adrzewoj 04.07.07, 13:11 Gdyby nie było USA, to trzeba by je stworzyć. Bez względu na popełniane błędy, świat dzięki Ameryce jest lepszy, niż bez niej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrek Re: Dziś 4 lipca 04.07.07, 13:34 Ja juz nic nie napisze na ten temat, bo nie mam ochoty na corride. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Dziś 4 lipca 04.07.07, 13:53 adrzewoj napisał: > Gdyby nie było USA, to trzeba by je stworzyć. > Bez względu na popełniane błędy, świat dzięki Ameryce jest lepszy, niż bez > niej. No musze sie zgodzic :) Bez Hollywooda, McDonaldsa, Coca-Coli, Busha i Paris Hilton swiat byl by mniej ciekawy Rowniez pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
awprawo Re: Dziś 4 lipca 04.07.07, 21:33 Myślełem że chcesz wspomnieć naszego wieliego rodaka, Premier i Wodza Naczelnego gen. Władysława Sikorskiego. Dziś bowiem przypada rocznica zamachu (?) na jego życie... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Za pol godz., zaczynaja sie fajerwerki 05.07.07, 02:35 Ale ile razy mozna ogladac to samo - nie chce mi sie wylazic z domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
funnypunch Re: Za pol godz., zaczynaja sie fajerwerki 05.07.07, 02:38 Mieszkasz na zachodzie, czy na wschodzie USA? Bo tu w polszcze jest 2.37, czyli w NY powinna być 21.37 -hmmmmmmmm. Pope :D Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Za pol godz., zaczynaja sie fajerwerki 05.07.07, 04:52 funnypunch napisał: > Mieszkasz na zachodzie, czy na wschodzie USA? > > Bo tu w polszcze jest 2.37, czyli w NY powinna być 21.37 -hmmmmmmmm. Pope :D Akurat w tej chwili jestem poludniu - na Florydzie :))) Czas EST, czyli nowojorski. Jak u Was w Polsce byla 2:37 to u mnie 8:37 pm. 6 godzin roznicy, nie 7. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Hetman Zolkiewski huarie pod Kluszynem 05.07.07, 23:21 :) Piekne czasy co? To se ne wrati. I nie chodzi nawet o zajecie Moskwy, lecz o zdolnosci zaczepno-obronne Rzeczypospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
matrek A swoja droga 05.07.07, 23:23 Polacy zawsze byli znakomitymi zolnierzami. Niestety zbyt czesto jakosci polskiego zolnierza nie dorownywala wyobraznia i jakosc polskich politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
depommidore Re: Hetman Zolkiewski huarie pod Kluszynem 06.07.07, 11:08 " Gnaliśmy ich na mil dwie albo trzy.Więcej ich w pogoni poległo aniżeli na placu." Pozdrowienia dla Miszki. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech6j Re: Dziś 4 lipca 05.07.07, 23:36 Przede wszystkim europa powinna być wdzięczna USA, I i II wojna a potem zimna wojna. Gdyby nie USA Francja a byc noże i GB byłyby prowincjami imperium sowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Dziś 4 lipca 05.07.07, 23:44 Nie bylbym taki pewny. Istnieje pewne prawdopodobienstwo, ze cala Europa od kilkudziesieciu juz lat mowilaby po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś