Dodaj do ulubionych

Żużel. Nadchodzi nowy kibic?

IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 07:49
Częstochowa jest WŁÓKNIARZA i tyle w temacie.
Tylko na Olsztynskiej jest taki niepowtarzalny klimat i kulturalna, przyjazna
atmosfera.

A ,,kto nie skacze jest z torunia ,, wykonywane przez ponad pół stadiony
wygląda fantastycznie.
Doping tez jest ostatnio swietny, najwaziejsze zeby byl kulturalny !!
Moda na Włókniarz wrociła i niech trwa cały czas.
Niech sie martwi Azs czy Rakow gdzie frekwencja wynosi około 2 tys przy bardzo
niskich cenach biletow.
My kibice Włókniarza samych karnetów kupilismy 3 tysiace, a ceny biletow w
porownaniu do w/w sa wysoki ale warto płacic bo pojscie na niedzielny mecz to
uczta dla ducha i ciała.
TYLKO WŁÓKNIARZ

P.S. DO Torunia wybiera sie około 1000 kibiców.Liczba fantastyczna, oby udało
sie awansowac dalej :)
Obserwuj wątek
    • Gość: medalik Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.net.stream.pl 09.09.09, 07:58
      a ja mam w dupie ten klub i te osoby bo JESTEM Z CZęSTOCHOWY a nie z okolic
      • Gość: gienek Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: 212.87.241.* 09.09.09, 08:13
        Ty może i jesteś z Częstochowy a mamusię z tatusiem którzy przeprowadzili się z
        okolicznych wiosek też masz w dupie?
    • Gość: Rafałek Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: 193.138.241.* 09.09.09, 08:36
      Zgodzić z artykułem się nie mogę!!! Mam czterdzieści lat,dwoje dorosłych
      dzieci i bez zająknięcia robię "szkocję",skaczę i krzyczę.Ogólnie dobrze się
      bawię,przy czym kibicuję swojej drużynie.To nie młodzież "nowa",która nagle
      pokazała się na stadionie,wymyśliła ten rodzaj zabaw,tylko UF !!!! To Im
      trzeba podziękować za wspaniałą atmosferę !!!
      Cieszy fakt rozwieszania plakatów,"werbowania" nowych kibiców,ale jak siedzę i
      za plecami słyszę pytanie:"kto to jedzie?" to serce mnie boli.
      • Gość: ;) Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 11:35
        No widzisz Rafale! Moze GW dopiero teraz zauwazylo grupe UF`04 ;) A jak sama
        nazwa wskazuje grupa ta istnieje od 2004 roku. Oprawy i doping to nie nowosc na
        naszym stadionie! Nowoscia za to jest fakt, ze do dopingu zaczyna przylaczac sie
        caly stadion! ;) No i kolejnym rozminieciem sie z faktami, ze mlodzi ludzie
        dopiero teraz zaczynaja pomagac klubowi. Grupa UF badz co badz skladajaca sie z
        mlodych ludzi zaczela pomagac juz wczesniej a stoisko na Biegana nie jest jej
        pierwszym "dzielem". ;)
        • Gość: ;) Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 11:43
          Kolejna bzdura jest ten fragment: "Część obawia się, że żużel chce dorównać do
          wzorca, którym jest mecz siatkówki (choć ostatnio tak samo zaczynają wyglądać i
          skoki narciarskie, i piłka ręczna, i koszykówka), gdzie sam sport schodzi na
          drugi plan, a całość zamyka się pomiędzy piosenką z Pana Wołodyjowskiego i
          skandowaniem "Dziękujemy, dziękujemy" - bez względu na wynik, a w przypadku
          porażki obowiązkowego "Nic się nie stało"."

Grupa UF`04 (a wiec grupa ktora na stadionie kieruje dopingiem i oprawami) nie
          ma zamiaru czerpac zadnych wzorcow z siatkowki!Co wiecej kibicowanie na
          siatkowce nie jest dla nas zadnym wzorcem i idealem, wrecz przeciwnie jest to
          bardziej kabaret niz kibicowanie! (No chyba, ze mowa o kibicowaniu takim jak na
          AZSie a nie tym z reprezentacji). My nie chcemy zadnych wodzirejow jak na
          siatkowce! Nie potrzeba nam Bieleninika czy Lorka! Sami tworzymy doping, sami
          wybieramy co i kiedy krzykniemy! Za przyklad bierzemy doping z pilki noznej!
          Pilka nozna nie jest do konca taka zla co pokazuja chociazby mecze i doping
          kibicow Lecha w pucharach.

Jesli gw chcialaby napisac rzetelny artykul o tym co, kto, dlaczego robic na
          Wlokniarzu i o tym kogo stawia sobie za wzor moze latwo to zrobic... wystarczy
          skontaktowac sie z klubem i poprosic o namiary na ludzi z grupy ;)
          • Gość: :-D Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 12:29
            Dzięki Bogu , zabrali UF race . Jeśli ktoś czerpie ideały od
            bandytów futbolowych to w dobra strone nie zmierza pojscie za nim.
            Na całe szczęście "siatkarski styl" ma miejsce na Olsztyńskiej , a
            Grupa i tak działa tylko w jednym sektorze - sporadycznie jedna czy
            dwie osoby w innych sektorach idzie za nimi , wiekszosc za spikerem .

Gdy AZS czy Raków beda posiadać 15 tyś miejsc siedzacych na swoich
            obiektach - wtedy mówmy gdzie jest jaki klimat i ILU kibiców jest za
            kim w tym mieście (okolicach).

• Gość: ;) Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 18:08
              To ty chyba dawno na meczu nie byles ;]
          • Gość: piknik Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.spidernet.pl 09.09.09, 15:03
            Wiadomo przecież że dla grupy UF, której rok powstania wiąze się w ciekawy
            sposób z najwiekszym sukcesem Wlokniarza w ostatnich latach czyli DMP w 2003,
            najwazniejsze jest aby pobic rekord w dlugosci flagi czy liczby odpalonych rac.
            Dlatego nie biorą wzorców z nikogo, ani co do przyspiewek, ani innych pomyslow,
            sami są najbardziej kumaci jak tylko mozna byc kumatym
            • Gość: bb Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.09, 21:26
              Przypominajac Ci poczatki grupy UF, to mialy one miejsce po rundzie zasadniczej
              w roku 2003 ;) Kiedy powstal "odlam" ówczesnego Fan Clubu z powodu narastajacych
              konfliktow w nim. Juz na finale byla (skromna bo skromna) oprawa i doping ;)
      • Gość: mar_czwa Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 11:47
        Rafale niech Cię serce nie boli jak słyszysz za plecami pytanie"kto
        jedzie?"..serce powinno się radować, bo moze to nowy kibic sie rodzi:)!!!
        • Gość: Gienek emeryt Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 14:16
          Ja też się nieźle bawię na żużlu...skaczę, robię falę i
          Szkocję...wszystko byłoby piękne i wspaniałe gdyby tylko jeszcze
          tych gadów z Rakowa przestali wpuszczac na mecze...
          • Gość: Pablo__79 Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 14:39
            Gienek, Zenek czy jak Ci tam a Ty skąd jesteś?????

chyba też z rakowa jak sie nie mylę - widziałem Cię ostatnio mo i
            powiem nie skakałeś za bardzo... hehehehehe.......gadzie Ty jeden!!!!
          • Gość: wek Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 20:55
            Wal sie na pysk dziadu jeden!!!
          • Gość: fcb Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: 212.87.241.* 09.09.09, 22:56
            Gieniuś, ciebie to chyba jakiś gad z Rakowa musiał wyjebać na lewą stronę, że
            tak się spinasz:) Frajerze.
      • Gość: Pablo__79 Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 14:41
        Rafałek a Ty jak pierwszy raz byłeś na żużlu to od razu wszystkich
        znałeś??????

A jak serce boli to do kardiologa

pozdrawiam
    • Gość: piknik Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.spidernet.pl 09.09.09, 15:05
      Ile Ci dali, Toborek ile Ci dali... za kolejny sponsorowany tekst.
      Na AZS-ie czy Rakowie jeżeli chodzi o zaangażowanie kibiców jest podobnie
      jeśli nie lepiej i jakoś tekstu o swojej działalności się Ci kibice nie doczekali.
      • Gość: ckm wlokniarz Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 15:25
        Co ty gadasz gosciu. Chyba dawnomnie byles na Włókniarzu.
        Atmosfera z kazdym meczem jest coraz lepsza. Do dopingu przyłącza sie czesto
        wiekszosc stadionu. Az ciarki przechodza.
        Na Rakowie byłem na meczu z Myszkowem i doping typu ,, wasze stare maja h...a,,
        jest na poziomie mniej niz zerowym.

Na Włókniarzu jest kulturka i dlatego tak wszyscy ciagną na mecze.

A co z tego ze Azs bedzie mial hale na 15 tys kibicow?
        Teraz ma na 3 tysiace a bardzo rzadko sie wypelnia po brzegi wiec widac ilu ma
        kibiców na meczach.

TYLKO WŁÓKNIARZ !!
        • Gość: piknik Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.spidernet.pl 09.09.09, 17:07
          To bardzo dawno temu byłeś na Rakowie, bo z Myszkowem to już Raków nie grał od
          paru ładnych lat.
          Ale teraz powiedz mi jako to kultura była w młynie na meczu z Lesznem czy
          Toruniem...
          Na Włokniarz chodzę, na Raków tez, i powiem Ci, że poziom dopingu w młynie na
          Rakowie bije na głowę ten na Włókniarzu.
      • morning.calm Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? 09.09.09, 15:27
        Tylko Włókniarz CKM!:)

Jestem pełen podziwu dla UF'04 i całego stadionu kiedy wszyscy skaczą czy robią
        szkocję.
        Poza tym to nieprawda, że kibice idą za spikerem. Spiker czasem tylko pomaga
        UF'04, bo nie każdy bez przerwy patrzy w ich stronę i jest w stanie dostrzec
        rodzące się przygotowanie do Szkocji.

Do boju Włókniarz! Widzimy się w Toruniu!
    • Gość: andysuper Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.54.168.225.tvksmp.pl 09.09.09, 19:14
      mie podoba mi sie to co sie dzieje na meczach reprezentacji
      siatkówki i niektorych klubów PLS... na te pikniki przykro patrze!
      ostatni fajny mecz reprezentacji był kiedy debiutowalismy w LŚ czyli
      98 rok. Wtedy doping był naprawde spontaniczny. Teraz na trybunach
      pojwaiaja sie dziwni ludzie )bo pozniej mozna sie pochwalic ziomalom
      ze sie było w Spodku). A siatkarze sa zagłaskani a juz okrzyki "nic
      sie nie stało" gdy przegrywa sie mecz prowadzac w setach 2:0 i w
      piatym 13:8 to obraz nedzy i rozpaczy. Może dlatego w ciagu tych
      kilkunastu lat mamy tylko przypadkowo jedno srebro MS
    • donald-marzy Żużel. Nadchodzi nowy kibic. Niepalący kibic. 09.09.09, 22:54
      Nową jakością kibica powinien być zakaz palenia, jak najwyższej rangi!
      Smród, brud i ubóstwo bije od fajkarzy. Jeden skończy palić, następny zaczyna.
      Qrwicy idzie dostać. Może chociaż wyodrębnić specjalny sektor dla tych
      "sportsmanów"?
      • Gość: Pablo__79 Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic. Niepalący kibic. IP: *.net.stream.pl 10.09.09, 00:20
        Nową jakością sektor dla narzekających na wszystko.......

Jak sie nie podoba siadać na dole dym w dół nie idzie......a pozatym
        dziwne, że nie przeszkadza Ci zapach spalin z maszyn żuzlowych -
        może zakazać!!!!!!!!!

• Gość: flo Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.09, 23:15
      Poczekamy zobaczymy co będzie jak spadną a spadną wtedy okaże się ilu jest
      kibiców sukcesu wtedy też będzie po 2 tysiaki ludzi na stadionie chociaż były
      mecze co było po 4 -5 tyś w tym sezonie i co ? to są kibic3e a co do młodych
      kibiców to więcej tych dziewczynek jak młodych koleś
    • Gość: o Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.09, 00:44
      O proszę proszę, i nawet gazeta zauważyła takiego kibica :)
      W klubie całkiem niedawno im się to udało, a i tak ze 6 lat za późno :) Bo
      było wszystko robić na "BOOMIE" mistrzowskim z 2003 i by ludzie chodzili
      tłumniej na żużel :)
      Ale dobrze że chociaż tyle :)
      • Gość: co to jest zuzel Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.rev.inds.pl 13.09.09, 16:49
        Smieszy mnie to.......fajnie ze wreszcie(pomimo dwóch kibicowskich klubó azs i
        rks) coś sie dzieje na włókniarzu ze wreszcie ma kibiców z prawdziwego
        zdarzenia......ale powiedzcie mi po co to wszystko...co to jest ZUZEL jest
        typowa dyscyplina(nawet nie sportu) na która przyjezdzaja ludzie z pobliskich
        wsi zeby sie odprężyc...i napic piwa.....nikt tego czegos ani w wielich miastach
        a i w innych państwach europy ( o przepraszam w anglii cos jest ale przy
        pasących sie krowach)nie uprawia a nawet nie słyszał o tym ...no ale czewa coraz
        bardziej schodzi na wioske
    • lightcik Żużel. Nadchodzi nowy kibic? 10.09.09, 17:09
      BANDA BURAKOW!!!JP100%
      • Gość: antyidol Re: Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.chello.pl 13.09.09, 11:07
        JP100% ?? Jestes Prawiczkiem na 100% ??? wspolczuje :)
    • lightcik Srodmiescie HEMP 10.09.09, 17:23
      BURACTWO Z GOWNIARZA TO KIBICE SUKCESU! SMIERC PIKNIKOM !SRODMIESCIE = LOWCY
      ZYDOW !!!TAK DALEJ ,A WASZ KOSZMAR POWROCI, BO KILKA LAT JUZ WAS NIE
      PRALEM! CALA POLSKA WIE ZE W TYM MIESCIE BEZ ZMIAN "RAKOW PANY"
      • Gość: claromontana Cz-wa biało-zielona!!! IP: *.strefa.com 12.09.09, 15:11
        Ale mnie przestraszyłeś,powiało grozą!!! :-) Pozostało ci tylko pisanie
        bzdur...Choć sobie na swoja 3 ligę,a elitą sie nie interesuj,za wysokie progi...
    • Gość: cygi75 Żużel. Nadchodzi nowy kibic? IP: *.54.173.131.tvksmp.pl 14.09.09, 22:41
      W tym sezonie byłem na kilku meczach i było super. Pomyślałem , że zabiorę
      dalszą rodzinę z małymi dzieciakami, która mnie odwiedziła ...i wchodzimy na
      stadion i... ślicznie zalane wszystkie siodełka . Za blisko 250 zł siedzieć w
      kałuży to Panie Maślanka przesada. Trzeba dbać o kibiców albo zostaniemy
      pipidówą. Tak sobie myślę , że nowy kibic raczej nadejdzie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka