Gość: Malkont IP: *.premex.pl 05.02.02, 23:53 Czy ktoś z bywalców może coś powiedzieć o tym lokalu? Cóż to jest? Restauracja, czy raczej bar? Bo wiem tylko, że kuchnia wietnamsko-chińska bodajże. I czy warto tam iść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomi Re: Pan Wu IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 16:44 Oczywiście że warto iść!!! Jedzenie bardzo smaczne. Ludzie tam pracujący są przesympatyczni. Gorąco polecam. Pozdrowienia od C-C Katowice dla Pana Wu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Pan Wu IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 18:25 Nie jestem może zbyt obiektywny , gdyż byłem tam tylko raz , ale dostałem przypaloną sajgonkę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Pan Wu IP: *.czes.gazeta.pl 06.02.02, 22:01 Bar taki sobie. Jedzenie w miarę. Największa zaleta: rozwożą jedzenie po całym mieście i to szybko. Wada: dają żarcie w takich ohydnych plastykowych wiaderkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle 24 Re: Pan Wu IP: *.chello.pl 06.02.02, 22:36 a gdzie właściwie jest ten Pan Wu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniWu;) Re: Pan Wu IP: 10.0.2.* 07.02.02, 02:59 Gość portalu: elle 24 napisał(a): > a gdzie właściwie jest ten Pan Wu? ..a siedzi przed telewizorem teraz ;) a tak naprawde , idac alejami w kier jasnej gory , mijajac d.h. shot udajesz sie do pierwszej bramy po prawej (tam gdzie byl swego czasu bar napoleonski przeniesiony ;)) odnosnie samego zarcia to chcialem zauwazyc ze Pan Wu cos sie "popsul" jakis czas temu - wczesniej byly wieksze porcje ;) calkiem spoko jest chinska rest w poblizu dworca pks , przy lini tramwajowej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malkont Re: Pan Wu IP: *.premex.pl 07.02.02, 19:09 > calkiem spoko jest chinska rest w > poblizu dworca pks , przy lini tramwajowej Byłem. Odczucia mieszane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Pan Wu IP: *.czes.gazeta.pl 07.02.02, 19:46 Gość portalu: Malkont napisał(a): To chyba już lepiej jest w Kantonie w III Alei > > > calkiem spoko jest chinska rest w > > poblizu dworca pks , przy lini tramwajowej > > Byłem. Odczucia mieszane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekb Re: Pan Wu IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 15:42 nic nie przebije Mandaryna, ktory jest w schottie. Samemu nie oplecam brac porcji. moZNA JA WZIAC NA DWIE OSOBY. gDYBY KTOS ZECHCIAL WZIAC SAMEMU RADZE ZAOPATRZYC SIE W DZWIG :))) Odpowiedz Link Zgłoś