azyata 19.07.07, 11:11 Połowicznie związane z tematem forum: Czy w Rosji można kupić DVD ze starymi sowieckimi filmami? Szczególnie takimi, jak "Czapajew", "Pancernik Potiomkin", "Aleksander Newski", "Iwan Groźny"? Z góry dziękuję za odpowiedź. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapitan.kirk Przepraszam... 19.07.07, 11:49 ...bo to w sumie nie do mnie; ale kupić można także w Polsce - www.knigi.pl Już korzystałem; wybór bardzo duży. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
azyata Bardzo dziękuję! 19.07.07, 11:54 Najważniejsza jest treść odpowiedzi. Dzięki raz jeszcze! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Do Miszy_Kazaka 19.07.07, 14:14 azyata napisał: > Połowicznie związane z tematem forum: > > Czy w Rosji można kupić DVD ze starymi sowieckimi filmami? Oczywiscie. Najlesze sa komputerowo odnowione. > Szczególnie takimi, jak "Czapajew", "Pancernik Potiomkin", "Aleksander > Newski", "Iwan Groźny"? Az takie stare? ZObacz tu - www.soyuz.ru - to jest jeden z najwiejszych dystybutorow DVD w ROsji Odpowiedz Link Zgłoś
azyata Stare, ponieważ 19.07.07, 15:28 Oglądałem w telewizji dzieckiem będąc. Dzięki za odpowiedź! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Stare, ponieważ 19.07.07, 16:01 azyata napisał: > Oglądałem w telewizji dzieckiem będąc. Ja tez :) > Dzięki za odpowiedź! Nie ma sprawy! Pozdro Misza Odpowiedz Link Zgłoś