cadzzil78 03.11.09, 08:58 możecie polecić dobrego fryzjera męskiego, który nie potraktuje mnie jak kolejną owcę do obstrzyżenia? tylko nie mówcie o paniach z galerii jurajskiej, które chyba od dnia otwarcia nie pracowały... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mietek Re: fryzjer męski - gdzie najlepiej? IP: *.art.pl 03.11.09, 10:24 Polecam salon KOKO koło PKS, na przeciw SIMPLY, panie przykładają się do każego klienta i są miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: fryzjer męski - gdzie najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 10:56 Witam Ja polecam salon fryzjerski Berendowicz&Kublin na ulicy Galibardiego. Fryzjerka Ada, potrafi dobrać fryzurę ja chodze i jestem zadowolony.Cena 30 zl za obcięcie z masażem glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Re: fryzjer męski - gdzie najlepiej? 03.11.09, 11:34 jak mieszkałem w czewie to łaziłem do jednego gościa w bramie na pl. Daszyńskiego - czułem się jak strzyżony przez 3 osoby - bo szybko i jeszcze potrafił opowiadać dowcipy - nie wiem czy tam jeszcze coś jest. dziś polecam salon norbiego w krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: fryzjer męski - gdzie najlepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 14:29 róg wolnosci i jesnogórskiej , tylko facet , chyba jako jedyny jeszcze nozyczkami potrafi się posługiwać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: fryzjer męski - gdzie najlepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 21:11 w naszym mieście nie ma takiego skrzyżowania panie kolego....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fryzjer męski - gdzie najlepiej? IP: *.rev.snt.net.pl 05.11.09, 12:45 a co siedzisz im na fotelu i klientow liczysz? czy konkurecja nie spi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Berendowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 16:59 Marcin przemily facet , który pzreszedł od Dysiewicz do Berndowicz i Pani ADA . Super atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: fryzjer męski - gdzie najlepiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.09, 18:05 a ja wlasnie polece salon z galerii... zwlaszcza taka z kolorowymi wlosami do ramion;-)ciemne wokol twarzy a reszta jasne, nie wiem jak ma na imie ale nie leci tasmowo. zreszta z tego co widzialem to panie sa ok. Odpowiedz Link Zgłoś