Gość: Kiwaii IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 11.06.09, 21:28 Może ktoś się na ten temat wypowiedzieć? Jakie są stawki, warunki, atmosfera etc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samuel Re: Praca na BP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 16:04 daj spokoj nawet sie za to nie bierz edziesz harowac jak bialy murzyn za marne grosze ok..spoczatku dla zachety dadza ci pare w miare przyzwoitych stowek.... aaa nagle bedziesz splacac manka nie wiadomo w jakich ilosciach ...i rozne inne straty twoja wyplata ulegnie calkowitemu rozpadowi jak zarobisz 900 zl.to bedzie dobrze o ile mozesz pozwolic sobie na utrzymanie z ych paru groszy to powodzenia ale w zwyklym sklepie tyle zarabiaja a trza sie liczyc z tym ze na stacji bp .. to nie tylko praca polegajaca na kasowaniu klientow i pobieraniu gotowki ale terz ciaglym sprzaaniu odpowiedzialnosci...ciezkiej charowki.. pracy 3 zmianowe nie narzekam jestem osoba naprawde pracujaca ... ale o ile sie to ocienia a nie jeszcze po nie rpzespanych 12 godzinach ktos nagle przychodzi i dre sie po to bie bo gdzies do konca nie dotarles glupiego kurzy ..czy tez miales tak tragivczny ruch w weekendowe nocki ..ze w dwojke trudno bylo wszystko opanowac i jeszcze ozladowac od 10 do 20 wozkow z towarem..sorry ale za takie groze ta robota sie nie oplaca wiec na twoim miejscu grubo bym sie zastanawiam ...a pracowalem rok czasu.... i wiem co to znaczy pozdtrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Praca na BP IP: 77.255.90.* 21.09.09, 14:22 ja bym na Twoim miejscu nauczyła się poprawnie pisać po polsku, po widać odrazu jaki masz poziom. potem takie właśnie matoły nas na stacjach obsługują :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delta Re: Praca na BP IP: 77.255.90.* 21.09.09, 14:23 ja bym na Twoim miejscu nauczyła się poprawnie pisać po polsku, bo widać odrazu jaki masz poziom. potem takie właśnie matoły nas na stacjach obsługują :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiLa Re: Praca na BP IP: *.c160.msk.pl 25.01.10, 14:19 Jak to prosto kogoś tak osądzać z góry??? Odpowiedz Link Zgłoś