mosze_zblisko_daleka 26.06.13, 16:27 Tak powiedział dziś wiceminister MSZ do gazety rosyjskiej VEDOMOSTY. Czy oni wiedzą więcej niż my....? www.vedomosti.ru/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Swietna wiadomosc:))) 26.06.13, 17:01 mosze_zblisko_daleka napisał: > Tak powiedział dziś wiceminister MSZ do gazety rosyjskiej VEDOMOSTY. > Czy oni wiedzą więcej niż my....? > > www.vedomosti.ru/ Kqazda zła wiadomosc dla Rosji to dla swiata cywilizowanego dobrze:))) Uwielbiam jak kacapstwo rejteruje tracac wpływy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka To nie tak... 26.06.13, 17:07 Pamiętam bardzo dobrze jak Rosjanie opuścili Syrię i Egipt 40 lat temu na kilka tygodni przed wojną, a my ślepi i aroganci myśleli że nic nie będzie nam nie stanie się... Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: To nie tak... 26.06.13, 17:12 mosze_zblisko_daleka napisał: > Pamiętam bardzo dobrze jak Rosjanie opuścili Syrię i Egipt 40 lat temu na kilka > tygodni przed wojną, a my ślepi i aroganci myśleli że nic nie będzie nam nie s > tanie się... I co daliscie rade:)) A kacapstwa nie ma juz w rejonie, pamietam jak sie wtedy jako gówiarze cieszyslismy ale najbardziej 1993 17 wrzesnia:))) Gdy kacapstwo rejterowało z POlski:))' Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Daliśmy, daliśmy ... 26.06.13, 17:51 mosze_zblisko_daleka napisał: > ... ale jaką ceną... Oj tam oj tam... Zaraz sie bedziesz targował o cene:)) jasne ze czasem trzeba zapłacic ale od tego czasu nie mieliscie wiekszych zagrozen, wiec moze to była jednak dobra cena??? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: To nie tak... 26.06.13, 18:31 osze_zblisko_daleka napisał: > Pamiętam bardzo dobrze jak Rosjanie opuścili Syrię i Egipt 40 lat temu na kilka > tygodni przed wojną, a my ślepi i aroganci myśleli że nic nie będzie nam nie s > tanie się... Tzn Asad tak osłab że już po nim? A może Turcja czy zachód zdecydowały się na interwencje? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: To nie tak... 26.06.13, 18:40 rzewuski1 napisał: > osze_zblisko_daleka napisał: > > > Pamiętam bardzo dobrze jak Rosjanie opuścili Syrię i Egipt 40 lat temu na > kilka > > tygodni przed wojną, a my ślepi i aroganci myśleli że nic nie będzie nam > nie s > > tanie się... > > Tzn Asad tak osłab że już po nim? > A może Turcja czy zachód zdecydowały się na interwencje? Jasne interwencja jest potrzebna trzeba zrobic asadowi dozynki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 26.06.13, 18:34 mosze_zblisko_daleka napisał: > Tak powiedział dziś wiceminister MSZ do gazety rosyjskiej VEDOMOSTY. > Czy oni wiedzą więcej niż my....? 1) Moesz, nie Vedomosty, a Wiedomosti. 2) Nie czytaj wiedomosti - to jest zrodlo klasy GW - czyli zero rzetelnosci. 3) Nikt Tartus nie opuszcza. Tp plotki glupich dzennikarzy. ria.ru/arab_sy/20130321/928369470.html 4) Rosja ZWIEKSZA swoja obecnosc na Srodziemnomorzu. Planujemy otworzyc baze na Cyprze. ria.ru/world/20130623/945182590.html Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Licza sie plany zrealizowane:))) 26.06.13, 18:39 misza_kazak napisał: > mosze_zblisko_daleka napisał: > > > Tak powiedział dziś wiceminister MSZ do gazety rosyjskiej VEDOMOSTY. > > Czy oni wiedzą więcej niż my....? > > 1) Moesz, nie Vedomosty, a Wiedomosti. > 2) Nie czytaj wiedomosti - to jest zrodlo klasy GW - czyli zero rzetelnosci. > 3) Nikt Tartus nie opuszcza. Tp plotki glupich dzennikarzy. > ria.ru/arab_sy/20130321/928369470.html > 4) Rosja ZWIEKSZA swoja obecnosc na Srodziemnomorzu. Planujemy otworzyc baze na > Cyprze. > > ria.ru/world/20130623/945182590.html > > > A pewnie bedzie jak zwykle z realizacja u Rosjan czego im najszczerzej zycze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 26.06.13, 19:10 1. Bogdanów powiedział czy nie? 2. Nikt nie opuszcza Tartusa, no tak on już jest pusty....!!! 3. Co do Cypru to jest baza zaopatrzenia, nie jak Tartus tam byli Rosjanie i baza wojskowa. Cypr to podobne jak Hajfa .... Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 26.06.13, 19:17 mosze_zblisko_daleka napisał: > 1. Bogdanów powiedział czy nie? > 2. Nikt nie opuszcza Tartusa, no tak on już jest pusty....!!! > 3. Co do Cypru to jest baza zaopatrzenia, nie jak Tartus tam byli Rosjanie i ba > za wojskowa. > Cypr to podobne jak Hajfa .... :))) Zreszta Cypr wcale nie jest pewny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 26.06.13, 20:54 mosze_zblisko_daleka napisał: > 1. Bogdanów powiedział czy nie? > 2. Nikt nie opuszcza Tartusa, no tak on już jest pusty....!!! > 3. Co do Cypru to jest baza zaopatrzenia, nie jak Tartus tam byli Rosjanie i ba > za wojskowa. > Cypr to podobne jak Hajfa .... Mosze , Bogadanow tak powiedział, Tartus nie opuszczają, Tartus to nie baza wojskowa. Nikt nie wie co ma dokładnie być na Cyprze. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie nie opuszczają Tartus! 27.06.13, 17:09 1) nie ważne co powiedział Bogdanow! 2) W tartus nadal przebywa personel PMT 3) Tartus to jest "Punkt Materiałowo-Technicznego Zabezpieczenia" czyli PMTZ a nie baza jeśli rozmowy prowadzone z Cyprem i Grecją dadzą pozytywny wynik to w obu tych krajach również powstaną PMTZ-ty! Bazy wojskowe to były: - w Wietnamie - Cam Ranh ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BC%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%8C_%28%D0%B1%D0%B0%D0%B7%D0%B0%29 - na Kubie - w Lourdes ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%8D%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80_%D0%B2_%D0%9B%D1%83%D1%80%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B5 A Tu Masz Mosze p[otwierdzeniew ria.ru/defense_safety/20130627/946197484.html Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Rosjanie nie opuszczają Tartus! 28.06.13, 06:46 Marek, dlaczego tak długo potrwało aż jest taka wiadomość? Przecie to rosyjskie media zaczęli pisać o tym. Czy Bogdanów jest nadal wice? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie nie opuszczają Tartus! 28.06.13, 11:04 To już Wiesz Mosze dlaczego Bogdanow jest "wice"??!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Filmik... 28.06.13, 11:38 podają i pokazują jak cywile czekają na ewakuacje z Tartusa. O ile ja znam troche ten port coś nie wygląda ze to Tartus... www.youtube.com/watch?v=G5DH9CUC2Ww&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Filmik... 28.06.13, 11:55 Bo to Limassol , turyści czekają na zwiedzanie okrętu. Tylko arabska propaganda jest gorsza od żydowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Zaglowiec 29.06.13, 07:36 mosze_zblisko_daleka napisał: > podają i pokazują jak cywile czekają na ewakuacje z Tartusa. O ile ja znam troc > he ten port coś nie wygląda ze to Tartus... > > www.youtube.com/watch?v=G5DH9CUC2Ww&feature=player_embedded Identyfikujesz zaglowiec? Wyglada na fregate... Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Zaglowiec 29.06.13, 07:37 ignorant11 napisał: > mosze_zblisko_daleka napisał: > > > podają i pokazują jak cywile czekają na ewakuacje z Tartusa. O ile ja zna > m troc > > he ten port coś nie wygląda ze to Tartus... > > > > www.youtube.com/watch?v=G5DH9CUC2Ww&feature=player_embedded > > Identyfikujesz zaglowiec? > Wyglada na fregate... > Zagle słabo sklarowane, wiec moze rosyjski? :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Rosjanie nie opuszczają Tartus! 28.06.13, 12:18 mosze_zblisko_daleka napisał: > Przecie to rosyjskie media zaczęli pisać o tym. Bo nasze media w odroznieniu od zachodnich czy zydowskich sa naprawde demorkatyczne i niezalezne. I pisza czego sobie chca. I nikt ich za to do wiezienia nie wsadza. Tak samo prosci ludzie moga pisac w tweeterze czy facebooku ze chca zabic Putina i nikt na to uwagi nie zwraca. A w Pindostanie niedawno czlowieka wsadzili na 2 lata do wiezienia za to ze napisal ze zyczy smierci Baraku Hussejnowiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Pussy Riot... 28.06.13, 12:26 to dlaczego one dostali wiezienie na kilka lat wedlug systemie demokratycznym... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Pussy Riot... 28.06.13, 12:54 mosze_zblisko_daleka napisał: > to dlaczego one dostali wiezienie na kilka lat wedlug systemie demokratycznym.. > . ;-) Mosze, co zrobiono bym np. jakiejś kapeli , za profanację ściny płaczu? No powiedz? One miały by szczęście gdyby nie zastrzelono je na miejscu. Więc lepiej się nie odzywaj w tematach o których nic nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
foton.3 Re: Pussy Riot... 28.06.13, 13:01 Ostatnio izraelskie kobiety chciały się pomodlić pod ścianą płaczu, i to w ubraniach, i jaki raban podnieśli ortodoksi, policja musiała chronić te kobiety przed linczem. Dlaczego była taka agresja Mosze? Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Pussy Riot... 28.06.13, 13:08 Czy ja pisałem kiedyś ze Izrael to demokratyczny kraj...? Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Pussy Riot... 28.06.13, 14:11 mosze_zblisko_daleka napisał: > Czy ja pisałem kiedyś ze Izrael to demokratyczny kraj...? A czy ja pisałem? Ja nienawidzę demokracji bo to system dla idiotów. Ale w Rosji jest więcej wolności osobistej niż w USA i miszka ma tu całkowitą rację. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Rosja to oaza i ostoja wolnosci:))) 29.06.13, 07:40 o333 napisał: > mosze_zblisko_daleka napisał: > > > Czy ja pisałem kiedyś ze Izrael to demokratyczny kraj...? > A czy ja pisałem? Ja nienawidzę demokracji bo to system dla idiotów. Ale w Rosj > i jest więcej wolności osobistej niż w USA i miszka ma tu całkowitą rację. Od wieków zreszta... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Pussy Riot... 28.06.13, 14:00 Mosze a ile lat by dostała Żydówka gdyby założyła tałes i zaczęła na głos czytać Torę przy Ścianie Płaczu??! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka nic by nie dostała... 28.06.13, 14:26 nie ma kary za to, może jakiś ortodoksyjny rzucił coś, lub inna kobieta spoliczkowała Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: nic by nie dostała... 28.06.13, 14:37 mosze_zblisko_daleka napisał: > nie ma kary za to, może jakiś ortodoksyjny rzucił coś, lub inna kobieta spolicz > kowała Bzdury gadasz. Dostala by wyrok, oczywiscie gdyby ja policja ochronila od zamordowania przez Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Pussy Riot... 28.06.13, 14:14 mosze_zblisko_daleka napisał: > to dlaczego one dostali wiezienie na kilka lat wedlug systemie demokratycznym.. > . ;-) Bo zlamali prawo. Chuliganili w chramie. Do tego NIE przyznali winy, NIE przeprosili wierzacych, ktorych obrazili. Gdyby przyznali wine (oczywista!) i przeprosili ludzi to dostali by grzywne i tyle. Na tej samej zasadzie, mosze, 3 lata temu 2 skinheadow wsadzono do wiezienia na 5 lat za to ze namalowali swastyke na sinagodze. W przypadku tych suk z pussy riot wyrok byl bardziej lagodny bo sa kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Poprawka - 5 i 6 lat za obrazanie Zydow 28.06.13, 14:20 www.newsru.com/crime/05jun2009/bonssina6ysentural.html Za swastyki na synagodze chlopaki otrzymali jeden 5 lat, a drugi - 6. Mysle ze za to ze suczki z pussy riot nie przyznali winy i nie przeprosili ich tez trzeba bylo wsadzic na 5 lat. Zeby bylo sprawiedliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Poprawka - 5 i 6 lat za obrazanie Zydow 28.06.13, 14:23 Myślę ze dostali nie za malowanie na synagodze, oni dostali za malowanie swastyki, która jest wzbroniona... Nawet jesli by malowali na szosie tez by dostali kare... Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Poprawka - 5 i 6 lat za obrazanie Zydow 28.06.13, 14:35 mosze_zblisko_daleka napisał: > Myślę ze dostali nie za malowanie na synagodze, oni dostali za malowanie swasty > ki, która jest wzbroniona... Nic podobnego. U nas za malowanie swastyk nie wsadzaja do pieedla. POmyliles ROsje z takimi "demokratycznymi" panstwami jak Estonia, Litwa i Lotwa w ktorych za napis CCCP, godlo i flage ZSRR wsadzaja do wiezienia. > Nawet jesli by malowali na szosie tez by dostali kare... Bzdury gadasz. W obu przypadkach (malowanie swastyki na Synagodze i tanczenie nago na oltarzu w Chramie) osadzono za chuliganstwo i obrazenie uczuc wierzacych. NICZEGO politycznego w tych sprawach nie bylo. Polityke w te sprawy mieszali sami przestepcy, a nie wladze. Nawet wiecej, na wladzy Rosji naciskano (z obu stron: z zagranicy prosili wypuszczyc bez sadu tych suczek, a w samej Rosji ludzie prosili dac im kilka-kilkanascie lat) zeby wladze wmieszali w spawe sadowa i "nadali" wyrok, ale Putin, Medwiediew i wiele innych czolowyuch politykow powiedzieli ze nie chca i nie beda mieszali sie w sprawy sadowe. Te suczki i ich adwokaci zrobili WSZYSTKO zeby sad nie mial NAJMNIEJSZYCH podstaw do ich wypuszczenia. Ztobili wszystko zeby ich wsadzili do wiedzienia. No i otrzymali czego chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Miszka, ty nie lubisz kobiet? 28.06.13, 16:09 To nie ładnie nazywać kobietę, jak ty nazywasz. Dla mnie kobieta to kobieta, nawet jesli jest naga... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Kobiet - tak, suczek - nie 30.06.13, 00:31 mosze_zblisko_daleka napisał: > To nie ładnie nazywać kobietę, jak ty nazywasz. Dla mnie kobieta to kobieta, na > wet jesli jest naga... ;-) Dla mnie nie jest wazne naga kobieta czy nie. Dla mnie jest wazne normalna ona jest czy zwariowana suka. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Miszka, ty nie lubisz kobiet? 30.06.13, 00:33 mosze_zblisko_daleka napisał: > To nie ładnie nazywać kobietę, jak ty nazywasz. Dla mnie kobieta to kobieta, na > wet jesli jest naga... ;-) Mosze, z innej beczk - jak bys nazwal tych naziskowskich osob plci zenskiej ktorzy meczyli i zabijali kobiet i dzieci w lagrach koncentracyjnych 3 Rzeszy? Wg ciebei to tez kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Poprawka - 5 i 6 lat za obrazanie Zydow 29.06.13, 07:43 misza_kazak napisał: > mosze_zblisko_daleka napisał: > > > Myślę ze dostali nie za malowanie na synagodze, oni dostali za malowanie > swasty > > ki, która jest wzbroniona... > > Nic podobnego. U nas za malowanie swastyk nie wsadzaja do pieedla. > POmyliles ROsje z takimi "demokratycznymi" panstwami jak Estonia, Litwa i Lotwa > w ktorych za napis CCCP, godlo i flage ZSRR wsadzaja do wiezienia. I słusznie! :))) U nas tez powinni... :)) > > > Nawet jesli by malowali na szosie tez by dostali kare... > > Bzdury gadasz. W obu przypadkach (malowanie swastyki na Synagodze i tanczenie n > ago na oltarzu w Chramie) osadzono za chuliganstwo i obrazenie uczuc wierzacych > . > > NICZEGO politycznego w tych sprawach nie bylo. Polityke w te sprawy mieszali sa > mi przestepcy, a nie wladze. Nawet wiecej, na wladzy Rosji naciskano (z obu str > on: z zagranicy prosili wypuszczyc bez sadu tych suczek, a w samej Rosji ludzie > prosili dac im kilka-kilkanascie lat) zeby wladze wmieszali w spawe sadowa i " > nadali" wyrok, ale Putin, Medwiediew i wiele innych czolowyuch politykow powied > zieli ze nie chca i nie beda mieszali sie w sprawy sadowe. > > Te suczki i ich adwokaci zrobili WSZYSTKO zeby sad nie mial NAJMNIEJSZYCH podst > aw do ich wypuszczenia. Ztobili wszystko zeby ich wsadzili do wiedzienia. No i > otrzymali czego chcieli. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Poprawka - 5 i 6 lat za obrazanie Zydow 28.06.13, 14:47 mosze_zblisko_daleka napisał: > Myślę ze dostali nie za malowanie na synagodze, oni dostali za malowanie swasty > ki To lepiej nie myśl bo ci nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
say69mat Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 27.06.13, 01:12 @misza_kazak napisał: /.../ 4) Rosja ZWIEKSZA swoja obecnosc na Srodziemnomorzu. Planujemy otworzyc baze na > Cyprze./.../ say69mat: A jakie plany ma Rosja odnośnie ... Korsyki??? Taka baza Floty i Sił Powietrznych FR na Korsyce, to było by coś!!! Zaproponować deal francuzom ... kupimy Mistrale i jeszcze więcej Mistrali. Za jedną, jedyną bazę na ... Korsyce!!! Napoleona B na tamtym świecie by pokopało, jako i rodowitych FRancuzów na tymże ze światów. A tak tylko Cypr Wam w głowach??? Najpierw rozkaprysiliście rozkoszne 'cyprysiątka', aby następnie je ekonomicznie 'zrolować'???. A teraz rolujecie niepodległość instalując bazy militarne??? Jeszcze jednooo pytanie ... w której to części Cypru macie zamiar uwić swoje gniazdko??? Czy też macie może plan aby obie połowy Cypru zespolić. Pod egidą jedynej acz słusznej bazy nienato na Cyprze??? /Jest dosyć późno miałem ciutkę ciężki dzień i wisielcze poczucie realizmu na XXI wiek ;)))/ Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 27.06.13, 02:44 Na Cyprze ma powstać Punkt Materiałowo-Techniczny a nie baza morska i jeśli powstanie to będzie się mieścił w Larnace! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Kreta republika zwiazkowa:))) 27.06.13, 09:43 say69mat napisał: /Jest dosyć późno miałem ciutkę ciężki dzień i wisielcze poczucie realizmu > na XXI wiek ;)))/ I bedzie tam baza dla rosyjskich lotniskowców. A na Guam baza kacapskich ekranoplanow:))) A na Diego Garcia baza wspaniałych Tu 95:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Zapomniałem o Alasce:)) 27.06.13, 09:45 ignorant11 napisał: > say69mat napisał: > > /Jest dosyć późno miałem ciutkę ciężki dzień i wisielcze poczucie realizmu > > na XXI wiek ;)))/ > > I bedzie tam baza dla rosyjskich lotniskowców. > > A na Guam baza kacapskich ekranoplanow:))) > > A na Diego Garcia baza wspaniałych Tu 95:)) > Ze na zyczenie miszy Amerykanie podaruja Alaske kacapom:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 I Antartydzie:))) 27.06.13, 09:46 Sława! Antarktyda przezciez jak twierdzi misza jest czescia frfr:)) Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 27.06.13, 06:44 rt.com/politics/navy-diplomat-syria-base-251/ ciekawe co teraz Miszka powie... Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 27.06.13, 06:52 jest tez jakaś wiadomość, że w Tartusie był kilka dni temu "wyciek chemiczny" i kilku ludzi zginęło... Seyasah reports Tartus port chemical leak; ship/port workers killed Odpowiedz Link Zgłoś
say69mat Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 27.06.13, 10:44 @mosze_zblisko_daleka napisał: > jest tez jakaś wiadomość, że w Tartusie był kilka dni temu "wyciek chemiczny" i > kilku ludzi zginęło... > > Seyasah reports Tartus port chemical leak; ship/port workers killed say69mat: To bardzo niedobrze, że ... cały czas im coś wycieka, i co gorsze przez to giną ludzie. Utylizacja chemii w warunkach Nowej Ziemi zapewne nie nastarcza takich problemów. Port w Tartus to jednak nie jest Nowa Ziemia, a bardak zda się ten sam. Zatem, czyżby nasi sąsiedzi dostarczali 'chemiczne zabawki' dla Assada??? A teraz muszą swój 'śmietnik' posprzątać, i ślady swojej aktywności pozacierać??? Czy też ewakuują 'chemiczne zabawki' Assada, aby nie dostały się w niepowołane ręce??? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Rosjanie opuszczają Tartus (Bogdanow)... 27.06.13, 11:18 say69mat napisał: > @mosze_zblisko_daleka napisał: > > > [i]jest tez jakaś wiadomość, że w Tartusie był kilka dni temu "wyciek che > miczny" i > > kilku ludzi zginęło... > > > > [b]Seyasah reports Tartus port chemical leak; ship/port workers killed [/ > b] > [/i] > say69mat: > To bardzo niedobrze, że ... cały czas im coś wycieka, i co gorsze przez to giną > ludzie. Utylizacja chemii w warunkach Nowej Ziemi zapewne nie nastarcza takich > problemów. Port w Tartus to jednak nie jest Nowa Ziemia, a bardak zda się ten > sam. Zatem, czyżby nasi sąsiedzi dostarczali 'chemiczne zabawki' dla Assada??? > A teraz muszą swój 'śmietnik' posprzątać, i ślady swojej aktywności pozacierać? > ?? Czy też ewakuują 'chemiczne zabawki' Assada, aby nie dostały się w niepowoła > ne ręce??? Nawet gdy sa odczynniki Asada to i tak pewnie sa zdiełano w rasiji:)) To dlatego kacapstwo tak bardzo robi w gacie aby nie wyszło na jaw, bo bedzie ostra afera miedzynarodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
o333 oświadczenie Minoborony 28.06.13, 00:15 pogłoski o opuszczeniu bazy w Syrii są fałszywe. ria.ru/defense_safety/20130627/946197484.html Żydki za wcześnie się cieszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: oświadczenie Minoborony 28.06.13, 14:24 o333 napisał: > pogłoski o opuszczeniu bazy w Syrii są fałszywe. To bylo jasne od poczatku kazdemu rozsadnemu czlowiekowi. Tylko idiota mogl uwierzyc ze ROsja zamknie swoj punkt remontowy w Syrii. Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: oświadczenie Minoborony 28.06.13, 14:49 misza_kazak napisał: > > > To bylo jasne od poczatku kazdemu rozsadnemu czlowiekowi. > Tylko idiota mogl uwierzyc ze ROsja zamknie swoj punkt remontowy w Syrii. > Oczywiście że tak. Barany nie rozumieją Rosji a swoje mokre sny mylą z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: oświadczenie Minoborony 28.06.13, 19:18 ruskie tłumoki, świnie wam karmić a nie wypowiadać się jak świat wygląda. bolszewię czeka udupienie syrii z dwóch powodów: 1. zachód ma taką wolę 2. ma na to środki mokre sny macie wy. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Pax occidentalica:)) 29.06.13, 07:45 wiarusik napisała: > ruskie tłumoki, świnie wam karmić a nie wypowiadać się jak świat wygląda. > bolszewię czeka udupienie syrii z dwóch powodów: > 1. zachód ma taką wolę > 2. ma na to środki I bedzie wola nasza... :)) > mokre sny macie wy. Oni sie mocza od swoich snów o ptedze... :)) I mrzonek... :)) > Odpowiedz Link Zgłoś