maxxymama 12.06.16, 00:17 Pani Kasiu martwi mnie moj wynik moczu opisane Glukoza w moczu podwyższona ( + +) 0,07 g/dl Leukocyty 19,7 /?l Wałeczki 1,54 /?l Bakterie 70 czy powinnam sie tym martwić udac sie od razu do szpitala? dodam 38tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynaoles Re: glukoza w moczu 13.06.16, 00:17 Proszę się jutro skonsultować z lekarzem. Oprócz glukozy w moczu są jeszcze leukocyty i bakterie co może wskazywać na infekcję układu moczowego, którą bezzwzględnie należy szybko leczyć. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxymama Re: glukoza w moczu 13.06.16, 14:46 BARDZO dziekuje za odpowiedz tak tez zrobiłam po konsultacji z lekarzem powtórzyłam badanie po 2dniach wyszło wszystko prawidlowo brak leukocytów bakteri i glukozy - nie ma.. wszystko w normie lecz jedynie teraz pisze Ciała ketonowe (+ + ) obecne. wiec czyżby po 2dniach bez włączenia leków tak szybko wszystko znikło moze w laboratorium pomylili wyniki. a ciała ketonowe moga zagrażać? Odpowiedz Link Zgłoś