atob 08.01.04, 10:54 Od czego zaczynacie dzien ?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr_hab.rocznik1960 Re: Wasz typowy ranek ? 08.01.04, 11:09 Od wyłączenia budzika. Czasami od otwarcia oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wasz typowy ranek ? 08.01.04, 11:17 ja mam do wylaczenia dwa budziki: jeden tradycyjny, a drugi w komórce. Pierwszy oglasza, ze juz 6:30i moge jeszcze pól godziny pospac, a drugi, ze juz 7:00, wiec pora zwlec sie z wyrka. Potem nastepuje otwarcie oczu, potem robienie kawy, mycie, picie...kawy, ubieranie sie, malowanie sie i odjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Wasz typowy ranek ? 10.01.04, 00:40 buggi napisała: > ja mam do wylaczenia dwa budziki: jeden tradycyjny, a drugi w komórce. No wiesz buggi wlasnie go szukalam... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wasz typowy ranek ? 10.01.04, 11:15 tradycja1 napisała: > buggi napisała: > > > ja mam do wylaczenia dwa budziki: jeden tradycyjny, a drugi w komórce. > > No wiesz buggi wlasnie go szukalam... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Wasz typowy ranek ? 08.01.04, 11:25 zimą od zdania:jak ja nienawidzę tej zimy latem od zdania;nie mogę tyle pic wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wasz typowy ranek ? 08.01.04, 11:31 kixx napisał: > zimą od zdania:jak ja nienawidzę tej zimy > latem od zdania;nie mogę tyle pic wieczorem Popatrz Kiks zaczynamy tak samo dni ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxa Re: Wasz typowy ranek ? IP: *.tele2.pl 08.01.04, 11:41 zazwyczaj otwieram oczy. ps. i co? zgadlam? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Wasz typowy ranek ? 08.01.04, 11:45 Ja zazwyczaj pierw sie budze ... a dopiero pozniej otwieram oczy ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxa Re: Wasz typowy ranek ? IP: *.tele2.pl 08.01.04, 11:49 no tak, mezczyzni sa z marsa, a kobiety z wenus. stad ta roznica;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdaaam Re: Wasz typowy ranek ? 10.01.04, 10:12 atob napisał: > > Ja zazwyczaj pierw sie budze ... a dopiero pozniej otwieram oczy ...:) my tez...budzimy sie...myslimy o atobie...a pozniej do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Atos 09.01.04, 20:38 pogadajmy o wieczorach przy kominku. Moze tez byc przy kominku, o wieczorach. Wszystko zalezy od przecinka. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Buggi 10.01.04, 11:18 buggi napisała: > pogadajmy o wieczorach przy kominku. Moze tez byc przy kominku, o wieczorach. > Wszystko zalezy od przecinka. Wieczorem o kominku ? Odpowiedz Link Zgłoś
littlewing Re: Wasz typowy ranek ? 10.01.04, 23:38 Ja to dosc schematycznie..gram w rzutki,najczesciej w 501 ,pozniej pije piwo i pale papierosy,ogladam TV ,mocze nogi na brzegu wanny sluchajac co robi sasiad za sciana a potem do roboty(pracy) biegne ..pzdr lw Odpowiedz Link Zgłoś
littlewing Re: Wasz typowy ranek ? 11.01.04, 04:49 ..zyje sie raz ;)) czasami jak mi sie nie chce wstaje rano o 9.30 robie przedzialek i fajrant ;)) lw. Odpowiedz Link Zgłoś