666laser666 21.11.13, 19:00 laser widzi prze ściany ? d czy za pomocą jakieś techniki laserowej dało by się widzieć przez ściany ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brigada_di_bandito Re: laser 21.11.13, 19:17 Proponuję przeczytać www.iik.pl/recenzje.php/41 Odpowiedz Link Zgłoś
666laser666 Re: laser 22.11.13, 18:55 to ludzie wystlumaczie mi jak moze sasiad z gory ( ost pietro ) wiedziec dokladnie co sie dzieje w mieszkaniu pod nim ( blok wielka plyta) _ nawet jak sie robi cos w miare cicho (albo nawet i po cichu ) _ bo ze szklanka napewno nie siedzi _ u siebie tez nie mam zadnych plsukiew _ kamer ukrytych _ to jak normalnie dostaje swira _ nie mam schizofreni _ normalnie jestem osoba myslaca i zastanawia mnie w jaki spsosob te ciecie wszystko slysza ( widza ) czasami mam wrazenie ze chyba mam wszyty gps albo kamere na czole ( czy rano czy noc 2/3/4 _ ide zajarac ida za mna , ide do pokoju/kuchni/siade przy kompie idzie za mna ( slychac kroki z gory ) pojde do kibla siąde na klopie kroki z gory do kibla i siedzia dopoki nie wyjde i potem znow za mna i tak dzien w dzien ( jak im sie nie nudzi ) jak to udekumentowac , jak zobaczyc co one robia _? Odpowiedz Link Zgłoś