Dodaj do ulubionych

Gdzie podzialy sie rakiety...

22.12.05, 13:51
Rzad Ukrainy chcial oddawac Rosji 18 rakiet dalekiego zasiegu...(3000km)
W czasie transportu wszystkie jakos zagineli na rosyjskich stepach...
12 znaleziono w....Iranie, a 6 w Chinach....
One maja moznosc uzywania broni jadrowej. Na razie nie mysle ze grozi swiatu
od Chin...
Obserwuj wątek
    • Gość: axx Re: Gdzie podzialy sie rakiety... IP: *.res.east.verizon.net 22.12.05, 14:05
      Net wody w Odessie znaczyt jewreje wypili.
      Poszly wpierod do zyda.
      Wszystkie rakiety no moze nie same rakiety a glowice nuklearne zostaly
      komisyjnie zniszczone przy udziale reprezentantow USA. Rosja otrzymala i
      nadal otrzymuje na ten cel pieniadze. Mozesz spac spokojnie.
      Czy ten mur zostal juz wybudowany.Bedzie rekord swiatowy drugi po chinskim.
      • mosze_zblisko_daleka Re: Gdzie podzialy sie rakiety... 22.12.05, 14:26
        Ja wlasnie moge spac spokojnie. Tylko Ci ktorzy sa na odleglosci 3000km moga
        miec nocne koszmary...
        Z drugiej strony, ja znam troche lepiej moich sasiadow. Oni moga "dosztykowac"
        i zrobic podobne (moze juz maja) za forse jaka maja to moga znalezc kilku
        exinzynierow rosyjskich, ktorzy szukaja RABOTA. Dziwi mnie tylko jak
        mogli "wpakowac" rakiete do walizki lub do koperty - tak ze nikt w RODINA RASIJA
        nie zauwazyl....
        Kiedys za innych czasach, to KGB wiedzieli gdzie znajduje sie kazda spilka...
        • wielki_czarownik :) 22.12.05, 14:45
          > Kiedys za innych czasach, to KGB wiedzieli gdzie znajduje sie kazda spilka...

Teraz też wiedzą. Te rakiety są dokładnie tam gdzie powinny.
          • Gość: o3 Re: :) IP: *.aster.pl 22.12.05, 14:51
            :D nie mam wyjścia chyba się z tobą zgodzę.Pozdrawiam i wesołych tan teges
            • Gość: axx Re: :) IP: *.res.east.verizon.net 22.12.05, 20:15
              Nie musisz obawiac sie rowniez sovieckich inzynierow. Najwiecej pracuje wlasnie
              w ...Izraelu gdzie sa wiodacymi fachowcami szczegolnie w nowych
              technologiach.Na swiecie jest niewielu fachowcow tej klasy majacych potrzebne
              wyksztalcenie i praktyke zawodowa. Kiedys byl nawet skandal bo klku wyjechalo
              do ...Iranu jako konsultanci. Czesto dzwonili do domow z telefonu komorkowego.
              Tacy fachowcy. Izrael placi wiecej.
              A teraz zrobie Ci test .Gdzie byly najlepsze lody w Lodzi w czasach Twojego
              dziecinstwa. Obecnie jestem na ich tropie bo smak ich czuje do dzisiaj.
              • nervvus Re: :) 22.12.05, 20:51
                u Kruty na Swierczewskiego, nie pamietasz? Pianka jajeczna.
                • mosze_zblisko_daleka Lody.... 22.12.05, 23:07
                  Moj drogi przecie nie bylem tam wczoraj....moj altzheimer, mowi zeon pamieta,
                  imie lodow bylo PINGWIN (40 lat temu)
                  • Gość: axx Re: Lody.... IP: *.249.15.97.Dial1.Washington2.Level3.net 22.12.05, 23:39
                    Takie tez byly ale w nich nie gustowalem. Pisales ze mieszkales w okolicach
                    wschodniej. A ja sie urodzilem przy Placu Wolnosci. Dla ulatwienia dodam ze
                    lody byly kosher to znaczy robione przez gojow i dla gojow (z braku zydow)
                    przez zyda wlasciciela tego businessu.Niestety rodzina wyjechala i zabrala
                    recepte na te lody ktorych smak czuje do dzisiaj i pod jego nadzorem. Zupelnie
                    przypadkowo natrafilem na dalszy ciag zycia tej rodziny. Wiem gdzie sie
                    osiedlila i znowu produkuje te lody. Zamierzam sie tam wybrac w przyszlym roku
                    i posmakowac.Jezeli tam mieszkales to je musiales lizac.Firme znala chyba cala
                    Lodz.To byly najlepsze lody jakie kiedykolwiek lizalem. Pozniej lizalem juz
                    zupelnie co innego.
                    • Gość: Mosze Re: Lody.... IP: *.bb.netvision.net.il 23.12.05, 10:12
                      A gdzie oni mieszkaja? W Izraelu czy w Ameryce?
                      Ja tez lubie lizac i lody tez..... ;-))))
                      • axx61 Re: Lody.... 24.12.05, 15:31
                        Niestety nie moge Ci zaliczyc testu na najlepsze lody w Lodzi. Po prostu nie
                        wiesz. A to jest niemozliwe bo najlepsze lody miala pani Gronowska. O ile wiem
                        mieszkala na Wschodniej. Lody znala cala Lodz (z wyjatkiem Ciebie chociaz tam
                        mieszkales) Wyjechala do Kanady. Lody odnalazlem w Toronto. Ona juz nie zyje
                        ale lody sa produkowane i podobno sa takie same. Zapewniala mnie o tym osoba
                        ktora odnalazla te lody. No coz moze rodzice Ci nie kupowali lodow(chociaz
                        powinni popierac zydowski business obowiazkowo)i moze nie wiesz. Zatem test
                        drugi. Lodz. Twoja okolica dr. Baran.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka