malusia89 06.12.09, 18:45 poszukuje pracy na weekendy posiadma prawo jazdy kat b, ksiazeczke sanepidowska i doświadczenie w handlu, jezeli cos macie piszcie pilne!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiedzący Re: Praca na weekendy!!! IP: *.alfanet24.pl 06.12.09, 19:04 Nawet gdybym o czyms wiedzial, to w 1. kolejnosci dam cynk rodzinie i znajomym, a nie obcym w necie. Sorry, ale to rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: Praca na weekendy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.09, 19:32 kup sobie gazetę o nazwie ,,pośrednik'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Praca na weekendy!!! IP: *.alfanet24.pl 06.12.09, 20:07 już tak nie pouczaj!Wierze ze dziewczyna pośrdenika kupiła i prześledziła oferty,ale...do niedawna sam szukałem pracy i poza agencjami towarzyskimi to tam niewiele ofert można znaleźć.Może to że napisała na tym forum oznacza że stara sie byc aktywna na wielu frontach za co można ją najwyżej pochwalic ,choć zgodze się ze tą drogą to raczej zatrudninia nie znajdzie...ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: Praca na weekendy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.09, 22:25 No wiem, że jest ciężko... Sama szukam pracy na weekendy, póki co pośrednik na nic się nie przydał, a pracę załatwiła mi w sumie koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '''' Re: Praca na weekendy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 23:26 na kasach w realu sa wolne miejsca popytaj, kolezanka tez dorabia własnie przez weekendy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Praca na weekendy!!! IP: *.strefa.com 07.12.09, 00:04 Jak ktos chce w akwizycji to pisac pod moim postem. POWAZNIE TERAZ PISZE I TYLKO POWAZNYCH ODPOWIEDZI OCZEKUJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: Praca na weekendy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.09, 22:46 nie wiem czy na kasie warto pracować za 5zł za godzine :/ a praca do lekkich nie należy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale tu jest syf Re: Praca na weekendy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.09, 22:49 Gość portalu: Ol napisał(a): > nie wiem czy na kasie warto pracować za 5zł za godzine :/ a praca do lekkich ni > e > należy no jasne lepiej nic nie robic ;/ z takim podejsciem ksiezniczko nigdy sie nie napracujesz..chce prace ale jak cos jest to wydziwia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OwnU Re: Praca na weekendy!!! IP: *.prenet.pl 08.12.09, 18:34 ja moge za 2 zlote na godzine ciezko zapie...c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GranCoronas Re: Praca na weekendy!!! IP: *.apus-net.pl 08.12.09, 20:03 A pracowałaś, że wiesz, że ciężko, czy słyszałaś od koleżanki, brata dziewczyny siostry ?? Bo ja pracowałam i jakoś dla mnie ciężko nie było, ale jak komuś się nie chce pracowac to wymyśla, że ciężko, że mało płacą, że krzesła maja nieodpowiedni kolor itp. Jak Ci za mało to do galerii heja tam się szybko obłowisz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Praca na weekendy!!! IP: *.alfanet24.pl 08.12.09, 20:48 Słyszała od kolezanki brata sąsiadki zięcia matki, ktora ma siostrzenice po bracie, ktory pracowal w kopalni brata prezesa marketu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Praca na weekendy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.09, 21:30 machanie ręką non stop przez 8 godz czy więcej ze stawką 5zł/h to jakaś masakra... oczywiście, że jeżeli komuś naprawdę potrzebna jest forsa i jest zdesperowany to można tak pracować, ale myślę że warto poświęcić więcej czasu na szukanie czegoś odpowiedniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale tu jest syf Re: Praca na weekendy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 21:35 Gość portalu: A napisał(a): > machanie ręką non stop przez 8 godz czy więcej ze stawką 5zł/h to jakaś > masakra... oczywiście, że jeżeli komuś naprawdę potrzebna jest forsa i jest > zdesperowany to można tak pracować, ale myślę że warto poświęcić więcej czasu n > a > szukanie czegoś odpowiedniego ale mozna machac i szukac przy okazji, no ale jak ci kolezaneczka po znajomosci załtwiła no to coz..lepiej bylo czekac na cuda po znajomosci heh Odpowiedz Link Zgłoś