Gość: Niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 03:06 ... ale tak juz bywa. Sa takie momenty kiedy spozywajac coraz wieksze ilosci alkoholu czlowiek trzezwieje. uuups. Bylo ostro. Jutro, napisze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k`k Re: Jakos przezylem IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 11:44 Cholera Wczoraj w mieszkaniu piętro wyżej,o tej samej godzinie,o której zaczelo sie slynne "party u Niecha" zaczela sie balanga.boje sie że mogla miec jakis zwiazek z "party u Niecha",poniewaz co jakis czas dobiegaly do mnie fragmenty piesni pochwalnych,np;100 lat,100 lat Niech,aj zyje nam,lub Niech zyje nam 100 lat.W zwiazku z powyzszym to(byc moze) Tradycja powinna dostac nagrode za prawidlowa odpowiedz we wczorajszym konkursie. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=540&w=3963431&a=3967557 Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jakos przezylem 15.12.02, 12:07 Gość portalu: k`k napisał(a): > Cholera > Wczoraj w mieszkaniu piętro wyżej,o tej samej godzinie,o której zaczelo sie > slynne "party u Niecha" zaczela sie balanga.boje sie że mogla miec jakis > zwiazek z "party u Niecha",poniewaz co jakis czas dobiegaly do mnie fragmenty > piesni pochwalnych,np;100 lat,100 lat Niech,aj zyje nam,lub Niech zyje nam 100 To Niech robił przyjęcie nad Twoją głową i Cię nie zaprosił. Ale paskud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Jakos przezylem IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 12:22 Niekoniecznie. To może byc jakas wieksza organizacja,majaca sporo lokali.Wczoraj mieli swieto organizacyjne i moze wszedzie po czesci oficjalnej byla czesc nieoficjalna Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Jakos przezylem 15.12.02, 13:26 Masz rację. Bo teraz, gdy się wreszcie na dobre przebudziłam, uprzytomniłam sobie, że w moim i pobliskich blokach też musi być kilka ich siedzib, bo te same okrzyki od czasu do czasu wznoszą. To pewnie Niechowcy. Odpowiedz Link Zgłoś