Dodaj do ulubionych

dietetyk...

17.10.09, 18:04
witam
znacie jakiegoś dobrego dietetyka w Częstochowie
Obserwuj wątek
    • liberty000 Re: dietetyk... 17.10.09, 21:24
      hej, ja chodzę tam do przychodni koło placu czerwonego, babka przyjeżdża z
      Krakowa raz w miesiącu. Pierwsza wizyta 100zł, kolejna 80
      • Gość: Asd Re: dietetyk... IP: *.alfanet24.pl 17.10.09, 23:20
        A ktora z kolei jest już darmową?
        • dietetykczestochowa Re: dietetyk... 12.11.09, 20:03
          Osobom, które nie mogą znaleźć w Częstochowie dietetyka zachęcam do skorzystania
          z porad lekarza. Nie polecam gabinetów, w których proponuje się odchudzanie z
          zastosowaniem suplementów diety. Poza tym należy pamiętać, że zdrowe odchudzanie
          polega na gubieniu 0,5 - 1 kilograma w ciągu tygodnia. Jeśli ktoś chudnie więcej
          w ciągu tygodnia może spodziewać się po zakończonej kuracji efektu jojo. Warto
          poszukać kogoś, kto ułoży dla Was zbilansowaną dietę we wszystkie składniki
          pokarmowe, wytłumaczy zasady odżywiania. Każdy z nas jest inny - ma inną budowę
          ciała, płeć, wiek itp., dlatego potrzebuje w inny sposób zbilansowanej diety.
          Nie wierzcie też dietom cud dla każdego. takich nie ma - można tylko wyniszczyć
          swój organizm.
    • Gość: lilu Re: dietetyk... IP: *.centertel.pl 29.12.09, 20:42
      Podbijam wątek. Czy znalazłyście dobrego dietetyka? Jeśli tak podzielcie się wiedzą.
      • pin-is-one Re: dietetyk... 30.12.09, 07:57
        Na Berka Joselewicza jest dietetyk. Moja koleżanka z jej pomocą schudła 14 kg w
        4 miesiące.
      • zuzia083 Re: dietetyk... 04.01.10, 09:54
        polecam dietetyka z warszawyz z poradni dietetycznej halsa www.halsa.pl można
        skorzystać z konsultacji on line, moja mama schudła 18kg i czuje sie swietnie
    • daria-rr Re: dietetyk... 19.09.17, 13:15
      Sprawdź stronkę z wyszukiwarką dietetyków: kcalmar.com/dietetycy/
      A jak chcesz najpierw zadać pytanie za free do dietetyka to strona zapytaj dietetyka się nada: kcalmar.com/zapytaj-dietetyka/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka