Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyniki 5 kolejki PPFP.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.09.03, 10:08
    Przepraszam za spóznienie.Oto wyniki...

Grupa A

GKS TYCHY--FC Jeleniag (51-21) 4-3
    FC Chechaouen--LKS Drzewce (62-60) 6-5

FC Chechaouen..5..10..20-13
    FC Jeleniag.......5..6..10-9
    LKS Drzewce.......5..5..11-13
    GKS TYCHY..........5..5..7-12

Grupa B
    piko58--Hirołs (47-45) 3-2
    Adee Team P-ń--FC Muminki (59-58) 5-5

piko58..........5..10..15-13
    FC Muminki..5..8..13-11
    Adee Team...5..5..17-17
    Hirołs..........5..4..7-11

Grupa C
    FC OKECIE--Odlew Poznań (55-49) 4-3
    Gladiatory--Legiony (45-38) 2-1

Odlew P.......5..12..13-5
    Gladiatory..5..7..8-11
    FC OKECIE..5..7..6-9
    Legiony.......5..2..5-9

Grupa D
    Parasol_Wrocław--Ugugunana (44-52) 2-4
    FC Dzyndzle--Dnl Team (50-63) 3-6

Ugugunana..5..9..16-11
    Dnl Team...5..8..13-10
    Dzyndzelki.5..7..13-13
    Parasol_W..5..3...6-14

Grupa E
    Upadłe Anioły--FC Kiwny (46-20) 3-0
    Masters Kraków--Wygramy (45-48) 2-3

Wygramy..5..11..11-6
    Upadłe A..5..9..11-5
    Masters..5..7..10-10
    Kiwny......5..1..4-15

Grupa F
    Triceps Squad--EMPEROR Kielce (38-62) 1-6
    FC Sulejówek--KB Lechia (35-44) 1-2

KB Lechia..5..11..10-7
    EMPEROR K..5..8..14-8
    FC Sulejó..5..3..5-8
    Triceps S..5..3..5-11

Grupa G
    AC Bełchatów--KS Leszcze (45-32) 2-1
    Electro Boyz-Cyklon Lębork (54-48) 4-3

Electro..5..10..15-11
    Cyklon....5..9..10-7
    Leszcze..5..6..10-13
    AC Beł....5..4..5-9

Grupa H
    Swit Poznań--Ambroz Team (43-61) 2-6
    Złocistokrwiści--FC Sliema (33-33) 1-1

Złocisto..5..11..13-5
    Świt Poz..5..7..9-10
    Ambroz T..5..5..9-13
    FC Sliema.5..3..6-11
    Obserwuj wątek
      • mufan TU JEST PODZIAŁ NA GRUPY!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.09.03, 13:15
        Grupa A:
        FC Chechaouen/chechaouen
        FCJeleniag/mirekl
        GKS TYCHY/karptychy
        LKS Drzewce/cirkon

Grupa B
        Adee Team/adee
        Hirołs/Chudziński(dawne DeBest...chyba sprzedali nazwę ;-)
        piko58/piko58
        FC Muminki/sienia

Grupa C
        Gladiatory/klimon
        Odlew Poznań/matbli(dawni chłopcy z PGR-u...czasy inne więc nowa nazwa???)
        FC OKECIE/okeciak
        Legiony/antulio

Grupa D
        FC DZYNDZLE/koszemelok
        Ugugunana/ugugunan
        Parasol_Wrocław/masta71miasta
        Dnl Team/Dnl

Grupa E
        Masters Kraków/Kuti
        FC Kiwny/Kiwny
        Upadłe Anioły/Arch
        Wygramy/Patrax

Grupa F
        FC Sulejówek/yaru
        EMPEROR Kielce/lucas
        Triceps Squad/bachus
        KBLechia/kamilka1

Grupa G
        Electro Boyz/elektron
        KS Leszcze/krzek
        AC Bełchatów/bacik
        Cyklon Lębork/mufan

Grupa H
        Złocistokrwiści/marsl
        Ambroz Team/ambroz
        Świt Poznań/tompie
        FC Sliema/mlody

Zestaw par:
        1kol...1z2 i 3z4
        2kol...2z3 i 4z1
        3kol...4z2 i 1z3
        4kol...2z4 i 3z1
        5kol...3z2 i 1z4
        6kol...2z1 i 4z3

• mirekl3 Końcowe wyniki grupy A 22.09.03, 15:15
        i wszystko jasne... :
        FCJeleniag - Chechaouen 2-6 (42-69)
        LKS Drzewce - GKS TYCHY 3-2 (47-41)
        Tabela :
        1. Chechaouen 13 26-15
        2. LKS Drzewce 8 14-15
        3. FCJeleniag 6 12-15
        4. GKS TYCHY 5 9-16
        Gratulacje dla Chechaouena i Cirkona z tytułu awansu do IIrundy ! Jak dla
        mnie mogłaby zacząć się juz runda wiosenna :)....
        • klimon Re: Końcowe wyniki grupy B 22.09.03, 17:21
          Gladiatory--Odlew (73-51) 7:4
          FC OKECIE--Legiony (59-48) 5:3

Odlew P.......6..12..17-12
          Gladiatory..6..10..15-15
          FC OKECIE..6..10..11-12
          Legiony.......6..2..8-14

Wreszcie russzył ten pociąg zwany Gladiatorami:) Odlew odpuscił koncówke ,
          OkeCie walczyło doko nca , przegrało tylko dwoma bramkami , Legiony juz sie
          wzmacnija przed nastepnym sezonem!!

P.S mufan - moze wypiszesz komentarze do V kolejki??
          • Gość: Arch Re: Końcowe wyniki grupy B IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 18:30
            A nie powinien sie najpierw liczyć bilans bezpośrenich spotkań ? Tak chyba było w zesżłym seoznie , ale moge się oczywiście mylić.
            Pozdr. Arch
            • matbli Re: Końcowe wyniki grupy B 22.09.03, 18:45
              Nie mylisz się. Znalazłem to wregulaminie z poprzedniej edycji:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=532&w=5600857&a=5621792
              Wygląda więc na to, że rzutem na taśmę awansowało jednak FC OKECIE.
              Pozdrawiam!!!
              • klimon Kto awansował?? 22.09.03, 20:44
                w piwrwszym meczu było 3:2 dla oke (47:43)
                a w rewanzu 1:0 dla gladiatorów (40:25)

w małych pkt mamy wynik 83: 73 dla mnie :/

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=532&w=7638259
                www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=532&w=7746446
                • mufan Re: Kto awansował?? 22.09.03, 21:39
                  Zaraz zaczynam opracowywać wyniki,ale wydaje się,że to oke zdobył więcej bramek
                  na wyjeżdzie w bezpośrednim pojedynku...
          • Gość: Antulio Re: Końcowe wyniki grupy B IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 20:15
            Dzięki za wspólną grę. Moja porażka zasłużona.
            Jak to mówią "pierwsze śliwki robaczywki". Życzę zwycięzcom grupy C by spotkali
            się w Wielkim Finale, w którym wygra ziomal - Okęciak.
            Do zobaczenia ( na wiosnę) :-)
          • Gość: Antulio Re: Końcowe wyniki grupy B IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 20:19
            Miało być: Zwycięzcom grupy "B" , oczywiście!
      • Gość: Arch Re: Wyniki 5 kolejki PPFP.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 17:14
        Wygląda na to , że Upadłe Anioły zapewniły sobie awans do kolejnej rundy. Ale poczekajmy na oficjalne wyniki :)
        Pozdr. Arch
        • patrax Re: Wyniki 5 kolejki PPFP.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.09.03, 19:49
          Gratuluje awansu Archaniołowi. Jak równierz udanego rewanżu.
          Wygrałeś zasłużenie jednak Moja porażka przypieczętowala awans nam
          obu.Pozdrowienia i życze nam spotkania w finale.He he he.
          • Gość: Arch Re: Wyniki 5 kolejki PPFP.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 23:54
            Dzięki :) Troszke sie obawialem tego meczu ale naszcescioe zawodnicy w koncu zaczeli grac. Mam nadzieje, ze spotkamy sie w finale :)
            Pozdr. Arch
      • mufan Pytanko??? 22.09.03, 19:12
        Co robimy z tym przełozonym meczem????Według mnie powinniśmy go olać i nie
        wystawiać zawodników z tych drużyn.Kto tego nie zrobi to jego strata,ale może
        ktoś ma lepszy pomysł...pozdr

P.S.Wyniki 6 kolejki wieczorem,a co do awansu to tradycyjnie...bezpośredni
        pojedynek...
        • patrax Re: Pytanko??? 22.09.03, 19:51
          Olać. Pozdrowienia.
        • kamilka1 Re: Pytanko??? 22.09.03, 21:00
          to jest niemożliwe moja defensywa bazuje na odrze i nie stać mnie na -4 pkt za
          transfer. proponuję ola tą kolejkę i natępne mecze rozegrać dopiero w 8 kolejce
        • marsl mufan 22.09.03, 21:08
          czy wiesz ze rok temu po raz pierwszy zalogowałeś się w hattricku?
          sto lat
          • mufan Re: mufan 22.09.03, 21:37
            Ale jaja, nawet nie wiedziałem...dzieki...trzeba lecieć po jakieś piwko.Szkoda
            tylko ,że nie dorobiłem się supporterka. Ale mam nadzieję,że kogoś znajdę komu
            będę mógł spokojnie przesłać kasę...bez żadnych obaw...
        • Gość: Arch Re: Pytanko??? IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 23:53
          A jak redakcja zamierza liczyc te kolejke ? Nie pamietam :) Jesli o mnie chodzi to i tak nikogo nie mam z tych druzyn i nie zamierzam , wiec "lajcik" Z drugiej strony rozumiem tych co maja zawodnikow z tych druzyn ( a kilku punktujacych mozna znaleźc ) i zmuszanie ich do transferow lub pozbawianie ich jednego czy dwóch punktujacych zawodnikow jest troszke nie fair. Moze by tak zapunktowac te kolejke tak jak zamierza robic to redkacja bo i tak teraz mamy kolejna faze grupowa, czyli kolejne 3 mecze.
          Pozdr. Arch
          • mufan Re: Pytanko??? 23.09.03, 00:01
            Redakcja chyba doda te punkty po meczu ...My nie mozemy sobie na to
            pozwolić.Również opuszczenie kolejki jest niemożliwe bo nie zakończymy
            gry...mysleć,mysleć...sam już nie wiem :-(((
            • Gość: Arch Re: Pytanko??? IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 00:36
              A wiadomo z jakim opóźniem bedzie tamten mecz ??
              • mufan Re: Pytanko??? 23.09.03, 00:59
                3 listopada...to już po fazie grupowej...
                • Gość: Arch Re: Pytanko??? IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 01:19
                  Kurde rzeczywiscie nie dobrze. Chwilowo pustka w głowie...ale spróbuje cos
                  pokombinować.
                  Pozdr. Arch
                  • kamilka1 Re: Pytanko??? 23.09.03, 09:09
                    jedyne rozwiązanie to odpuścić tą kolejke czasu wystarczy. I tak damy radę.
                    8,9,10 kolejka faza grupowa
                    11 1/4 finału
                    12 1/2 finału
                    13 finał
                    2 propozycja to przyjąć średnią punktów z poprzednich kolejek dla zawodników
                    odry i polonii

Mi osobiście bardziej podoba się to pierwsze rozwiązanie bo jest bardziej
                    sprawiedliwe
                    • ugugunana Opuścić kolejkę... 23.09.03, 09:39

Popieram szanowną przedmówczynię... Nie cudujmy... uGu
                      • Gość: chechaouen Re: Opuścić kolejkę... IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 23.09.03, 09:51
                        a dla mnie takie roziązanie byłoby niekorzystne. mając pewny awans, przed ta
                        kolejką dokonałem transferów z myślą o układzie spotkań w następnej kolejce,
                        tak zebym teraz nie musial nic zmieniać
                        • ugugunana Re: Opuścić kolejkę... 23.09.03, 10:29
                          Gość portalu: chechaouen napisał(a):

> a dla mnie takie roziązanie byłoby niekorzystne. mając pewny awans, przed ta
                          > kolejką dokonałem transferów z myślą o układzie spotkań w następnej kolejce,
                          > tak zebym teraz nie musial nic zmieniać

Che..., nie cuduj! *-) Zaproponuj lepiej jakieś konstruktywne rozwiązanie..

PZDR
                          • ugugunana Re: Opuścić kolejkę... 23.09.03, 10:31
                            ugugunana napisał:

> Che..., nie cuduj! *-) Zaproponuj lepiej jakieś konstruktywne rozwiązanie...

P.S. Nie zapomnij, żeby to rozwiązanie było korzystne dla Ciebie! *-)
                            • Gość: chechaouen Re: Opuścić kolejkę... IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 23.09.03, 10:40
                              możemy iść wszyscy na Konwiktorską i pomóc w stawianiu masztów oświetleniowych.
                              może się wyrobimy przed niedzielą i mecz rozegrają we wcześniej zaplanowanym
                              terminie

a tak w ogóle to chyba juz sie poświęce, trudno:) myślałem o takim rozwiąznaiu,
                              żeby posiadacze Odraków i Poloniaków mogli ich opchnąć bez straty punktowej
                              (anulowałoby im się te minusowe w naszych wyliczeniach), ale takie rozwiązanie
                              byłoby niekorzystne w kontekście rywalizacji w innych klasyfikacjach (gener.,
                              ligi prywatne itp.). więc bezsensu. czyli co pauza?
                              PS. a Ty mi uGi nie cwaniakuj, bo jakbym miał tylu Grocliniaków w składzie to w
                              perspektywie meczu Wisła-Groclin też bym tak nawoływał do pauzowania:)
                              • Gość: chechaouen Re: Opuścić kolejkę... IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.33.* 23.09.03, 10:46
                                w dodatku prawie cała obrona Groclinu:)))). i bedzie mi tu cwaniaczek pisał, że
                                myslę o własnych korzyściach:)))
                                • ugugunana Re: Opuścić kolejkę... 23.09.03, 11:09
                                  Gość portalu: chechaouen napisał(a):

> w dodatku prawie cała obrona Groclinu:)))). i bedzie mi tu cwaniaczek pisał,
                                  > że myslę o własnych korzyściach:)))

Cosik mi się widzi, że jesteś wyznawcą spiskowej teorii dziejów... *-)

P.S. Dyskobole wygrają pod Wawelem do zera...

• mufan Re: Opuścić kolejkę... 23.09.03, 21:59
                                    Popieram Chechaouen'a.Puchar to też taktyka,więc Ci co walczyli o awans do
                                    końca nadrobią stracony czas.Natomias to,że ktoś ma graczy z przełożonego meczu
                                    to zwykły pech ;-))).Sam już nie wiem...coraz bardziej mnie to denerwuje,bo nie
                                    lubię sam podejmować decyzji w sprawie innych...pomyslcie jeszcze troszkę :-)
                                    • kamilka1 Re: Opuścić kolejkę... 24.09.03, 09:21
                                      To jest niesprawiedliwe. Dlaczego mam tracić tylko dlatego że nie wiedziałam
                                      że meczu nie ma. Najrozsądniej jest kolejkę ominąć. Prawie wszyscy się z tym
                                      zgadzają dlaczego więc zwlekasz z decyzją. Chcę wiedzieć czy mam sprzedawać
                                      obrońców czy nie.Po za tym nie znajdę teraz takich zawodników za taką cenę.
                                      • sienia Re: Opuścić kolejkę... 24.09.03, 10:29
                                        Witam,

mam nadzieje, ze sie nie naraze Prezesom, ale mysle, ze powinnismy zagrac
                                        kolejke w ten weekend. W przeciwnym razie stracilibysmy znaczna czesc zabawy
                                        (jest tylko 13 kolejek).

Pozdrawiam,
                                        Sienia

P.S. Sam mam zawodnikow Odry w skladzie...
                                        • kamilka1 Re: Opuścić kolejkę... 24.09.03, 11:27
                                          ale przez pominięcie kolejki nie stracimy zabawy bo PPFP jest zaplanowane na
                                          12 kolejek i jedną można pominąc
                                          • matbli Re: Opuścić kolejkę... 24.09.03, 11:38
                                            Jeśli rzeczywiście jesteśmy w stanie, mimo opuszczenia kolejki, wyrobić się w
                                            czasie z pucharem, to również jestem za tym, żeby to zrobić.
                                            Z drugiej strony niestety nie ma gwarancji, że sytuacja się nie powtórzy. Mimo
                                            wszystko wydaje mi się, że jest to najsprawiedliwsze rozwiązanie.
                                          • sienia Re: Opuścić kolejkę... 24.09.03, 11:47
                                            Skoro zabawa jest planowana na 12 kolejek to zgadzam się z Tobę, Kamilko.
                                            Chyba tak będzie najlepiej, ale co by się nie stało, to i tak ciężko będzie
                                            zadowolic wszystkich.

Pozdrawiam,
                                            Sienia
                                            • kamilka1 Re: Opuścić kolejkę... 24.09.03, 12:10
                                              dzięki za poparcie. Myśle że takiej sytuacji już nie będzie, a jeżeli będzie
                                              to będziemy główkować.
      • Gość: Arch Re: Wyniki 5 kolejki PPFP.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 14:31
        No cóż bardzo bym nie chcial aby była jedna kolejka pauzy, ale chyba nie ma
        innego wyjścia. Chyba, że ktoś nagle wpadnie na genialny pomysł. Póki co
        obmyślam szatański plan na awans do ćwierćfinałów :) Niech moce nadprzyrodzone
        będa ze mną :)
        Pozdr. Arch
      • mufan Konferencja prasowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.09.03, 14:19
        W związku z zapowiedziami meteo o zbliżającym się do wybrzeża Bałtyku cyklonie
        Kamilka organizatorzy pucharu postanowili odwołać najblizszą kolejkę w obawie o
        życie i zdrowie zawodników i kibiców.Drużyny zjadą się do Lęborka za tydzień
        (jeśli obiekty przetrzymają).Kibiców przepraszamy,ale to sytuacja niezależna od
        organizatorów.Wskazane jest zaplanowanie kilku meczów sparingowych dla
        utrzymania formy...pozdr sztab organizacyjny...
        • kamilka1 Re: Konferencja prasowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.09.03, 16:31
          hahahahaha
          dobre na prawdę mi się podobało
          • tompie Re: Konferencja prasowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.03, 23:40
            Witam znowu w sieci!
            W zwiazku z tym ze prawie nie zabierałem głosu na forum nie odważyłem sie
            proponować zadnych rozwiązań.Jednak jesli pauza jest faktem to proponuje
            rozegranie sparingu z prezes Kamilką,która coraz lepiej radzi sobie w
            Piłkarzykach.Za niegrajacych zawodnikow Odry i Poloni mozemy policzyc srednia
            pkt.Pozdrawiam
            Tompie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka