zarlaczka 22.12.02, 20:40 Miltonia, błagam załatw młodego Szweda dla Aski. Przyobiecała mi Kaskę, ale stawia ostre warunki. Musi być młody Szwed (przed Szwedką), a Ty masz dojścia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atob Re: Gorący apel do Miltonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.02, 20:59 A ja ani mlody ani Szwed ...i co mam zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gorący apel do Miltonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.02, 21:17 atob napisał: > A ja ani mlody ani Szwed ...i co mam zrobic ? Czekaj! Aska Ciebie nie zna. Ty chyba za dużo nie gadasz, więc możesz się pod tego Szweda podszyć. Korzyść obopólna. Ja będę mieć Kaskę na 2 dni, a Ciebie Aska tak podszkoli, że do Tradycji śmiałości nabierzesz. Ona lubi takich (Aska), no wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Gorący apel do Miltonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:23 Nic z tego ja monitoruje to forum on jest zajęty Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Gorący apel do Miltonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.02, 21:26 O nie Szweda to ja sobie zachowam. No chyba, że zanęcicie mnie jakąś wielką atrakcją w zamian. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gorący apel do Miltonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.02, 21:30 miltonia napisała: > O nie Szweda to ja sobie zachowam. No chyba, że zanęcicie mnie jakąś wielką > atrakcją w zamian. Jakie to wszystko interesowne, nic za darmo, nic dla przyjaźni. Tylko atrakcji chcą. A skąd ja te atrakcje mam wytrzasnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Gorący apel do Miltonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:31 No przepraszam, Kaska jest bardzo atrakcyjny- mówię to wiem- a to wy mnie zanęciłyscie tym szwedem lub pijanym/ niepijanym Niechem! to co nie chcecie już Kaski???? przeciez chłopak sie załamie... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gorący apel do Miltonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.02, 21:33 Jak to nie chcemy. Ja chcę. Tylko towar wymienny gdzieś się zapodział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Gorący apel do Miltonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.12.02, 21:35 szukaj, szukaj, kaska sie niecierpliwi, bo nie zna dnia ani godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Gorący apel do Miltonii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.12.02, 21:29 Gość portalu: as-k napisał(a): > Nic z tego ja monitoruje to forum on jest zajęty Wiem, że jest zajęty. Jak go wysyłam do Ciebie po naukę, bo on jakiś taki nieśmiały, że jeszcze ta jego zajętość mu wyfrunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Masz tu Szweda, co się zowie. IP: 195.94.207.* 23.12.02, 09:44 Jam ze Szwecji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orsa Re: Masz tu Szweda, co się zowie. 23.12.02, 10:11 Det skall vi kolla! Ut till beviset! Snacka du ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Masz tu Szweda, co się zowie. 23.12.02, 10:39 Gość portalu: Normals napisał(a): > Jam ze Szwecji!!! To ekstra! Potrzebny jesteś pilnie do świątecznych porządków. Mam nadzieję, że w tej Szwecji w sprzątalnictwie robiłeś a nie przy truskawkach czy na zmywaku. Szukamy wykwalifikowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Re: Masz tu Szweda, co się zowie. IP: 195.94.207.* 23.12.02, 10:51 Truskawki w Szwecji??? Ja myślałem, że tam tylko porosty rosną. I blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Masz tu Szweda, co się zowie. IP: 195.94.207.* 23.12.02, 10:52 Nie No, a Normals, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
orsa Re: Masz tu Szweda, co się zowie. 23.12.02, 11:04 tak myslalam ze sie ino podszywa za Szweda hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Masz tu Szweda, co się zowie. 23.12.02, 11:25 Chłopaki z nieba mi spadliście. Wy mi są potrzebne na wymiane, cobym ja się mogła nacieszyć z roboty Kaski. A czy Wy Szwedy czy podróbki, to nikt wam w dokumenta zaglądać nie będziecie. Bądźcie w gotowości. Odpowiedz Link Zgłoś