o0o 27.04.05, 15:24 2 maja, radziejowski rynek. Godzinny występ EPC: ok 17-18. Zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supergoth Re: EPICENTRUM - KONCERT 23.08.05, 13:11 Yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooł! MeeeeeeeeeeeeeeeeeeHooooooooooooooooooooooop! W dechę jest hip-hop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cezi7 Re: EPICENTRUM - KONCERT 06.06.06, 11:20 Lubie ten zespół. On jest chyba z Meksyku Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek_86 Re: EPICENTRUM - KONCERT 06.06.06, 13:39 Aleksanrów i Radziejów...Jak można ich lubić nie wiedząc skąd są? Foxiu jest teraz chyba w Toruniu, KRC w Wawie, choć urodził sie w Radziejowie i wyjechał do stolicy rok temu, o reszcie nie wiem za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek_86 Re: EPICENTRUM - KONCERT 06.06.06, 13:40 Ups...Aleksandrów :)Ale głównie Radziejów :) Odpowiedz Link Zgłoś
big-cock-tajl Re: EPICENTRUM - KONCERT 06.06.06, 13:47 To pasi, że to są ziomale stąd. chociaż dla mnie oni wszyscy tacy sami bo mają spodnie do kolan opuszczone w kroku a śpiewają o hajsie, dragach, panienach i kasie może coś pominołem??? jooooooooooooooooooooł PS Ale lepiej że są zbliżeni do Radziejowa bo jakaś tam mimo wszystko sympatia jest Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek_86 Re: EPICENTRUM - KONCERT 08.06.06, 23:56 o życiu, przede wszystkim o życiu... Ale Ty chyba w ogóle nie słuchałeś tej muzy...Takie odnosze wrazenie... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu333 Re: EPICENTRUM - KONCERT 09.06.06, 06:52 Ja starałem się wsłuchać ale mi się nie podobało bo takie szare to były opowieści. Ja lubię twórczość o miłości,przyjaźni, że świeci słońce i życie jest piękne a nie taką o szarości gorszej od tej jaką ma papier zwany toaletowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek_86 Re: EPICENTRUM - KONCERT 09.06.06, 15:38 no niestety, nie zawsze jest pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś