tosia1984 17.10.09, 18:04 witam znacie jakiegoś dobrego dietetyka w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberty000 Re: dietetyk... 17.10.09, 21:24 hej, ja chodzę tam do przychodni koło placu czerwonego, babka przyjeżdża z Krakowa raz w miesiącu. Pierwsza wizyta 100zł, kolejna 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asd Re: dietetyk... IP: *.alfanet24.pl 17.10.09, 23:20 A ktora z kolei jest już darmową? Odpowiedz Link Zgłoś
dietetykczestochowa Re: dietetyk... 12.11.09, 20:03 Osobom, które nie mogą znaleźć w Częstochowie dietetyka zachęcam do skorzystania z porad lekarza. Nie polecam gabinetów, w których proponuje się odchudzanie z zastosowaniem suplementów diety. Poza tym należy pamiętać, że zdrowe odchudzanie polega na gubieniu 0,5 - 1 kilograma w ciągu tygodnia. Jeśli ktoś chudnie więcej w ciągu tygodnia może spodziewać się po zakończonej kuracji efektu jojo. Warto poszukać kogoś, kto ułoży dla Was zbilansowaną dietę we wszystkie składniki pokarmowe, wytłumaczy zasady odżywiania. Każdy z nas jest inny - ma inną budowę ciała, płeć, wiek itp., dlatego potrzebuje w inny sposób zbilansowanej diety. Nie wierzcie też dietom cud dla każdego. takich nie ma - można tylko wyniszczyć swój organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: dietetyk... IP: *.centertel.pl 29.12.09, 20:42 Podbijam wątek. Czy znalazłyście dobrego dietetyka? Jeśli tak podzielcie się wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
pin-is-one Re: dietetyk... 30.12.09, 07:57 Na Berka Joselewicza jest dietetyk. Moja koleżanka z jej pomocą schudła 14 kg w 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia083 Re: dietetyk... 04.01.10, 09:54 polecam dietetyka z warszawyz z poradni dietetycznej halsa www.halsa.pl można skorzystać z konsultacji on line, moja mama schudła 18kg i czuje sie swietnie Odpowiedz Link Zgłoś
daria-rr Re: dietetyk... 19.09.17, 13:15 Sprawdź stronkę z wyszukiwarką dietetyków: kcalmar.com/dietetycy/ A jak chcesz najpierw zadać pytanie za free do dietetyka to strona zapytaj dietetyka się nada: kcalmar.com/zapytaj-dietetyka/ Odpowiedz Link Zgłoś