Gość: kolanko IP: *.brzozow.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 10:08 Dlaczego w portalu nie ma jeszcze tekstów z Kujona warszawskiego. Na dlaczego? Odpowiedz niechu, żarłaczko ... i ty Janie D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 12:55 Twoje pytanie, a raczej niemoznosc udzielenia nan odpowiedzi wystraszylo mnie wielce. Co sie dzieje? Gdzie sa teksty z Kujona? Kim jest Jan D., ktory nie chce odpowiedziec? Kim ja jestem? Co to jest Kujon? Raaaaaatuuuuunkuuuuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 13:24 Jan D. to mój szwagier. Nie może odpowiedzieć, wyrzuca śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 13:31 Szwagier wyrzuca twoje smieci? No to masz fajnego szwagra. Szkoda tylko, ze jest kujonem. Taki to i o smieciach zapomni. A co mowic o tekstach w portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 13:36 Szwagier nie jest kujonem. Jest kowalem i posiada dyplom starszego skuwacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 13:41 Skoro jest kowalem musi kuc. Czyli jest kucem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 13:43 Czasem kuje i to ostro. Kuce trzyma w stajni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 13:59 Krystyna, on juz chyba powinien byl wrocic z tymi smieciami - a raczej juz bez nich. Niech cos odpowie koledze kolanko, albo niech go przynajmniej podkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 14:12 Wrócił z nimi, więc musiał wyjść ponownie. Pamięć mu szwankuje, pewnie z powodu kucia. Prosił o przekazanie wiadomości dla kolegi Kolanka: "Co ma wisieć, nie utonie". On często używa niezrozumiałych metafor. Cóż, tak powiedział i rozpłynął się w oparach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kujon w Internecie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 14:16 Jak na to wszystko reaguje jego zona? Czy ona nie moglaby raz wyjsc ze smieciami? On by wtedy nadrobil te zaleglosci - czyli powiesil sie wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: Kujon w Internecie 06.02.03, 14:29 Ona wyszła i jeszcze nie wróciła. To się stało w zimę stulecia. Biedny ten mój szwagier. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Karol w necie 06.02.03, 14:20 krystyna_d, karolina_k. Karol, ty sie nie wyglupiaj! Po zwierzynie cie poznalam. Najpierw losie, teraz konie. A! I po facetach, którymi sie notorycznie wyslugujesz; maz gary szoruje, szwagier wynosi smiecie, a Karol podrywa Niecha w necie. Niech sie moze i nabierze, ale nie ja i moje przyjaciólki. Zegnaj na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: Karol w necie 06.02.03, 14:27 ? Nie kumam. To musi być pomyłka. Nie zgadzam się na pomawianie mnie o wysługiwanie się szwagrem, on to robi z własnej, nieprzymuszonej woli. W końcu to jego śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Karol w necie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 14:33 Rozumiem, ze zastepujesz mu zone. Kogo jeszcze mu zastepujesz? Czy mozesz mu zastapic jednoczesnie siostre zony? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Karol w necie 06.02.03, 14:34 krystynad napisała: > ? Nie kumam. To musi być pomyłka. > > Nie zgadzam się na pomawianie mnie o wysługiwanie się szwagrem, on to robi z > własnej, nieprzymuszonej woli. W końcu to jego śmieci. nooo, nie wierze. Tutaj wszyscy podszywaja sie pod wszystkich. Jaki kurator (czyt. Niech) taka edukacja Odpowiedz Link Zgłoś
krystynad Re: Karol w necie 06.02.03, 14:44 Jor czojs, Buggi. Ja się nie podszywam, bo kursu krawiectwa nie skończyłam (oblali mnie na egzaminie końcowym). Nie żonę i nie siostrę żony. Wcielam się w rolę zagninionego brata, niejakiego Wallenberga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Karol w necie IP: 217.197.165.* 06.02.03, 14:48 Z tego co wiem, to W. ma juz nikle szanse na odnalezienie. Nawet martwym. Udajesz martwa? PS. Do Bugola - czy wedlug ciebie wszyscy na tym swiecie sa Karolem? Ja nie wiem, ja sie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Niecha 06.02.03, 16:52 Kto pyta nie bladzi Niech. Nie, nie wszyscy na tym swiecie sa Karolami.Gdyby tak bylo, ja tez nim bym byla. I to bylo by zalosne, tak sadze. PS Dobra, czepnelam sie Kryski, ale jak to sie mówi: PZU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 21:11 Bugi, co ty, Karola od Krystyny nie odrozniasz? To niedlugo mnie z normalsem pomylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Niecha 06.02.03, 21:13 Gość portalu: Niech napisał(a): > Bugi, co ty, Karola od Krystyny nie odrozniasz? To niedlugo mnie z normalsem > pomylisz. A jesli sie przyznam, ze choc przez chwile tak myslalam, dostane po glowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.03, 21:19 Skoro juz mylisz wszystkich z wszystkimi, to raczej nie. Ale dlaczego, napisz prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Do Niecha 06.02.03, 21:24 Gość portalu: Niech napisał(a): > Skoro juz mylisz wszystkich z wszystkimi, to raczej nie. Ale dlaczego, napisz > prosze. ► cha cha cha, to mi sie najbardziej podobalo "napisz, prosze". jakie to typowe dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś