Dodaj do ulubionych

Kujon w Internecie

IP: *.brzozow.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 10:08
Dlaczego w portalu nie ma jeszcze tekstów z Kujona warszawskiego. Na
dlaczego? Odpowiedz niechu, żarłaczko ... i ty Janie D.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 12:55
      Twoje pytanie, a raczej niemoznosc udzielenia nan odpowiedzi wystraszylo mnie
      wielce. Co sie dzieje? Gdzie sa teksty z Kujona? Kim jest Jan D., ktory nie
      chce odpowiedziec? Kim ja jestem? Co to jest Kujon? Raaaaaatuuuuunkuuuuuu!
      • krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 13:24
        Jan D. to mój szwagier. Nie może odpowiedzieć, wyrzuca śmieci.
        • Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 13:31
          Szwagier wyrzuca twoje smieci? No to masz fajnego szwagra. Szkoda tylko, ze
          jest kujonem. Taki to i o smieciach zapomni. A co mowic o tekstach w portalu.
          • krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 13:36
            Szwagier nie jest kujonem. Jest kowalem i posiada dyplom starszego skuwacza.
            • Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 13:41
              Skoro jest kowalem musi kuc. Czyli jest kucem.
              • krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 13:43
                Czasem kuje i to ostro. Kuce trzyma w stajni.
                • Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 13:59
                  Krystyna, on juz chyba powinien byl wrocic z tymi smieciami - a raczej juz bez
                  nich. Niech cos odpowie koledze kolanko, albo niech go przynajmniej podkuje.
                  • krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 14:12
                    Wrócił z nimi, więc musiał wyjść ponownie. Pamięć mu szwankuje, pewnie z powodu
                    kucia. Prosił o przekazanie wiadomości dla kolegi Kolanka: "Co ma wisieć, nie
                    utonie". On często używa niezrozumiałych metafor.
                    Cóż, tak powiedział i rozpłynął się w oparach.
                    • Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 14:16
                      Jak na to wszystko reaguje jego zona? Czy ona nie moglaby raz wyjsc ze
                      smieciami? On by wtedy nadrobil te zaleglosci - czyli powiesil sie wreszcie.
                      • krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 14:29
                        Ona wyszła i jeszcze nie wróciła. To się stało w zimę stulecia. Biedny ten mój
                        szwagier.
                    • buggi Re: Karol w necie 06.02.03, 14:20
                      krystyna_d, karolina_k. Karol, ty sie nie wyglupiaj! Po zwierzynie cie
                      poznalam. Najpierw losie, teraz konie. A! I po facetach, którymi sie
                      notorycznie wyslugujesz; maz gary szoruje, szwagier wynosi smiecie, a Karol
                      podrywa Niecha w necie. Niech sie moze i nabierze, ale nie ja i moje
                      przyjaciólki. Zegnaj na zawsze
                      • krystynad Re: Karol w necie 06.02.03, 14:27
                        ? Nie kumam. To musi być pomyłka.

Nie zgadzam się na pomawianie mnie o wysługiwanie się szwagrem, on to robi z
                        własnej, nieprzymuszonej woli. W końcu to jego śmieci.
                        • Gość: Niech Re: Karol w necie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 14:33
                          Rozumiem, ze zastepujesz mu zone. Kogo jeszcze mu zastepujesz? Czy mozesz mu
                          zastapic jednoczesnie siostre zony?
                        • buggi Re: Karol w necie 06.02.03, 14:34
                          krystynad napisała:

> ? Nie kumam. To musi być pomyłka.
                          >
                          > Nie zgadzam się na pomawianie mnie o wysługiwanie się szwagrem, on to robi z
                          > własnej, nieprzymuszonej woli. W końcu to jego śmieci.

nooo, nie wierze. Tutaj wszyscy podszywaja sie pod wszystkich. Jaki kurator
                          (czyt. Niech) taka edukacja
                          • krystynad Re: Karol w necie 06.02.03, 14:44
                            Jor czojs, Buggi. Ja się nie podszywam, bo kursu krawiectwa nie skończyłam
                            (oblali mnie na egzaminie końcowym).

Nie żonę i nie siostrę żony. Wcielam się w rolę zagninionego brata, niejakiego
                            Wallenberga.
                            • Gość: Niech Re: Karol w necie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 14:48
                              Z tego co wiem, to W. ma juz nikle szanse na odnalezienie. Nawet martwym.
                              Udajesz martwa?

PS. Do Bugola - czy wedlug ciebie wszyscy na tym swiecie sa Karolem? Ja nie
                              wiem, ja sie pytam.
                              • buggi Re: Do Niecha 06.02.03, 16:52
                                Kto pyta nie bladzi Niech. Nie, nie wszyscy na tym swiecie sa Karolami.Gdyby
                                tak bylo, ja tez nim bym byla. I to bylo by zalosne, tak sadze.

PS Dobra, czepnelam sie Kryski, ale jak to sie mówi: PZU
                                • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 21:11
                                  Bugi, co ty, Karola od Krystyny nie odrozniasz? To niedlugo mnie z normalsem
                                  pomylisz.
                                  • buggi Re: Do Niecha 06.02.03, 21:13
                                    Gość portalu: Niech napisał(a):

> Bugi, co ty, Karola od Krystyny nie odrozniasz? To niedlugo mnie z normalsem
                                    > pomylisz.

A jesli sie przyznam, ze choc przez chwile tak myslalam, dostane po glowie?
                                    • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 21:19
                                      Skoro juz mylisz wszystkich z wszystkimi, to raczej nie. Ale dlaczego, napisz
                                      prosze.
                                      • buggi Re: Do Niecha 06.02.03, 21:24
                                        Gość portalu: Niech napisał(a):

> Skoro juz mylisz wszystkich z wszystkimi, to raczej nie.

Ale dlaczego, napisz
                                        > prosze. ► cha cha cha, to mi sie najbardziej podobalo "napisz,
                                        prosze". jakie to typowe dla Ciebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka