adaslotnik 17.12.05, 19:12 www.airliners.fora.pl mam zamiar stworzyć coś na wzór dawnego jumbo pics Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: nowe forum lotnicze IP: *.bulldogdsl.com 17.12.05, 19:34 To trochę się spóźniłeś ;-))) www.lotnictwo.fora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
adaslotnik Re: nowe forum lotnicze 18.12.05, 13:16 nie spóźniłem się myśle że moje forum tez zyska duże grono forumowiczów zapraszam www.airliners.fora.pl piszczie piszczie i pszczie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Researcher Re: nowe forum lotnicze IP: *.crowley.pl 18.12.05, 15:29 Koledzy, niejaki "Adamlotnik" nie tylko się spóźnił, ale jeszcze bezczelnie - patrz: www.airliners.fora.pl/viewtopic.php?t=10 Wysłany: Nie 14:20, 18 Gru 2005 Temat postu: Ryanair Opublikowany tam został bez podania źródła tekst z The Sunday Times, który wczoraj zamieściłem na forum www.lotnictwo.fora.pl/ pt. "Czy O'Leary przenosi Ryanair na Łotwę?" www.lotnictwo.fora.pl/viewtopic.php?t=804 A ponadto, po co komu kolejny niezależny byt internetowy, zwłaszcza forum cytujące obce newsy bez śladu jakiegokolwiek własnego wkładu intelektulanego w formie chociażby komentarza. Forum zrobione metodą Ctrl-C, Ctrl-V.? W Sieci jest już jeden Adam, który mnoży byty internetowe, głównie sam do nich pisując. Pozdrawiam Researcher Odpowiedz Link Zgłoś