mosze_zblisko_daleka 17.04.10, 16:53 No widzicie nawet Niebo nie chce pogrzebu wiec Wyslali PYL i blokuja lotniska.... P.S. gdzie mozna widziec online przez internet co dzieje sie w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmc3i Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 17:01 mosze_zblisko_daleka napisał: > No widzicie nawet Niebo nie chce pogrzebu wiec Wyslali PYL i blokuja > lotniska.... > > P.S. > gdzie mozna widziec online przez internet co dzieje sie w Polsce? Jesli cos sie akurat dzieje, to tutaj: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7753243,Prezydent_nie_zyje__Polska_w_zalobie__RELACJA_WIDEO.html a ostatnie wydarzenia tutaj plej.gazeta.pl/plej/0,0.html#kanal=Zaloba,typ=polecane Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 18:45 Pyl jak pyl,przez niego juz 10 delegacji(w tym niedawno Karol) odwolalo przyjazd.merkel tez nie wie czy bedzie na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 19:21 Kolejne "zaslugi" wulkanu. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7781818,Na_razie_przedstawiciele_8_panstw_odwolali_udzial.html Coraz bardziej pewne jest to ze merkel nie dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 20:48 Wulkan jest na ziemi, nie w niebie. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 20:51 Powiedzialbym nawet ze to bardziej robota sztanskiego "podziemia". Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 21:15 Tektonika, geofizyka i wulkanologia to nauki przyrodnicze nie teologiczne. Dopatrywanie się w poznanych zjawiskach cudowności zakrywa o obłęd. Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 21:30 To FSB podłożył jakieś ładunki pod ten wulkan wywołując erupcje w wiadomym celu. Odpowiedz Link Zgłoś
gangut Załoga wulkanu została już odznaczona 17.04.10, 21:35 przez Miedwiediewa. Nieprawdaż, bmc3i? Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Załoga wulkanu została już odznaczona 17.04.10, 21:37 No i krasnale w tym brały udział. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i gangut 17.04.10, 21:44 gangut napisał: > przez Miedwiediewa. Nieprawdaż, bmc3i? gangut, odczep sie co? Zaopatrz sie w husteczke do nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
gangut Nic osobistego, naprawdę 17.04.10, 21:51 Jestem jeszcze pod wrażeniem wątku spiskowego. Ale już skończyłem, słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 19.04.10, 18:41 Juz pisalem ze to raczej Stany i kolejna proba ich nowej broni testowanej na Haiti. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 18.04.10, 01:33 Mnie chozdilo bardziej o umiejscowienie pewnych wypadkow.Z religia to u mnie (w tym wykonaniu) bardzo daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 21:49 Większość światowych głów państw odwołały swój udział w ceremonii pogrzebowej Lecha Kaczyńskiego i jego żony. To oznacza, że znów sojusznicy nas zostawili. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 21:50 durny1 napisał: > Większość światowych głów państw odwołały swój udział w ceremonii pogrzebowej > Lecha Kaczyńskiego i jego żony. To oznacza, że znów sojusznicy nas zostawili. Tak, zdrada, druga Jalta....... Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 21:54 > > Tak, zdrada, druga Jalta....... > Sam to napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
maciekqbn Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 19.04.10, 16:48 bmc3i napisał: > Tak, zdrada, druga Jalta....... > Nie ma co przesadzać, ale do myślenia to daje. Nie jestem w tej opinii osamotniony, podobnie ten fakt odbierają wszyscy, z którymi rozmawiam. Są tacy, którym pył nie przeszkodził, jak ktoś chciał to dotarł, jak nie chciał to ma świetne usprawiedliwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 19.04.10, 18:40 fakty.interia.pl/fakty-dnia/news/zenujaca-nieobecnosc-przywodcow-w-krakowie,1466684 Obama z tej rozpaczy poszedl grac w golfa. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 21:54 To oznacza, że bezpieczeństwo wysokiej rangi urzędników państwowych jest w cenie..... czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
durny1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 22:08 Bo niepotrzebnego ryzyka nie wolno! podejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 18.04.10, 01:32 I to jest oczywiste.Poza Polska... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7781818,Na_razie_przedstawiciele_8_panstw_odwolali_udzial.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 17.04.10, 21:53 merkel nie dała rady,a marokańczycy tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 19.04.10, 18:39 Bo Marokanczycy ponoc naszych z zaskoczenia wzieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 18.04.10, 18:00 Teraz wlasnie stwierdzili w dzikim porywie ze niebo nad polnocna Polska sie rozjasnilo i mozna latac.W momencie kiedy Lecha zlozono do sarkofagu,ze to mistycyzm.No bez jaj... Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 18.04.10, 18:07 Oglądałem przez internet cala ceremonie pogrzebowa. Bardzo profesjonalna. Jakie to flagi w Krakowie biało-niebieskie? (Izraelskie tez as niebiesko-białe) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 18.04.10, 18:10 mosze_zblisko_daleka napisał: > Oglądałem przez internet cala ceremonie pogrzebowa. > Bardzo profesjonalna. Jakie to flagi w Krakowie biało-niebieskie? > (Izraelskie tez as niebiesko-białe) Flaga Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 18.04.10, 21:42 A te zloto czerwone to flagi Warszawy? Co do organizacji,dali rade calkiem niezle jak na tak krotki czas realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 19.04.10, 18:45 browiec1 napisał: > A te zloto czerwone to flagi Warszawy? > Co do organizacji,dali rade calkiem niezle jak na tak krotki czas > realizacji. Zolto-czerwonych tam nie widzialem, ale jesli byly, to owszem - zolto-czerwona, to flaga Wwy. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 19.04.10, 18:58 No w TV to wygladalo jak cos kolo zoltego,ale tak wlasnie myslalem ze to warszawska flaga. Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 19.04.10, 18:58 dla mnie takie symbole jak przylot na pogrzeb nie mają żadnego znaczenia, ale wiem że dla wielu mają i czerpię ogromną satysfakcję z tego kto na pogrzebie był a kogo nie było kto mówił że przyleci, a nie przyleciał kto twierdzi że jest naszym przyjacielem i nas obroni jakby co, ale obroni nas tak samo jak przyleciał, bo przecież taka obrona byłaby chyba bardziej niebezpieczna dla zdrowia niż lot na wysokości niższej niż standardowa? Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nawet Niebo nie Chca pogrzebu... 20.04.10, 01:52 Wlasnie cos w tym stylu.I odwrotnie:) Odpowiedz Link Zgłoś