Dodaj do ulubionych

Praca w New Pinto Poland

IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 16.06.09, 12:54
Witam.Chciałabym się dowiedzieć jakie są warunki pracy w New Pinto
Poland.Są przyjęcia do ich filii w Skoczowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: pracownik Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.06.09, 06:15
      hoojowe
      • Gość: gość Re: Praca w New Pinto Poland IP: 81.219.93.* 03.03.10, 20:52
        idzcie do antaresu...
        • Gość: xxx Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 04.03.10, 14:32
          Nie przyjmują.
    • Gość: mika Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 17.06.09, 19:11
      Szkoda,zastanawiam się jeszcze nad Cabindem,bo też mi oddzwonili.
      • Gość: xxxx Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 19:26
        Tylko nie cabind :)
        • Gość: mika Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 18.06.09, 10:50
          Napiszcie coś więcej o tym Pinto.Słabe zarobki,nie płacą czy praca
          za ciężka.
          • Gość: pracownik Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.10, 16:28
            W Bielsku praca w new pinto jest dobra tylko regulamin firmy jest glupi za L4 ci
            sciagaja z wyplaty i jeszcze z premi kase a jak bierzesz urlop na rzadanie( w
            roku przysluguje ci 4 dni) to z wyplaty ci biorą 50 zl netto i za urlop
            bezplatny tez ci biorą 50 zl.
            Premia roczna nie jest wyplacana cala w lipcu tylko robia ludzi w "..." i
            wyplacaja raz w lipcu i drugi raz w grudniu zamiast bonow na swieta....jak masz
            L4 w ciagu roku albo bezplatny urlop premia roczna mniejsza!!!!
    • Gość: mika Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 02.07.09, 21:54
      Co do Pinto to dalej nic konkretnego nie wiem.Jednak miałaś rację co
      do Cabindu.Plotkarstwo tam straszne wśród pracowników.
      • Gość: Kobieta Re: Praca w New Pinto Poland IP: 89.108.243.* 03.07.09, 13:55
        Witam. Niewiem jak jest w New Pinto ale Cabind to obóz pracy.
        • Gość: Pracownik Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 22:42
          Nie słuchaj nikogo tylko sama podejmij decyzję. Wiele osób pisze różne bzdury a
          tak naprawdę to wszędzie trzeba pracować. Pracuję w New Pinto od 2 lat i jakoś
          nie narzekam.
    • Gość: xxx Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 07.01.10, 15:25
      Pracowałam tam.Bardzo się zawiodłam na prezesie S.Rozczarował mnie.
      • Gość: ktos:) Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 18:36
        te mnie el prezesso rozczarowuje codziennie i jakoś nie narzekam:)
        pozdrowienia z obozu pracy 2:)
    • Gość: look 2 :) Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.10, 12:45
      Radziłabym sprawdzić czy ściąganie z wypłaty 50,00 zł.netto za urlop

na żądanie jest zgodne z kodeksem pracy.Numer do Państwowej Inspekcji

Pracy to 033 812 67 24 ul.Warszawska 5 ,B-B.
      • Gość: xxlxxxxxxx Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 03.04.10, 11:33
        Przychodząc do tego zakładu, czuję sie jak w zakładzie specjalnym, jedna na drugą skarży liderom albo kierownikowi, a nie mówiąc juz o tym, że liderzy skarżą na pracowników. Najlepiej się mają lizusy, wchodzą do d... bez mydła i tacy mogą wszystko, wychodzić na fajke pieć razy na godzine. TO SIE MUSI ZMIENIC!!!
        • Gość: bez nicka : ) Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.10, 12:14
          Zgadzam się z tobą. Ale jak to zrobić ?
          • Gość: bez pracy Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 17.09.10, 22:04
            Jest lepiej ? Poprawiło się coś? Na razie nie ma przyjęć , dzwoniłam.
    • Gość: gość Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.ksiaznicax / 192.168.0.* 05.01.11, 13:47
      Witam.Polecam stronę www.gowork.pl/opinie_czytaj2,31633,0,0 z opiniami na temat tego zakladu.
    • Gość: Monika Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.netpower.pl 28.02.11, 12:26
      Jest to praca na 2 czy 3 zmiany?
      • Gość: zxc Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:23
        Chcesz tam pracować?
        • Gość: Monika Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.netpower.pl 28.02.11, 13:32
          Obecnie szukam pracy najlepiej gdzieś na produkcji bo takie mam tylko doswiadczenie a tam poodobno można składać CV,tylko niewiem czy to praca na 2 czy 3 zmiany.Jesli wiesz to napisz.
          • Gość: zxc Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 02.03.11, 11:53
            Pracuj jeżeli Cię przyjmą.Ja tam pracowałam kilka lat temu.Były sytuacje nie do zniesienia ale były też momenty do których tęsknię..My pracowałyśmy na dwie zmiany.
            • Gość: zxc Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 02.03.11, 12:42
              Telefon : 33 497 00 01
              • Gość: zxc Re: Praca w New Pinto Poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 16:02
                Jaki efekt?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka