przemek Re: buty IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.09, 20:28
                Dobra. Zamontujcie porządne tłumiki do waszych pierdziawek (bo teraz was słychać
                z kilku kilometrów) i zjedźcie ze szlaków. Jest masa rozrytych dróg zrywkowych,
                czemu tam nie jeździcie? Za trudno może?
              • Gość: Piotrek Re: buty IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.11.09, 20:47
                "OGULNO" hahahahahhahaha tępak pospolity i nieuk :)
                pozdrawiam
    • Gość: morcin 11 listopada slamsy IP: *.centertel.pl 28.11.09, 20:27
      To już wszystko jasne !!! i naprawde teraz się już nie dziwie że jesteś zły
      na cały świat , mieszkając w tych slamsach na 11 listopada to czujesz sie
      pewnie jak w getcie?!?!rowera pewnie nawet niema biedactwo bo koledzy z 11
      list...już dawno przepili. I najwarzniejsze Piotrze -nie zostawiaj butów na
      korytarzu bo rano po japcoki bedziesz musiał dymać boso!hahah
      • Gość: Piotrek Re: 11 listopada slamsy IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.11.09, 21:15
        Drogi MORCINIE nie wiem czy wiesz tępa strzało ale NAJWAŻNIEJSZE piszemy przez
        "Ż". Zainwestuj w słownik języka ojczystego. A rower spoko mam solidny, samochód
        i motor również ale potrafię z niego korzystać w miejscach do tego wyznaczonych
        :) Zapraszam na tor w Poznaniu :)
    • Gość: morcin błedy IP: *.centertel.pl 29.11.09, 11:35
      A to Ja nie wiedziałem że tu mamy konkurs poprawnej pisowni??Obiecuje poprawie
      się.A jak będę poprawnie pisała już to mogę pośmigać po górach na jakimś
      fajnym sprzęciku?nie koniecznie z buta? pozdr. dla Piotrusia co po kamienicach
      na 11 list...siusia.
      • Gość: Piotrek Re: błedy IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.11.09, 18:16
        Wypadało by jołopie abyś po naszemu pisał. W Polsce jesteś już wróciłeś ze
        zmywaka z UK? Nawet nie wiesz.
        Pozdrowienia dla Morcina co ma łeb pusty jak dupa rekina :)
    • Gość: pionier quady motory jeepy ludzie to jest to!!! IP: *.centertel.pl 29.11.09, 18:41
      Podsumowanie forum : zazdrość zazdrość i jeszcze raz zazdrość!!! Mózgi
      niestety Macie co poniektórzy rozjechane ,a nie góry.ps PIOTRZE jak już
      zakupisz motor quada lub coś podobnego to służę garażem ,bo rzeczywiście na 11
      listopada zaparkowac taki sprzęt-niema szans.Stąd twoja nerwowość,zawiść oraz
      depresja.Piotrze ty się lecz dobrowolnie zanim zostaniesz skazany na
      przymusowe leczenie.Pozdrowienia dla wszystkich luzaków rockersów przeciwnikow
      klubu gejów tzn gaja.
      • settembrini Re: quady motory jeepy ludzie to jest to!!! 29.11.09, 19:31
        Walnij się swoim pustym łbem o bak swojego blachosmroda. Idę w góry dla wytchnienia od przymułów na dwóch/czterech kółkach z silnikiem, którzy zostawiają za sobą syf, hałas i rozjeżdżone szlaki turystyczne przeznaczone dla turystów pieszych. Jeśli mnie czy innych ludzi poszukujących w górach ciszy i świeżego powietrza podejrzewasz o jakąś zazdrość o posiadanie ryczącego badziewia, to musisz mieć łajno zamiast mózgu. Ja wam współczuję podatności na reklamę i kolorowe magazyny i zwykłego braku jaj, żeby zdobyć się na wysiłek i zdobywać góry o własnych siłach.
        • Gość: Wojtek Re: quady motory jeepy ludzie to jest to!!! IP: *.centertel.pl 29.11.09, 19:59
          obrażasz wszystkich chowając się pod różnymi autorami postów a wystarczy
          pomyśleć że nie wszyscy są takimi twardzielami jak Ty i może nie chcą być takimi
          kozakami z wielkimi jajami. Ja osobiście bałbym się spotkać na szlaku z takimi
          pieszymi wędrowcami na szlaku jakich spotykam na w tym temacie. Jest w was tyle
          agresji i zawiści a przecież wszyscy biegają do kościoła i jedzą rosół w
          niedzielę. No cóż Polacy leczą się czyimś nieszczęściem a kiedy jeden ma więcej
          od drugiego to powstają spięcie w temacie którego nie liznęło nawet na własnej
          skórze 90 % piszących tutaj. Ogólnie jedna wielka żenada, przechwałki kto co ma
          i kto poprawniej pisze bzdury. Niech jeżdzą tylko bezpiecznie bo jak pokazuje
          życie nie chodzi tu o hałas lecz o zazdrość i zawiść.
          • Gość: Przemek A koledzy z Karkoszczonki? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.11.09, 20:10
            A zauważyliście, że ci wszyscy zwolennicy quadów co tyle piszą o zazdrości,
            piszą z "centertel.pl"? A niedawno ekipa z Karkoszczonki robiła akcję promującą
            skutery śnieżne i pisali również z "centertel.pl". To by wiele tłumaczyło, prawda?
            • Gość: Piotrek Re: A koledzy z Karkoszczonki? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.11.09, 20:49
              Do tego dochodzą błędy ortograficzne na poziomie 2 klasy SP :)
              Jakiś prostak udaje grupę i próbuje się wymądrzać a tępa strzała z niego.
              pozdrawiam
              • mala-paskuda Re: A koledzy z Karkoszczonki? 01.12.09, 12:51
                Teoria spiskowa by Piotrek:):):):):)
                Naprawdę myślisz, że jesteś taki ważny, że komuś się chciało zadawać
                sobie tyle trudu? :D
            • Gość: Wojtek Re: A koledzy z Karkoszczonki? IP: *.centertel.pl 05.12.09, 17:31
              Tak widzimy jeśli chodzi o Centerltel.
            • Gość: Kasia Re: A koledzy z Karkoszczonki? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 06.12.09, 20:52
              Jakiś osioł otworzył interes i w necie klientów nagania ale już niedługo. Sprawa
              jest zgłoszona i odpowiednie służby się już tym zajęły, zrobią kilka razy
              kontrolę to się okaże co jest grane i trzeba będzie interes zamknąć. No coż
              takie czasy że się wydaje niektórym że im wszystko wolno a nie jest tak do końca :)
      • Gość: Piotrek Re: quady motory jeepy ludzie to jest to!!! IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.11.09, 20:13
        Zazdrość???? Czego??? Ryczącego badziewia. Prosze Cię bardzo daruj sobie bo nie
        mogę. Myślisz że piszę o waszej głupocie bo zazdroszczę twojego smoroda? Lansuj
        się dalej jak nie masz jaj żeby wyjść na górkę o własnych siłach. Inwalido
        umysłowy. Szukam relaksu i wypoczynku w górach a przez takich jak ty musze
        wąchać smród spalin i słuchac ryku silników. Ale już nie długo mój drogi to się
        zmieni bo odpwiednie służby już się zajmują tematem dzięki działaniu takich jak
        my :)
        Po takiej kontroli nie będziesz już tak cwaniakował tylko sprzedaż smroda żeby
        zapłacić mandacik :)
        Pozdrawiam wiejskiego lansera :)
        • mala-paskuda Re: quady motory jeepy ludzie to jest to!!! 01.12.09, 12:46
          Piotrze.
          Nie wiem, co ci kiedyś zrobili quadowcy, jeepowcy, crossowcy itd.
          Może cie nie wpuścili na zlot, bo się darłeś, pieniłeś i kozaczyłeś?

Dziwi mnie ilość agresji w tobie. Wez wyluzuj, bo może nie ma sensu
          się napinać jak kogucik.
          Forum to nie miejsce na obrzucanie się inwektywami.
          Przy okazji: zwróć uwagę, że osoba, z którą "polemizujesz" (Morcin)
          używa rodzaju żeńskiego, pisząc o sobie.

W temacie znajomości zasad ortografii i gramatyki języka polskiego,
          jak najbardziej jestem za konsekwencją w ich stosowaniu.
          Ciebie natomiast odsyłam do "Słownika Wyrazow Obcych i Zwrotów
          Obcojęzycznych" pana Kopalińskiego, celem odszukania
          słowa "poliglota" i zapoznania się z jego znaczeniem.

Chodzę po górach, lubię sie wyciszyć spacerując w lesie, ale nie
          przeszkadza mi to w rozumieniu i akceptowaniu cudzych pasji.
          Nie napadam na nich słownie, nie zżera mnie od środka nieuzasadniona
          nienawiść do całego świata. Wiesz, czasem dobrze jest się
          zaprzyjaznić, porozmawiać, poznać punkt widzenia drugiej strony.
          Wtedy można przekazać swoje racje - w konstruktywny i kulturalny
          sposób.
          Generalizowanie nigdy nie jest dobre - nazywanie wszystkich off-
          roaderów "inwalidami umysłowymi" jest sporym nadużyciem. Zresztą
          wypowiedziałam się już na ten temat w tym watku.
    • Gość: morcin piotr i ptasi mózg IP: *.centertel.pl 29.11.09, 22:12
      piotrze stary śmierdzielu jak chcesz żeby w lesie pachniało tylko choinkami to
      prośba - nie wychodż ze swej zapchlonej nory.
      • Gość: Piotrek Re: piotr i ptasi mózg IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.11.09, 22:27
        Nie mów już nic bo Ci śmierdzi z paszczy cebulą. W lesie nie pachnie już naturą
        bo jakieś wiejskie lolki na swoich super furach się lansują przed wiejskimi
        dziewojami.
        Trzymaj się i zyczę żeby Ci rura nie odpadła. I żebyś złotego łancucha nie
        zgubił jak się będziesz bujał.
    • Gość: Kazio crossowiec Re: Quady rozjeżdżają beskidzkie lasy IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 01.12.09, 22:41
      Ja bede jeździł dalej bo mi tatko motora kupił żebym szybciutko bo kartofle i
      piwo do sklepa jeżdził. Rzaden kmiot mi nie zabroni tego bo jestem szefem lasó i
      uwielbiam ryk motora. Pozdrawiam wszytskie osobistości śmigajonce na motorze po
      lesie. Noe bujcie się bedzie git. Dobrych scierzek wam rzycze. joł joł do zob na
      trasie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka