bmc3i 10.05.09, 09:00 wyborcza.pl/1,75477,6588728,Grisza_Reichstag__ktoremu_zabrali_zwyciestwo.html No, to ytaki przykald misza kazak, na traktowanie przez Was waszych zołnierzy zwyciescow, i Wasz wlasny radziecko-rosyjski szacunek dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brigada_di_bandito Re: Grisza-Reichstag 10.05.09, 09:10 Poczytaj sobie o bezczeszczeniu grobów żołnierzy ACZ w Polsce i o wczorajszym incydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Grisza-Reichstag 10.05.09, 13:56 brigada_di_bandito napisała: > Poczytaj sobie o bezczeszczeniu grobów żołnierzy ACZ w Polsce i o wczorajszym > incydencie. czego chcesz od Polaków, skoro Wy rosjanie sami swoich zołnierzy nie szanujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
brigada_di_bandito Re: Grisza-Reichstag 10.05.09, 14:25 Każdym swoim postem udowadniasz bezkres własnej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Grisza-Reichstag 10.05.09, 14:27 brigada_di_bandito napisała: > Każdym swoim postem udowadniasz bezkres własnej głupoty. Kazdym swoim postem udowadniasz bezkres nie tylko swojej głupotyu, lecz także ignorancji. Odpowiedz Link Zgłoś
brigada_di_bandito Re: Grisza-Reichstag 10.05.09, 14:30 Szoruj te swoje kible na jackowie i oderwij się od laptopa bo resztki mózgu ci się wypalają. Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: Grisza-Reichstag 11.05.09, 20:17 > > Poczytaj sobie o bezczeszczeniu grobów żołnierzy ACZ w Polsce i o wczoraj > szym > > incydencie. Wczoraj spłonął jeden wieniec, możliwe że zajął się od świeczki/znicza włożonego do jego wnętrza. Ślady okopcenia nie wskazują na "wielki" pożar ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: Grisza-Reichstag 11.05.09, 20:22 brigada_di_bandito napisała: > Poczytaj sobie o bezczeszczeniu grobów żołnierzy ACZ w Polsce i o wczorajszym > incydencie. "Bezczeszczenie grobów" to bardzo nieadekwatne słowo w świetle tego co wyrabiano przez dziesięciolecia z miejscami pogrzebania Polaków zamordowanych przez ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Grisza-Reichstag 11.05.09, 20:34 habeas_corpus napisał: > brigada_di_bandito napisała: > > > Poczytaj sobie o bezczeszczeniu grobów żołnierzy ACZ w Polsce i o wczoraj > szym > > incydencie. > > "Bezczeszczenie grobów" to bardzo nieadekwatne słowo w świetle tego co wyrabian > o > przez dziesięciolecia z miejscami pogrzebania Polaków zamordowanych przez ZSRR. To oczywiscie kłamstwo. Faszystowskie... Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Grisza-Reichstag 12.05.09, 07:52 A z klamstwem trzeba walczyc!Szczegolnie z klamliwa propaganda wiadomosci.onet.pl/1968644,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
al9 oficer i dwa zegarki 11.05.09, 13:31 to zdjęcie jest a.zrobione PO prawdziwym szturmie reichstagu b.i tak retuszowane, bo oficer sowiecki miał na obu rękach zegarki jak to zwykle u sowietów... al Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: oficer i dwa zegarki 11.05.09, 19:00 to dlaczego wyretuszowali te zegarki? Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: oficer i dwa zegarki 11.05.09, 19:16 rzewuski1 napisał: > to dlaczego wyretuszowali te zegarki? Nie chcieli drażnić świata niezwykłą zamożnością obywateli sowieckich. Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: oficer i dwa zegarki 12.05.09, 10:11 Zdjęcia pierwotne: RAZ i DWA . A TUTAJ zdjęcie poprawne politycznie, już z jednym zegarkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: oficer i dwa zegarki 12.05.09, 10:19 off topic - korzystajac z linku w twojej sygnaturze, po raz pierwszy wszedlem na strone tego poradnika prawnego i... otrzymalem informacje "Zostales wyrzucony z tego forum. Skontaktuj sie z administratorem" :)) Nie moge wejsc na zadna strone, nawet na główną :) Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: oficer i dwa zegarki 12.05.09, 10:34 Nie mam pojęcia co się stało. Wysłałem do Ciebie wiadomość, jeśli dojdzie to odpisz, a jak nie - daj znać na forum, spróbujemy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: oficer i dwa zegarki 12.05.09, 11:24 habeas_corpus napisał: > Nie mam pojęcia co się stało. > Wysłałem do Ciebie wiadomość, jeśli dojdzie to odpisz, a jak nie - daj znać na > forum, spróbujemy inaczej. > Nie, spokojnie. Ja nie mam żadnego konkretnego interesu, z ciekawosci jedynie chcialem wejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
habeas_corpus Re: oficer i dwa zegarki 12.05.09, 11:32 bmc3i napisał: > Nie, spokojnie. Ja nie mam żadnego konkretnego interesu, z ciekawosci jedynie > chcialem wejsc. A mnie zaciekawiło dlaczego nie możesz się tam dostać. Może łączysz się przez jakiś serwer, z którego szedł spam i admin go zablokował? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: oficer i dwa zegarki 12.05.09, 11:39 habeas_corpus napisał: > bmc3i napisał: > > > Nie, spokojnie. Ja nie mam żadnego konkretnego interesu, z ciekawosci jed > ynie > > chcialem wejsc. > > A mnie zaciekawiło dlaczego nie możesz się tam dostać. Może łączysz się przez > jakiś serwer, z którego szedł spam i admin go zablokował? > N ie wiem. Moze dlatego ze nie mam polskiego IP? Ale to bylby jakis absurd Odpowiedz Link Zgłoś