Dodaj do ulubionych

UPT " MIS"

14.11.09, 19:20
Czy zna ktos adres firmy przewozów osobowych "MIŚ". Przewóz kusuje
na trasie Częstochowa - Kłobuck, a kierowca obsługujący ta trasę
należy do wyjąktowo niegrzeczny.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: UPT " MIS" IP: *.54.170.204.tvksmp.pl 14.11.09, 21:33
      adresu nie znam, ale zachowanie kierowcy od lat jest naganne, ze 3
      lata temu jadąc z nim miałem lekki wypadek.. a wtedy to dopiero się
      działo.

• Gość: fredzia1962 Re: UPT " MIS" IP: *.54.170.161.tvksmp.pl 14.11.09, 21:41
        Właśnie wczoraj zmieszał mnie z błotem za to że jeżdzę PKS, kiedy
        poprosiłam o telefon do właściciela firmy odmówił. W aucie nie ma
        informacji o siedzibie firmy. zastanawiam się gdzie zgłosic jego
        zachowanie aby z innymi nie postąpił podobnie.Dlategopotrzebny mi
        jest adres firmy.
    • Gość: stanisław Re: UPT " MIS" IP: *.54.170.161.tvksmp.pl 15.11.09, 17:43
      Również uważam ze kierowca przewozu MIŚ jest chamski i beszczelny.
      Może doniesienie do jego pracodawcy cos zmieni w zachowaniu tego
      pana. To dobra myśl
    • Gość: kamilmadziak Re: UPT " MIS" IP: 78.133.205.* 21.12.09, 09:21
      Kierowca to Krzysiu. Ma dziki charakterek. A siedziba firmy... On jest firmą sam
      u siebie z tego co słyszałem.

Pozdrawiam
    • Gość: kamilmadziak Re: UPT " MIS" IP: 78.133.205.* 21.12.09, 09:24
      Ale firma przewodnia pod którą on należy to chyba KACPEREK BUS z Kielc lub
      Krakowa. Tam próbujcie
      • zauwazylam Re: UPT " MIS" 12.04.13, 22:09
        Kierowca Misia , Pan Krzysiek jest wyjątkowo chamski. Jeździłam z nim bo nie miałam innego połączenia i wyjścia. Byłam świadkiem jak w miejscowości Łobodno staruszka nie radziła sobie z otwarciem drzwi do busa, Pan Krzysiek odjechał jej krzycząc do pasażerów że nie ma czasu czekać! W okresie letnim bardzo często zdarza się że czuć od niego alkohol, wymusza na skrzyżowaniach pierwszeństwo oraz wyprzedza "na trzeciego". Jest niesympatycznym gburem, nigdy nie daje rozkładu jazdy, wręcz robi awanturę jak się ktoś pyta. Często bywało tak, że rozmyślał się w połowie drogi i rezygnował z kursu, narzekając że mu się nie opłaca! Mam nadzieję tylko że znajdzie się jakaś osoba, która zrobi z nim porządek, bo to co on wyprawia to woła o pomstę do nieba!!!
        • zauwazylam Re: UPT " MIS" 12.04.13, 22:43
          Zapomnialam dodac ze pan Krzysiek nigdy nie drukuje biletow i pali papierosy w busie przy pasazerach!Pomocy!!
          • Gość: ja_corka Re: UPT " MIS" IP: *.158.216.41.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.13, 22:50
            a także masturbuje się bezwstydnie podczas jazdy rozwijając nadmierną prędkość !
    • Gość: abc Re: UPT " MIS" IP: *.free.aero2.net.pl 13.04.13, 12:40
      Ja swojej żonie zabroniłem jazdy "Misiem". Mijam się codziennie z tym gościem i jak widzę jego sposób jazdy to w życiu nikomu z rodziny nie pozwolę wsiąść do jego strucla. W sumie to jego bus przeszedł chyba jakiś niewielki remont, bo pół roku temu znaczył swój ślad na jezdni - teraz chociaż lakier ma lepszy ;-)

W każdym razie nie wiem co robi ITD, ale ten gość nigdy nie wydał chyba biletu! Pali w aucie, ma prymitywne odzywki rodem z rynsztoka. Dziwi mnie, że ITD nie potrafi go dokładnie przetrzepać, to jest jakaś firma krzak. Jak już muszę wolę jechać Gepardem bo PKS to śmiech na sali z ich cenami. Taniej autem w obie strony, niż w jedną PKS.
    • Gość: Ja Re: UPT " MIS" IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.13, 22:05
      Up
    • Gość: Pasażer z Czewy Jaki problem zrobić porządek raz a dobrze z MISiem IP: 212.244.80.* 15.04.13, 09:34
      Proponuję ustawić "misiowi Krzysiowi" na przystanku w godzinach rannych
      drugiego "misia" tylko, że z ALKOMATEM.
      Jak wydmucha rano nadmiar wieczornych promili, to zakończy się ta "szopka".
      Tylko trzeba dać cynk do "drogówki", najlepiej TVN Turbo z kamerką,
      bo Oni forum nie czytają - niestety.
      • Gość: cc Re: Jaki problem zrobić porządek raz a dobrze z M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 09:39
        Dokładnie. Jeden z drugim czuł alkohol ale zeby juz dryndnac na policje to problem..ale na forum to ma czas napisac..
        • Gość: TonieŻart,toŻycie! Re: Jaki problem zrobić porządek raz a dobrze z M IP: 212.244.80.* 15.04.13, 10:43
          Dyskusja toczy się już trzy i pół roku, a nadal nikt i nic nie zrobił w tym kierunku.
          To jest komiczne, że przez tyle lat facet miał szczęście i nikt Go nie "udupił".

DROGI KRZYSZTOFIE - przyjmij moją wypowiedź jako dar od losu,
          zrób grubą kreskę, pomódl się w podzięce do Najświętszej Panienki,
          nadal jeszcze masz prawo jazdy i nikogo nie zabiłeś,
          i zacznij od dzisiaj "NOWE ŻYCIE".

Na Twoim miejscu nie liczyłbym na przychylność losu przez kolejne lata.
          Dobra passa nie trwa wiecznie.
          Jeżeli nie dotrze do Ciebie, to co napisałem to przypomnisz sobie moje słowa,
          kiedy niestety będzie za późno na skruchę.
          Męska decyzja: Piłem - NIE jadę, Będę jechał - NIE piję.
          Nikt nie zabroni Ci napić się alkoholu,
          ale do cholery nie upijaj się na umór, kiedy następnego dnia masz jechać w drogę.
          Amen. Jak nie dotarło do głupiego łba to trudno - krzyż na drogę.
    • Gość: RobertM Re: UPT " MIS" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 21:20
      Up - podtrzymajmy temat, bo warto !!!
      • madziullek95 Re: UPT " MIS" 12.11.13, 17:50
        a ma ktoś rozkład jazdy 'misia'? ile kosztują teraz bilety, bo dawno nie jechałam??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka