minasz 10.06.05, 23:02 co sadzicie na temat tego specyfiku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grumbel Re: vitapil 11.06.05, 16:57 trzeba go trzymać w temperaturze 5 stopni celciusza, a ja go trzymałam na pułce nad kaloryferem i przestał działać. a w lodówce z kolei jest zimniej. sama nie wiem :/ w aptekach trzymaja go normalnie na pułce... czyli że co? sprzedają już nam zepsuty produkt? Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: vitapil 04.07.05, 09:17 Witam Vitapil jest złożonym preparatem suplementacyjnym doustnym, zawierającym witaminy i pierwiastki, które mają pozytywny wpływ na włosy. Nie ma potrzeby aby przechowywać go w lodówce ale warto trzymać w ciemnym i w miarę chłodnym miejscu w domu. Byleby tylko nie na słońcu. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek332 Re: vitapil 07.07.05, 20:49 Jak dla mnie lepszy jest mertz specjal. Lepiej działa na włosy a efekty widoczne są już pod koniec pierwszego miesiąca stosowania. Ma składnik który regeneruje mieszek włosa. Vitapil jest taki sobie nie zaszkodzi a na pewno nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś