radciak 24.08.04, 13:57 MAM NADZIEJĘ, ŻE TO ZOSTANIE ROZSTRZYGNIĘTE NA FORUM ZANIM NADEJDZIE JESIEŃ. TEMATY ABSURDALNE JUŻ MI NIE WYSTARCZAJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zataczan Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 13:59 radciak napisał: > MAM NADZIEJĘ, ŻE TO ZOSTANIE ROZSTRZYGNIĘTE NA FORUM ZANIM NADEJDZIE JESIEŃ. > TEMATY ABSURDALNE JUŻ MI NIE WYSTARCZAJĄ. slipki Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 14:08 niewazne co opadnie, efekt podobny, wiec najwazniejsza jest dobra guma. Odpowiedz Link Zgłoś
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyciarek Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 14:21 listek :www.ewa.bicom.pl/zyczenia/codzienne/rn21.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 14:39 2-3 minuty na przelogowanie to dużo czy mało? PS. Kiedyś slipki teraz bokserki. Cóż, starość nie radość... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lollo_kathar Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 14:44 lokator napisał: > 2-3 minuty na przelogowanie to dużo czy mało? > > > > > > PS. Kiedyś slipki teraz bokserki. Cóż, starość nie radość... > ;-) czas stoi w miejscu gdzie szczęście i radość goszczą ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
unstatistic7 Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 14:47 w tym kraju to zupełnie obnojętnie, nawet kalesonki :( Odpowiedz Link Zgłoś
unstatistic7 Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 14:48 w tym raju to zupełnie obojętne, nawet kalesonki :( Odpowiedz Link Zgłoś
unstatistic7 Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 14:49 w tym kraju to zupełnie obojętne, nawet kalesonki :( Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 15:09 I któż to jest właścicielem tych wszystkich nicków? ;-))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
radciak Re: slipki czy bokserki 24.08.04, 16:32 ja mam swój i ja jestem właścicielem swojego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Tylko gacie z troczkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:40 Z przykroscią i ubolewaniem musze powiadomic,ze postanowilem jeszcze przed przeczytaniem tej informacji zmienic swego Nicka od dzisiejszego wieczoru. Musze byc konsekwentny. Od tej chwili nie bedzie juz " radca " Dziekuje Wam wszystkim za wspaniale dyskusje.To dzieki tym dyskusjom czulo sie,ze miasto Bydgoszcz istnieje i tetni zyciem. Ten tekst pisze w imieniu dawnego "RADCY". Od tej chwili beda pojawialy sie teksty nowego bywalca tego FORUM-"obserwatora" obserwator Odpowiedz Link Zgłoś
obssrywator Re: Tylko gacie z troczkami 24.08.04, 18:50 Gość portalu: radca napisał(a): > Z przykroscią i ubolewaniem musze powiadomic,ze postanowilem jeszcze przed > przeczytaniem tej informacji zmienic swego Nicka od dzisiejszego wieczoru. > Musze byc konsekwentny. > > Od tej chwili nie bedzie juz " radca " > > Dziekuje Wam wszystkim za wspaniale dyskusje.To dzieki tym dyskusjom czulo > sie,ze miasto Bydgoszcz istnieje i tetni zyciem. > > Ten tekst pisze w imieniu dawnego "RADCY". > > Od tej chwili beda pojawialy sie teksty nowego bywalca tego FORUM- "obserwatora" > > obserwator witamy w pajęczynkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radca Re: Tylko gacie z troczkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:55 wole stringi mozna sie w nich dobrze UKAZAC pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś