Gość: małaczarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.03, 00:02 Jeżeli znacie jakieś sympatyczne kawiarnie w Warszawie - to proszę podzielić się wiedzą. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karolak Re: Kawiarnie w Warszawie 12.12.03, 08:54 Warszawskie kawiarnie są kiepskie, bo piwo jest w nich za drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: Kawiarnie w Warszawie 19.12.03, 00:01 to ja polecam kawiarnię-herbaciarnię Karawanseraj. Wszystko - zarówno wystrój jak i menu - w stylu arabskim. Mieści się ona na Jelonkach, na Osiedlu Studenckim Przyjaźń. ul. konarskiego 87, budynek obok Kolorado. Otwarta jest 7x w tygodniu od godz. 11:00 do wieczora Ja osobiśccie nie jestem miłośniczką kaw, lecz herbaty i uwielbiam pić tam herbatkę beduińską, saharyjską czy karkade Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Kawiarnie w Warszawie 19.12.03, 08:41 Zapomnialaś napisać, że jesteś w bliskim kontakcie z właścicielami tej arabskiej budy. Nie pierwszy raz ją reklamujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kawiarnie w Warszawie 19.12.03, 08:48 a coz w tym zlego Januszu? Jesli kawiarnia jest dobra i ma do zaoferowania pyszne herbaty, które i ja bardzo chetnie pijam,noooo nie tak chetnie, jak kawe...tylko za daleko te...Jelonki :/...hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś