ty56 31.08.05, 16:24 Od pewnego czasu strasznie wypadaja mi wloy!Od miesiaca biore witaminy i tabletki maerz special,mam pytanie czy moze ktos bral te tebletki i czy pomogly bo u mnie narazie efekt mizerny wlosy wypadaja jak wypadaly.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota-3 Re: Tabletki 31.08.05, 19:50 nie chce,Ciebie martwić,ale mi po tych tabletkach włosy dalej lecą a ja już walczę z tym prawie pięć lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mandana Re: Tabletki 01.09.05, 00:24 silica, jest preparatem na wzmocnienie paznokci & wlosow. moze zobacz jak on bedzie u Ciebie dzialal. Odpowiedz Link Zgłoś
ty56 Re: Tabletki 01.09.05, 16:00 a moge wiedziec jak dlugo bralas te tabletki?Pozdrawia i czy bylas z tym problemem u dermatologa? Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Tabletki 19.09.05, 10:28 być może zbyt krótko stosujesz obecną kurację. Jeżeli po kolejnym miesiącu nie zaobserwujesz poprawy stanu włosów to radzę poważnie zastanowić się nad przyczyną, która może powodować wypadanie włosów. do Doroty: jeżeli walczysz z problemem wypadających włosów od 5 lat sama to radzę nie zwlekać dłużej a szukać dobrego specjalisty, który ci pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila9916 Re: Tabletki 14.10.05, 19:17 uważam, że te tabletki są najlepsze. chociaż na każdego działa coś innego więc dla mnie sa super a tobie mogą po prostu nie pomóc. spróbuj może samych drożdży, też są świetne!!! Odpowiedz Link Zgłoś