wirginia50 25.06.06, 00:00 Czy ktoś wie, gdzie w Kielcach można ją wykonać i ile to kosztuje????i czy boli???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: cesarka na życzenie w Kielcach 25.06.06, 02:19 Nie boli w trakcie jak psn,ale BOLI PO OPERACJI,bo to nie jest zabieg. Po drugie jak masz ochotę ciąć się na własne życzenie to od tego masz przecież prywatne kliniki bo w szpitalu państwowoym oficjalnie nie ma czegoś takiego jak cesarka na życzenie. Jeśli chcesz w państwowym to dajesz ŁAPÓWKĘ a tyo jest karalne przestępstwo. Pzdr.gosia Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia2222 Re: cesarka na życzenie w Kielcach 28.06.06, 17:33 malgosiek2 niech każdy wybierze sobie to co chce... nie wiem wogóle w jakim celu straszysz dziewczynę... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: cesarka na życzenie w Kielcach 28.06.06, 18:22 Nie straszę tylko piszę jak jest naprawdę i że dając łapówkę to po prostu przestępstwo i tyle.A co zrobi to jej decyzja. No chyba,że po operacji NIC NIE BOLI to miałam napisać.Boli rana jak wstaje się czy chodzi czy siedzi bo to normalne i nie da się tego całkowicie uniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
beatapl Re: cesarka na życzenie w Kielcach 07.07.06, 15:42 potwierdzam, po cc boli, ale tak sobie wyobrażam, że jest to ból nieporównywalnie mniejszy z tym porodowym. W każdym razie ja tak wybrałam i dodam, że nie popelnilam żadnego przestepstwa łapówkowego. Po prostu wskazania psychicznie w cywilizowanym szpitalu sa tak samo ważne jak medyczne. Na szczescie mialam doczynienia z ludzmi o otwartych umyslach medycznych i ludzkich pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: cesarka na życzenie w Kielcach 07.07.06, 17:32 a mi pani gin powiedziala, ze wskazania psychiczne to zadne wskazania... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ika92 Re: do małgosiek2 12.07.06, 15:53 Myślę, że zawsze już opinie dziewczyn będą podzielone na temat psn i cc, więc po co wszędzie wypisujesz posty potępiające dziewczyny wybierające cc? To ich wybór, sprawa ich sumienia, samopoczucia psychicznego, to sprawa lekarzy, którzy się na to zgodzą bądź nie, itd. Jedne farbują się na blond, a inne chcą być brunetkami- wiem, że waga problemu jest nieporównywalna - lecz po co to osądzanie i straszenie? Każda z nas czyta na temat porodu, rozmawia z lekarzami, mamami, więc niech podejmuje decyzję jaką uzna za stosowną dla siebie i swojego dziecka. Ważne, że Ty jestes przekonana do psn i wiesz, że to jest najlepsze dla Ciebie i Twojego malucha,ale uszanuj decyzję inną od Twojej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
halszkabronstein Re: cesarka na życzenie w Kielcach 13.07.06, 16:11 Jaki ból po operacji ? Hahaha ja miałam cc na życzenie w prywatnej klinice i czułam sie REWELACYJNIE !!! Na własne życzenie poprosiłam by mi nie podawać środków znieczulających . Polecam cc bo dzieki temu poród był dla mnie jak wakacje ;). Łapówek jednak nie popieram wiec tez polcam prywatne kliniki - przy okazji dużo lepsza usługa . cc niestety nie ma na życzenie w szpitalach mimo , że płacimy podatki takie same jak rodzace fizjologicznie no cóż... za granica jest to legalne i nikt problemu nie robi i nie narzeka. Tylko z pl niektóre kobitki kupuja propagande i ogólnie obowiązujaca mode na fizjologiczne lansowana przez lekarzy którym na reke jest by mogli zarabiać na łapówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: cesarka na życzenie w Kielcach 14.07.06, 20:56 Nie słyszałam, żeby była prywatna klinika w Kielcach, natomiast dawanie łapówki podobnie jak branie jest karalne... Odpowiedz Link Zgłoś