Gość: Absolwent IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 12:44 Ciekawe jak sie Pan teraz czuje i ciekaw jestem czy sie zarejestruje Pan w UP, moze uda sie Panu zalapac na staz, oczywiscie po znajomsci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisburger Re: Pan Hetkowski Bezrobotny 19.11.02, 18:51 wiesz co??? a kto ci kazal nie isc na prawo albo medycyne?? a jak za 4 lata tez bedziesz bez pracy to sie ucieszysz ze p.milewski jest bezrobotny??? jestes zlosliwy i tyle. zacznij sie rozgladac za praca, albo jak jestes zazdrosny to sie zapisz do pisu. oni ci pomoga. tylko skad tyle stołków wezma???bo pewnie interesuje cie posada prezesa....a hetkowski ma łeb do interesow i mial go zanim byl prezydentem, widac nie czytales ulotek wyborczych ,desperacie!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Pan Hetkowski Bezrobotny IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 11:36 A wiesz co powiem Ci tak, nie konczylem zadnej medycyny czy praw, mam ukonczone 2 fakultety, politechnike i informatyke co wcale nie pomaga znalesc pracy, jak bys spotkal sie z taka odpowiedzia od pracodawcow "nie mozemy pana przyjac bo ma Pan za duze kwalifikacje" to tez bys sie zastanwaial. Sam glosowalem na Hetkowskiego bo widzialem co robil kiedy byl prezydentem tyle ze to wcale nie pomoglo mi znalesc pracy. Zanim cokolwiek napiszesz zastanow sie again... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisburger Re: Pan Hetkowski Bezrobotny IP: szkola:* / 192.168.0.* 20.11.02, 11:43 mam kolege ktory skonczył to co ty jest kierowcą.i nie narzeka.moze4 poprostu masz za duze wymagania??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Pan Hetkowski Bezrobotny IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 12:40 kwestia ambicji... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Pan Hetkowski Bezrobotny 20.11.02, 17:22 Gość portalu: Absolwent napisał(a): > kwestia ambicji... Bezrobocie Cię z nich szybko wyleczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skory Re: Pan Hetkowski Bezrobotny IP: *.petrotel.com.pl 20.11.02, 20:30 roman_j napisał: > Gość portalu: Absolwent napisał(a): > > > kwestia ambicji... > > Bezrobocie Cię z nich szybko wyleczy... Mistrzu sam sobie idz na kierowce, jak ma gosc wyzsze wyksztalcenie (ukonczona panstwowa uczelnia wyzsza) to ma byc kierowca? Zastanow sie co mowisz, a wyleczyć to powinien on ciebie z tych zalosnych gadek. Odpowiedz Link Zgłoś
pisburger Re: Pan Hetkowski Bezrobotny 20.11.02, 21:11 wiesz co???ja mam dwa fakultety z panstwowych uczelni i zanim zacząłem pracowac minęło dwa lata. pracuje kilka lat i własnie zaczynam robic trzeci. wiesz czemu??? bo zycie to cieżka praca..a nie siedzenie na pupie i narzekanie. moja pierwsza praca juz o studiach to sprzedawca! co ty na to?? i jakos korona z głowy mi nie spadła... Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Pan Hetkowski Bezrobotny 21.11.02, 20:35 pisburger napisał: > wiesz co???ja mam dwa fakultety z panstwowych uczelni i zanim zacząłem > pracowac minęło dwa lata. pracuje kilka lat i własnie zaczynam robic trzeci. > wiesz czemu??? bo zycie to cieżka praca..a nie siedzenie na pupie i > narzekanie. moja pierwsza praca juz o studiach to sprzedawca! co ty na to?? > i jakos korona z głowy mi nie spadła... Nic dodać, nic ująć. A kolegę, który myśli, że ukończona PAŃSTWOWA WYŻSZA UCZELNIA zagwarantuje mu posadę, SKORYguje życie. ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Pan Hetkowski Bezrobotny IP: hpcache:* / 192.168.160.* 21.11.02, 10:03 Gość portalu: Absolwent napisał(a): > A wiesz co powiem Ci tak, nie konczylem zadnej medycyny czy praw, mam ukonczone > > 2 fakultety, politechnike i informatyke co wcale nie pomaga znalesc pracy, jak > bys spotkal sie z taka odpowiedzia od pracodawcow "nie mozemy pana przyjac bo > ma Pan za duze kwalifikacje" to tez bys sie zastanwaial. Sam glosowalem na > Hetkowskiego bo widzialem co robil kiedy byl prezydentem tyle ze to wcale nie > pomoglo mi znalesc pracy. Zanim cokolwiek napiszesz zastanow sie again... "znalesc pracy..." znaleŹć nie znaleŚć... Już teraz wiem jak to się stało że masz kłopoty ze znalezieniem pracy... i to z dwoma fakultetami... A może sprawdzenie pisowni w edytorze takim jak Word pomoże... pozdrawiam i życzę szczęścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Re: Pan Hetkowski Bezrobotny IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 13:01 > "znalesc pracy..." znaleŹć nie znaleŚć... > Już teraz wiem jak to się stało że masz kłopoty ze znalezieniem pracy... i to z > > dwoma fakultetami... A może sprawdzenie pisowni w edytorze takim jak Word > pomoże... pozdrawiam i życzę szczęścia... Wiesz, jesli bys znal obyczaje panujace w wirtualnym swiecie to bys wiedzial ze wszelkie literowki ęąśćńźż i inne BLENDY nie ZUTUJOM na tresc wypowidzi. Tylko ktos kto nie ma sie czego czepiac czepnie sie wszystkiego. Wez jeszcze pod uwage ze ktos moze byc dyslektykiem, zresztom co ja bede Ci tlumaczyl, jesli nie chcesz i tak nie zrozumiesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pan Hetkowski Bezrobotny IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 21:14 MOże troche spokojniej, widać zero kultury ucza was w tych szkołach, a zwłaszcza jednego Odpowiedz Link Zgłoś