buggi 08.05.03, 12:23 chcecie rozwalc forum. prosze bardzo. wiecej nicków! i wiecej lorzy przez "rz" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolce_vita Re: tak tak 08.05.03, 12:24 Ale ja nie mam zadnego zet ani rzet w nicku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: tak tak 08.05.03, 12:26 a nie chce ci sie juz od tej zabawy w nicki wymiotowac? mnie sie zbiera Odpowiedz Link Zgłoś
dolce_vita Re: tak tak 08.05.03, 12:28 Mi sie chce wymiotowac od tych dwoch bananow co je zamiast sniadania zjadlem bo go sobie nie zdazylem przygotowac. A zabawa w zmiane nickow sie skonczy niedlugo - chcesz sie zalozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: tak tak 08.05.03, 12:30 dolce_vita napisała: > Mi sie chce wymiotowac od tych dwoch bananow co je zamiast sniadania zjadlem bo > > go sobie nie zdazylem przygotowac. A zabawa w zmiane nickow sie skonczy > niedlugo - chcesz sie zalozyc? wzruszam ramionami, bo i tak Ci nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: tak tak 08.05.03, 12:28 Buggi, ale przynajmniej dolce_vita zawsze jest rozpoznawalna. i ma klase sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: tak tak 08.05.03, 12:31 byc moze, ale ja nie znam zadnej vity, tylko Evite i Banderasa. Jestem widac nieprogresywna tradycjonalistka Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: tak tak 08.05.03, 12:39 buggi napisała: > chcecie rozwalc forum. prosze bardzo. wiecej nicków! i wiecej lorzy przez "rz" Ja niczego nie rozwalam. Ja buduję. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: tak tak 08.05.03, 12:40 zamki na piasku. dobra o tym to juz Panasiewicz z Borysewiczem w 80 latach spiewali Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: tak tak 08.05.03, 23:38 buggi napisała: > chcecie rozwalc forum. prosze bardzo. wiecej nicków! i wiecej lorzy przez "rz" Ale rodzynejk mnie sie trafił. Guggi odszekuje wszystko co na cibie mówilam. Odpowiedz Link Zgłoś