ignorant11 12.11.20, 00:15 www.youtube.com/watch?v=EXi-Gd1rTn8 Ja pierdziuuuuUUUUUU!!!! Nowa broń! Zawsze uważałem,że łuk i kusza nie powiedziały ostatniego słówa jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niegracz Re: Łuk samopowtarzalny:))) 12.11.20, 09:50 świetne:)) a tu strzelanie z łuku wg sztuki z przeszłości jeszcze rozwinięte : www.youtube.com/watch?v=BEG-ly9tQGk Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Łuk samopowtarzalny:))) 22.11.20, 03:59 niegracz napisał: > świetne:)) > a tu strzelanie z łuku wg sztuki z przeszłości > jeszcze rozwinięte : > www.youtube.com/watch?v=BEG-ly9tQGk > Fachowiec- cyrkowiec. Ale taka sprawnośc u komandosa byłaby bardzo cenna. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Łuk samopowtarzalny:))) 12.11.20, 15:07 Łuki koreańskie ! podobne najlepsze w świecie: www.youtube.com/watch?v=C6mrtuEpXIs najsilniejszy łuk miał zaisęg strzału 1200 m!! w filmiku m.in. piękna historia z 1372 gdy jeden łucznik zmusił do odwrotu desant piratów - także opowieść o wojnie z udziałem łuków i kusz oraz : kusza samopowtarzalna !!! . Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Łuk samopowtarzalny:))) 16.11.20, 11:26 Samopwtarzalny to raczej nie był Odpowiedz Link Zgłoś