Dodaj do ulubionych

Jakos przezylem

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 03:06
... ale tak juz bywa. Sa takie momenty kiedy spozywajac coraz wieksze ilosci
alkoholu czlowiek trzezwieje. uuups. Bylo ostro. Jutro, napisze jutro.
Obserwuj wątek
    • Gość: k`k Re: Jakos przezylem IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 11:44
      Cholera
      Wczoraj w mieszkaniu piętro wyżej,o tej samej godzinie,o której zaczelo sie
      slynne "party u Niecha" zaczela sie balanga.boje sie że mogla miec jakis
      zwiazek z "party u Niecha",poniewaz co jakis czas dobiegaly do mnie fragmenty
      piesni pochwalnych,np;100 lat,100 lat Niech,aj zyje nam,lub Niech zyje nam 100
      lat.W zwiazku z powyzszym to(byc moze) Tradycja powinna dostac nagrode za
      prawidlowa odpowiedz we wczorajszym konkursie.
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=540&w=3963431&a=3967557
      • zarlaczka Re: Jakos przezylem 15.12.02, 12:07
        Gość portalu: k`k napisał(a):

> Cholera
        > Wczoraj w mieszkaniu piętro wyżej,o tej samej godzinie,o której zaczelo sie
        > slynne "party u Niecha" zaczela sie balanga.boje sie że mogla miec jakis
        > zwiazek z "party u Niecha",poniewaz co jakis czas dobiegaly do mnie fragmenty
        > piesni pochwalnych,np;100 lat,100 lat Niech,aj zyje nam,lub Niech zyje nam
        100

To Niech robił przyjęcie nad Twoją głową i Cię nie zaprosił. Ale paskud.
        • Gość: k`k Re: Jakos przezylem IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 12:22
          Niekoniecznie.
          To może byc jakas wieksza organizacja,majaca sporo lokali.Wczoraj mieli swieto
          organizacyjne i moze wszedzie po czesci oficjalnej byla czesc nieoficjalna
          • zarlaczka Re: Jakos przezylem 15.12.02, 13:26
            Masz rację. Bo teraz, gdy się wreszcie na dobre przebudziłam, uprzytomniłam
            sobie, że w moim i pobliskich blokach też musi być kilka ich siedzib, bo te
            same okrzyki od czasu do czasu wznoszą. To pewnie Niechowcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka