Gość: simon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 22:10 mam pytanie czy to cudo jest w słuzbie w lotnictwie rosyjskim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Berkut Re: suchoj su -37 IP: *.kamieniec-wroclawski.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 23:36 Niestety to cudo nie jest w słuzbie jest tylko pare egzemplarzy jest to tylko wersja testowa mysliwca 4+ generacji ale wiele bajerów z Su 37 zostało wdrożone w wersji Su 30 MKI i Su 30 MKk międzyinnymi dysze silników o zmiennym wektorze ciągu :)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulcrum Re: suchoj su -37 IP: *.chello.pl 09.04.04, 02:52 Su 37 (su 35M) byłby teraz w służbie w dużej ilości gdyby nie........rozpad ZSRR.A tak jest dziś tylko demonstratorem i maskotką rosyjskich sił zbrojnych.A poza tym fajny to sprzęt (radar ze skanowaniem elektronicznym, pełny glass cocpit, silniki - Lulka_saturn, pełny asortyment najnowszych rosyjskich rakiet.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech j. Re: suchoj su -37 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 09:04 > Su 37 (su 35M) byłby teraz w służbie w dużej ilości gdyby nie........rozpad > ZSRR.A tak jest dziś tylko demonstratorem i maskotką rosyjskich sił zbrojnych żałujesz tego rozpadu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulcrum Re: suchoj su -37 IP: *.local.pl / 217.11.143.* 09.04.04, 17:03 A jak myślisz?Ja w przeciwieństwie do niektórych potrafię pasjonować się samą techniką wojskową (Info o Su 37 i ZSRR to było tylko stwierdzenie faktu, obrazującego status większości nowoczesnego rosyjskiego sprzętu) i nie dokładać do tego sympatii do danego mocarstwa.Gdyby Albania produkowała np. Su 30 to dalej byłby to dla mnie swietny samolot.Niektórzy na tym forum są ogarnięci ślepym uwielbieniem dla sprzętu amerykańskiego (w wielu przypadkach tylko dlatego, że jest on amerykański) i chorbliwą niechęcią do sprzętu rosyjskiego (w wielu przypadkach tylko dlatego, ze jest on rosyjski).Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berkut filmik z Su 35 i Su 37 :))) IP: *.kamieniec-wroclawski.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 18:15 bemil.chosun.com/movie%20link/SU-35.wmv Odpowiedz Link Zgłoś