Dodaj do ulubionych

Kaukaz walczy!

31.03.10, 09:37
Sława!
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7719837,Rosja__podwojny_zamach_w_Dagestanie.html

Ciekawe czy te zmachy były korodynowane z jednego osrodka.

Niech bedzie chocby Kalifat byle osłabic kacapie....

Forum Słowiańskie
gg 1728585
Obserwuj wątek
    • marek_boa Re: Kaukaz walczy! 31.03.10, 09:47
      Jak Ci Tumanie bomby zaczną w Bydgoszczy wybuchać to Zatęsknisz do Rosji!
      • ignorant11 Gdzie Krym, gdzie Rzym nieuku!:))/nt 31.03.10, 09:48
        marek_boa napisał:

> Jak Ci Tumanie bomby zaczną w Bydgoszczy wybuchać to Zatęsknisz
        do Rosji!
        • panzerviii Ignorant Boa 31.03.10, 09:58
          odpuście sobie te dyskuje. Ignorant daj pokój z takimi postami.
          • marek_boa Re: Ignorant Boa 31.03.10, 10:03
            Panzer ja do zgody zawsze byłem pierwszy! Ino ,że z tą kreaturą Ignorantem
            niestety inaczej sie nie da! Wychodzą braki w wychowaniu!:(
            -Pozdrawiam!
          • ignorant11 Re: Ignorant Boa 31.03.10, 10:17
            panzerviii napisał:

> odpuście sobie te dyskuje. Ignorant daj pokój z takimi postami.

Sława!

Dlaczego mam nadstawiac drugi policzek gdy jakis kacapski met rzuca
            sie na mnie z piesciami?

Forum Słowiańskie
            gg 1728585
            • marek_boa Re: Buachachacha!:) 31.03.10, 13:34
              Ignorant nie Pochlebiaj Sobie!:) Taki "zwierzątka" jak Ty to się palcami
              rozgniata!:)
              • ignorant11 Marzy Ci sie... 31.03.10, 14:05
                marek_boa napisał:

> Ignorant nie Pochlebiaj Sobie!:) Taki "zwierzątka" jak Ty to się
                palcami
                > rozgniata!:)

Sława!

Tym czasem popros na Belwederskiej aby Ci zafundowali zaawansowany
                kurs Jezyka Polskiego albo kupili lepszy program tłumaczacy bo nie
                dosc ze mnóstwo rutenizmów u Ciebie, to i ortografia prabliemy:))

Forum Słowiańskie
                gg 1728585
                • marek_boa Re: Mnie??!:) 31.03.10, 14:12
                  No Popatrz a Ty ni w ząb nie Jesteś w stanie Pojąć ,że w języku Polskim piszemy
                  "ą"/"ę"/"ś"/"ć"?! No ale prawda przecież skąd Chachar ma wziąć Polską klawiaturę??!
        • marek_boa Re: Gdzie Krym, gdzie Rzym nieuku!:))/nt 31.03.10, 10:01
          Głupiś Ignorant - ale to nic nowego!:(
          • panzerviii jestescie nierefomowalni :)))))) 31.03.10, 11:44
            • marek_boa Re: jestescie nierefomowalni :)))))) 31.03.10, 13:35
              Panzer nie Przejmuj się!:) Nie ja to zacząłem i nie mam sobie nic do zarzucenia!
              -Pozdrawiam!
            • odyn06 Re: jestescie nierefomowalni :)))))) 01.04.10, 10:32
              Panzer. Wczoraj w TOK FM występowali dwaj naukowcy z Instytutu Studiów
              Wschodnich. Ich zdaniem, pomiędzy zamachem w Moskwie i Dagestanie nie za
              większych związków.
              Zamachy w Dagestanie, to oznaka trwającej tam od dawna, pełzającej wojny
              domowej. To walka o władzę i wpływy dwóch ludów, plemion, rodzin i gangów.
              Rosja jest bezsilna, bo dotychczas każde "wmieszcielstwo" Kremla eskalowało te
              konflikty.
              • herr7 ich zdaniem? 01.04.10, 12:42
                tzn. mają dostęp do jakiejś wiedzy której nie posiadają służby specjalne Rosji?
                Poza tym jak można w konflikcie na Kaukazie, który w postaci zamachów
                terrorystycznych dociera do Moskwy nie mówić, że także tam ma swój udział
                klanowość kaukaskich górali? Jedynym rozwiązaniem jest zastosowanie paragrafu
                odnoszącego się do działalności mafijnej. Uderzenie w rodziny samobójców - ich
                rodziców i rodzeństwo będzie jedynie przeniesieniem tych właśnie klanowych reguł
                gry, które oni tak dobrze rozumieją.
                • o333 Re: ich zdaniem? 01.04.10, 13:31
                  herr7 napisał:

> tzn. mają dostęp do jakiejś wiedzy której nie posiadają służby specjalne Rosji?
                  > Poza tym jak można w konflikcie na Kaukazie, który w postaci zamachów
                  > terrorystycznych dociera do Moskwy nie mówić, że także tam ma swój udział
                  > klanowość kaukaskich górali? Jedynym rozwiązaniem jest zastosowanie paragrafu
                  > odnoszącego się do działalności mafijnej. Uderzenie w rodziny samobójców - ich
                  > rodziców i rodzeństwo będzie jedynie przeniesieniem tych właśnie klanowych regu
                  > ł
                  > gry, które oni tak dobrze rozumieją.
                  Nic dodać nic ująć , było to kilkakrotnie stosowane z powodzeniem ale to nie
                  demokratyczne i tak dalej, tak mówili. Kadyrow właśnie tak postępuje,obecny
                  zastępca dowódcy OMON w Groznym były generał brygady "Iczkerii" oraz minister
                  jakiś tam właśnie tak został wyciągnięty z gór. Karyrow wpadł do jego wioski o
                  grzecznie starszyźnie klanu wytłumaczył że mają przesrane jeśli siostrzeniec się
                  nie podda . Najbardziej martwił się łatką zdrajcy ale stwierdził że dawno już
                  nie walczy o wolność tylko ciężko to przełamać i służyć Rosji jest dla Czeczenii
                  większym patriotyzmem niż siedzieć w górach
                  • odyn06 Re: ich zdaniem? 01.04.10, 13:56
                    Po co podałem tak gorliwie źródło?
                    Bo "ich" poglądy są dla mnie nie do końca niezrozumiałe.

• o333 Re: ich zdaniem? 01.04.10, 14:12
                      Cóż mam powiedzieć na temat OSW ? Znam ich (Osobiście ze studiów) i znam ich
                      poglądy ich zdanie, moim zdaniem ma się do rzeczywistości dość marnie, kłamią
                      rzadko ale z obiektywnością to nie ma nic wspólnego.Właśnie oglądam kolejnego
                      "eksperta" od Rosji , brak kompetencji jest porażający
                • ignorant11 Po leniniowsku 01.04.10, 14:47
                  herr7 napisał:

. Uderzenie w rodziny samobójców - ich
                  > rodziców i rodzeństwo będzie jedynie przeniesieniem tych właśnie
                  klanowych regu
                  > ł
                  > gry, które oni tak dobrze rozumieją.

Tak metody leninowskie- mordowanie całych rodzin to jezyk, który
                  rozumieja takie czerwone wyrzutki jak herr
    • mosze_zblisko_daleka Prima Aprilis....Czy to mozliwe? 01.04.10, 13:17
      Dzis min. MSZ Rosji rozmawial z Haleed Miszaal (szef hamasu w Damaszku)
      Haleed podal kondolencje dla rodzin ofiar... mowiac ze jest to "nie
      ladnie" mordowac niewinnych.
      Czy On staje sie troche zapominalski?
      • o333 Re: Prima Aprilis....Czy to mozliwe? 01.04.10, 13:34
        mosze_zblisko_daleka napisał:

> Dzis min. MSZ Rosji rozmawial z Haleed Miszaal (szef hamasu w Damaszku)
        > Haleed podal kondolencje dla rodzin ofiar... mowiac ze jest to "nie
        > ladnie" mordowac niewinnych.
        > Czy On staje sie troche zapominalski?
        Jest, kilka dobrych lat temu islamiści kaukazcy zaproponowali walczyć z Hamasem
        przeciwko Izraelowi a w zamian w lato Hamasowcy będą jeździć do Czeczenii a
        Czeczeni będą walczyć gdy w górach jest zima. Hamas posłał ich tam gdzie słońce
        nie dociera
    • ignorant11 Złapał kozak Tatarzyna... 01.04.10, 16:18

Sława!

a Tatarzyn za łeb trzyma:)))
      wiadomosci.onet.pl/2149957,12,sluzby_wiedza__kto_zorganizowal_zamachy_w_metrze_aresztowania,item.html
      Odcięliśmy głowy najgroźniejszych bandytów, ale najwyraźniej to nie
      wystarczyło. W każdym razie znajdziemy ich i ukarzemy" -
      zapowiedział Miedwiediew.

Forum Słowiańskie
      gg 1728585

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka