Dodaj do ulubionych

dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od staruszek

17.12.09, 12:10
Zna ktoś tego lekarza?Moja mama chodziła do niego przez lata i
dawała po 20 zł za ruszenie ręką-wypisanie recepty; on nigdy nie
skierował jej na żadne badania, ale kase brał.Leczyął sie na
nadcisnienie, a umarła na raka; sku...syn mógł jej chociaż brzuch
pomacac; mnie nie słuchała, ale moze jakby lekarz kazał isć sie
zbadać to by poszła
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 12:17
      trzeba sie bylo bardziej matka interesowac, mogles - moglas wejsc z
      mama do lekarza jak wiedzialas jaka jest sytuacja a nie teraz miec
      pretensje, trzeba bylo samemu o pewnych rzeczach pomyslec
      • Gość: lol Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.09, 13:38
        Przecież twoja matka do dorosła osoba - skoro dawała to znaczy że chciała i
        uważała to za słuszne. Że głupio robiła a lekarz brał to już inna sprawa.
        • helmutt555 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 17.12.09, 19:55
          Obowiązkiem lekarza jest wysyłać na badania profilaktyczne, a nie brać kasę-albo
          jak bierze to tym bardziej wysyłać, a starsi ludzie sa uparci
          • helmutt555 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 17.12.09, 20:00
            Moją mamą interesowałam sie bardzo, ale ona mnie nie słuchała-wasze mamy was
            słuchają?Namawiałam cholera -chodźmy do lekarza prywatnie, ale nie i
            nie-chodziła tylko powtarzać leki na nadciśnienie,a w szpitalu nie opie...li,
            czy mamy nie widział lekarz pierwszego kontaktu?!-no widział i co z
            tego?Patrzył, ale nie dotykał tylko brał kasę i wypisywał receptę
            • Gość: lol Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.09, 20:05
              Zawsze możesz iść z tym do sądu. Jeśli doszło do zaniedbania to lekarz powinien
              za to odpowiedzieć.
              • dolores333 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 17.12.09, 20:14
                Też tak myślę-znam tych lekarzy-żona jest nie lepsza, może trochę głupsza; na
                wrzosowiaku słynna jest też dr. zalasińska, co leczyła faceta na korzonki, a on
                umarł na raka. Strach się bać z tymi debilami; nie słuchają nie dotykają, a
                leczą-geniusze.
              • Gość: otto Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.chello.pl 18.12.09, 14:52
                Guzik zrobisz!
            • Gość: dramaturg Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 20:14
              skoro sam piszesz, ze była całe życie uparta i nie chciała chodzic do innego
              lekarza to u tego do ktorego chodziła mogła nigdy sie na nic nie skarzyc, nie
              godzic sie na jakiekolwiek macanie brzucha czy badania dodatkowe. nie ma
              przymusu leczenia, na siłe Mamy nikt nie mógł zbadać. wchodziła do gabinetu i
              mowila"ja tylko po recepty" to dostawała tylko recepty.Nikt nie bedzie godzinami
              przekonywał starszą pania,że ma sobie wyniki porobić. Było z nia pojść chociaz
              raz do lekarza i poprosic o jakies kontrolne badania a nie teraz na forum żale
              ulewać.
              • dolores333 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 17.12.09, 20:17
                No nie wiem moja ciotka chodzi do przychodni na Wyczerpach i lekarz sam ja
                wysyła-krew , mocz , ekg, usg brzucha-ciotka na to by nie wpadła, ale jak lekarz
                karze-a forum po to jest, żeby żale ulewać
                • helmutt555 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 17.12.09, 20:21
                  Pisze po to, żeby ostrzec innych, a nie żeby wylewać żale-z moimi żalami i
                  sumieniem sama sie muszę uporać
                  • Gość: asa Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.chello.pl 18.12.09, 14:57
                    Treść tego wątku nadaje się do sądu,ale za zniesławienie lekarza,uważaj!Krytyka i wulgaryzmy!Miej się na baczności helmutt555.
            • Gość: franka Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.w86-219.abo.wanadoo.fr 10.04.10, 21:21
              czy kto kiedy byl wyslany na analize krwi jaka to powinna byc
              zrobiona chorym - i dopiero na podstawie wynikow moze wydac opinie o
              chorobie -na czym opieraja sie te osly i wypisuja schorowanym
              starszym osoba kupe lekow czesto niedostosowanych do ich
              dolegliwosci a raczej pogarszajacych stan zdrowia --moze to wszystko
              polega na tym zeby pozbyc sie szybciej dzadkow -gdzie sie te osly
              uczyly ze nie znaja podstawy do wydania diagnozy -jak tego nie
              potrafia to zostaje im tylko szczotka i lopatka do zbierania psich
              kup -lapy wyciagaja po pieniazki bo starsi panstwo daja -nie wiem
              co u was znaczy lekarz pierwszego kontaktu -tego osla obowiazkiem
              bylo wyslac mame na badania to czemu tego nie zrobil -gdyby nie
              ludzie chorzy oni pozdychaliby z glodu bo wy jestescie im potrzebni-
              oslowatym spojrzeniem sie nie leczy - skad wymyslil to nadcisnienie
              pewno glupim gapieniem sie -pozdrawiam serdecznie
    • Gość: . Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 20:17
      przykro mi bardzo z powodu smierci mamy, jednak nie wiem do kogo masz
      pretensje..skoro lekarz nic nie robil, trzeba bylo isc do innego, badz samamu
      upomniec sie o badania, nie ma prawa odmowic..co do zapłaty - brak słow, nie ma
      takiego obowiazku, tym bardziej skoro wiedziałes ze jest taka praktyka skierowac
      mame gdzie indziej a lekarzowi utzrec nosa, własnie dlatego nic sobie z ludzi
      nie robil pewnie...
      • Gość: jan.osik Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 20:48
        Typowy częstochowaski cezar - antyjanosik: zabiera biednym i nie
        rozdaje bogatym. W niektórych zawodach (i korporacjach) obowiązują
        ścisłe zasady odwróconego dekalogu. Nic tak nie motywuje (do brania,
        of course) jak nieznośna lekkość dobrobytu.

Nigdy niewolnik pieniądza nie będzie uczciwym człowiekiem. Demokryt
        Największe zło to tolerować krzywdę. Platon
        • Gość: asa Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.chello.pl 18.12.09, 14:59
          Piszesz o sobie?Co za znawstwo tematu?
          • Gość: wnuczek emeryta Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.09, 01:35
            Za dwadzieścia złotych usłyszała to co chciała .Za darmo mogła usłyszec że to rak ,a na raka jest tylko jedno lekarstwo przynajmniej dla 90%.
            • maksymilian70 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 19.12.09, 10:53
              obrazacie sie Panstwo wzajemnie ale naprawde doprosic sie w
              tej przychodni o skierowanie na badanie --graniczy z
              cudem a zbadanie dokladnie pacjeta to drugi cud nie
              obrazajcie sie na piszaca corke bo wystatczy nie byc
              staruszka i taz uczcwie tam nikogo sie nie traktuje w tej
              poradni poprostu nie ma do kogo isc traktuja ludzi
              jak na tasmie fabrycznej sam musze chodzic bo mam
              najblizej ale gdyby przyszla powazniejsza choroba bylby szok
              trzeba szukac prywatnie a emerytura - mala
              • bernardyn70 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 19.12.09, 20:46
                Znam Pana doktora jego żonę również, do tej pory miałem zdanie Nie Zaszkodzą,
                ale i Nie Pomogą.
          • rowan_bean Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 20.12.09, 00:09
            Gość portalu: asa napisał(a):

> Piszesz o sobie?Co za znawstwo tematu?

Serduszko boli, gdy ktoś przypomni o smutnej rzeczywistości??
            • Gość: asa Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.chello.pl 20.12.09, 07:59
              Co ciebie co boli jarzębinko ...głowa,a nick brzmi jak podmoskiewskie wieczory!?!
              • helmutt555 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 23.12.09, 12:04
                Na wrzosowiaku jest fatalnie dziś idę do doktora zapytać czemu mamy
                nie skieroał na żane badania, zepsuje sobie świeta do reszty, ludzie
                nei obrażajcie mnie(albo dobra pewnie na to zaśługuje), ale moją
                mamę zostawcie w spokoju-duzo sie nacierpiała, trafiła do szpitala
                na mickiewicza, a tam jest mordownia, ale to osobna sprawa. Niestety
                była uparta ;)chodziła tylko do kędry przepisywac leki na ciśnienie
                i na "wrzody", on jej wypisywał nie badając(nie wiem jak
                zdiagnozował te wrzody-nie zrobił andych badań) i tak "sie
                kreciło "do czasuPrzeczyatłąm, ze rak tzrustki może sie rozwinac ze
                źle leczonych wrzodów zołądka, mam wiec zal, ze jedyny lekarz do
                którego chodziła nie zrobił nic.Mam tez żal do siebie, ze tylo
                prosiłąm i namawiałam, że nie umiałam zmusić, że po prostu nie
                zamówiłam wizyty prywatnie i nie powiedizłam"idziemy"!Mama miała 60
                lat, mogła żyć, niestety nie lubiła lekarzy-z perspektywy ostatnich
                doswiadczeń wcale się jej nie dziwię.Ciekawe co mi dziś powie
                lekarz,pewnie go nie bedzie, to pójde po swiętach.
    • Gość: KRISI444 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 14:30
      Jeśli chodzi olekarzy z tej przychodni zgadzam się z przedmówcami,na
      zadne badania nie chca wysyłać.Natomist muszę pochwalic personel
      średni. Pielegniarki i rejestratorki chetnie pomogą i
      doradzą.Czasami posiadają większą wiedzę niz lekarze.
      • dolores333 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 23.12.09, 14:37
        Dr.Zalasińska, leczyła faceta na korzonki a umarł na raka, mówiłam
        już, ta pani miala racje, że nie chciała sie tam leczyć-oni sie
        nadają tylko dopisania recept.
        • Gość: z Rakowa Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: 212.87.241.* 25.12.09, 20:59
          ..Nie byłaś całkowicie bezradna.Nie chce mi się wierzyć,że
          nieustannie namawiana na badania przez Ciebie mama,latami słuchała
          Twojego gderania i tkwiła uparcie przy swoim.Mozna było
          tez "uderzyć"do lekarza,pójść do niego,zrobić awanturę,zarządać
          skierowania na badania,a już na pewno zabronić pobierania kasy od
          mamy !!!
          Ale wiem,Polak mądry po szkodzie..Sama się przekonałam,że mozna by
          życie stracić przez lekarza,a ten się nie przejmie.
          Jeśli chcesz skarżyc lekarza wiedz że nie będzie to łatwa droga,że
          taka brutalna prawda,ale Tobie to może przynieść więcej szkody niż
          lekarzowi.
          Albo idż do lekarza i powiedz mu o tym co zrobił,może tak by inni
          słyszeli?
          Jeśli koloryzujesz,uważaj bo stąpasz po cienkim lodzie i może ci
          grozić zniesławienie
          • angrusz1 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 26.12.09, 07:27
            Do z Rakowa :

"Jeśli chcesz skarżyc lekarza wiedz że nie będzie to łatwa droga "

W moim przypadku zaniedbanie lekarza było tak oczywiste, że
            kolegium przy Naczelnym Rzeczniku Odpowiedzialności Zawodowej uznało
            winę chirurga P.S . i skierowało sprawę do sądu lekarskiego .
            Ciekawe jaką sąd wymyśli karę ?
          • dolores333 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 26.12.09, 18:59
            gościu z rakowa nie strasz, bo sie zesrasz-na tym to polega, tak to działa, że
            nam wmawiają, że z nimi nie wygramy, jesteś może lekarzem?
            • helmutt555 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 26.12.09, 19:04
              wpływ miałam niewielki,ale nie będę sie nad tym rozwodzić, do dr. sie przejdę;
              mam pytanie co to jest kolegium przy naczelnym rzeczniku odpowiedzialności
              zawodowej?
              • maksymilian70 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 26.12.09, 20:20
                GOSCIU z RAKOWA chyba jestes naprawde chory jezeli myslisz
                ze przez awanture zrobiona lekarzowi mozesz cos zyskac ---
                chyba to ze CIE wyrzuca z poradni [ gosciu jestes
                nieobiektywny lub pracownik - badz pacjetem a sie
                przekonasz }
                • Gość: wnuczek emeryta Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.09, 20:43
                  W latach 90-tych ktoś obliczył że miesięczny strajk anestezjologów pochłoną 22000 chorych dane lekko przesadzone ,ale wtedy była jeszcze kasa .Teraz kasy brak, miesięcznie idzie w samej Częstochowie około 50 emerytów i rencistów w piach przez same opóźnienia w leczeniu.A młodzi wyjeżdżają a za nimi pieniądze a za pieniędzmi lekarze.
    • maksymilian70 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 26.12.09, 22:06
      Jesli ktos pisze ze lekarz malo zarabia i musi brac od
      staruszek grosze [ a dla tych emerytow ten grosz to
      duzo] to ten naprawde jest chory i powinien sie
      leczyc ale nie u lekarza domowego tylko specjalisty
      • Gość: anest Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.09, 22:31
        maksymilian70 napisał:
        > Jesli ktos pisze ze lekarz malo zarabia i musi brac od
        > staruszek grosze [ a dla tych emerytow ten grosz to
        > duzo] to ten naprawde jest chory i powinien sie
        > leczyc ale nie u lekarza domowego tylko specjalisty

Ale specjalista przyjmuje w gabineciku w domciu i ma nieco wyższe
        wymagania i stawki nieosiągalne dla chorych emerytów i rencistów.
    • Gość: pacjentka Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.net.stream.pl 27.12.09, 21:12
      parę dni temu prosiłam o skierowanie na rtg płuc dwóch lekarzy tej
      przychodni. badanie kontrolne po zapaleniu płuc- drugiego w ciągu
      dwóch lat. przed leczeniem też nie miałam prześwietlenia.
      na moją prosbę o skierowanie usłyszałam, cytuję "gdybyśmy
      chcieli wszystkim dawać skierowanie na rtg płuc to osiedle samo by
      świeciło"
      sic(!)

• helmutt555 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 28.12.09, 11:29
        Nie wiem czemu my pozwalamy się tak trakowac? może mieszkańcy
        wrzosowiaka powinni się skrzyknąć i coś zrobić? Lekarze są
        niedouczeni i niechetni badaniom-nie wierzą w choroby!!!Jak nas nie
        bedą leczyć to trafimy do szpitala,np. na mickiewciza-napatrzyłam
        sie na cuda jak moja mama była tam tydzień; do chorej na raka
        kobiety pielęgniarki mówiły"co tak wyje i tak nic nie
        pomoże"(bezosobowo jak nie do człowieka)
    • Gość: hh Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.prenet.pl 28.12.09, 13:57
      każdy bierze
      • helmutt555 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 28.12.09, 15:04
        no pewnie tak, ale jak już biorą to niech chociaż badają
        • Gość: z Rakowa Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: 212.87.241.* 29.12.09, 21:18
          Nie zesram się,bo nie straszę,ale jestem realistką,a jak ktoś jest
          zdeterminowany by walczyć o swoje to czyjeś słowa z forum na pewno
          go nie zniechęcą.
          Pójście do lekarza nie musi oznaczać karczemnej awantury,jak tu ktoś
          wyciągnął błędny wniosek z moich słów.Ja też zostałam pokrzywdzona
          przez lekarza,ale nie miałam szans by udowodnić swoje racje.Poszłam
          do lekarza,też do przychodni i spokojnie,patrząc mu w czy
          powiedziałam co zrobił i jak mu sumienie i zasada "po pierwsze nie
          szkodzić"na to pozwoliło.Lekarz zbaraniał i przyjął postawę
          obronną.Widząc jego marne bronienie się,pomyslałam z satysfakcją"ty
          tchórzu"i wyszłam.Tyle mogłam zrobić dla siebie.
          Szczerze wątpię,że lekarz wyrzuci z hukiem(szczególnie gdy ma coś na
          sumieniu) osobe,która bez wrzeszczenia i przeklinania powie mu
          SPOKOJNIE parę słów.Wątpie by lekarz ryzykował awanturę ściągał na
          siebie podejrzenia.I wcale nie chodzi tu o osiaganie czegokolwiek.
          Autorka wątku tak naprawdę sama musi zdecydować co zrobić tak by
          miałą spokojne sumienie.Życze jej powodzenia:)
          • helmutt555 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 05.01.10, 20:13
            Podoba mi sie ten pomysł, ciągle nie mogę sie wybrać, bo dr. przyjmuje rano, ale
            wezmę wolne w tym tygodniu; ja sie nie chce sądzić, ale wiecie w przypadku mojej
            mamy rozwój nowotworu był bardzo szybki(ordynator mnie zapewniał, że to sie
            zdarza, ale sama już nie wiem czy w to wierzyć, bo tracę wiarę w to , że lekarze
            cokolwiek wiedzą), wiec mi żal , że kędra nigdy nie przeprowadził podstawowych
            badań-chociażby nie dotknął brzucha(to mi zarzucali lekarze na parkitce-czy mama
            nie chodziła do lekarza pierwszego kontaktu?czy on jej nie badał?no chodziła i
            co z tego?on jej nie dotykał).A szkoda gadać. Mnie kiedyś zalasińska z
            wrzosowiaka na zapalenie oskrzeli przepisała saszetki na kaszel, więc o czym tu
            mówić?
            • 4_czerwiec_1992 Re:przychodnia wrzosowiak - okulista 05.01.10, 21:24
              A czy ktoś ma jakieś opinie o okuliście z tej przychodni? Mam na
              myśli pana Ambrożego.
              • dolores333 Re:przychodnia wrzosowiak - okulista 06.01.10, 19:13
                byłam u ambrożego , dobrał mi szkła i tyle, wiem, ze podobno
                pracownicy(medycyczni)z tej przychodni go nie lubią to moze jest dobry?
              • Gość: xxx Re:przychodnia wrzosowiak - okulista IP: *.realestate.net.pl 06.01.10, 19:55
                Ja byłam u okulisty dwa razy i polecam. Za każdym razem dokładne
                badanie oczu i leczenie trafione. Polecam
                • 4_czerwiec_1992 Re:przychodnia wrzosowiak - okulista 06.01.10, 20:35
                  Dzięki za opinię.
                  Mnie tylko jedna rzecz martwi. U tego pana nie ma nigdy
                  kolejek.Pozdrawiam.
                  • dolores333 Re:przychodnia wrzosowiak - okulista 07.01.10, 10:47
                    ja byłam ostatnio ze 3 lata temu to sie naczekałam; wykrył, ze
                    jakiś inny osioł okulista "przekorygował"mi wzrok i dał nowe szkła
            • Gość: jarek Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.chello.pl 06.01.10, 20:41
              Koniecznie się wybierz,ale czy starczy odwagi.Tutaj zawsze można popyskować, a potem troska o własne zdrowie,obawa,że można sobie zaszkodzić u lekarza.Świat taki ciasny jest i następuje oprzytomnienie.Zyczę zdrowia i pieniędzy....
              • helmutt555 Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus 07.01.10, 10:59
                Jutro sie wybieram; ja bym w ogóle chciała sie przenieść do innej
                przychodni, ale muszę się dowiedzieć jak to sie załatwia;(chyba nie
                powinno być problemu. Tylko w sumie nei wiem czy warto, gdzie jest
                dobra przychodnia, może wszedzie takie samo dziadostwo.
    • Gość: gość Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.04.10, 09:46
      ta przychodnia to dziadostwo; wiecznie kolejki, informcje typu "do
      neeurologa dziś przyjmiemuy 5 osób"
      • Gość: dramaturg Re: dr.kędra z wrzosowiaka bierze kasę od starus IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.10, 01:09
        taaa...kolejka u fryzjera czy kosmetyczki oznacza,że jest dobra. kolejka w
        mięsnym oznacza ,że pewnie mają smaczną i tania kiełbase ale kolejka w
        przychodni to już dziadostwo. trzeba było przyniesc piłę mechaniczną i zrobić
        kolejkowiczom małą masakrę i tak przez parę dni. problem kolejek byłby
        rozwiązany. albo posortować pacjentów pod gabinetem lekarskim i wpuszczać
        grupami do lekarza: najpierw razem wszyscy ci co ich głowa boli, potem wszyscy z
        biegunkami, kolejna grupa z nadciśnieniem itd. wszyscy dostaja te same zalecenia
        i do domu.tłum w poczekalni potrzebował jakiegoś lidera który uporządkowałby
        bezkształtną ludzką mase,zaprowadził porządek,pomógł rejestratorkom, ktore
        przeciez nie ukończyły zarządzania i marketingu i rozładował problem kolejek .
        sam jak wejdziesz do gabinetu to bedziesz miał gdzies nastepnych pacjentów w
        kolejce i bedziesz chciał z detalami opowiedziec o wszystkich duperelach i zeby
        to ciebie najdokładniej przebadać i tobie poświęcić najwięcej czasu.Bo twoja
        choroba jest najtwojsza.
        a dlaczego do neurologa przyjmują dziś tylko 5 osób to sie zapytaj swojego
        ubezpieczyciela w Katowicach. Tam w nfz wymyślili,że na twoim osiedlu dziennie
        zapłacą za 5 porad neurologicznych.
        • a.g.g.a dr Ambroży 08.04.10, 22:44
          Ja też polecam tego okulistę i nie robi na mnie wrażenia,czy są do
          niego kolejki czy nie,bo czasem są a czasem nie.
          Lekarz dobry,dokładny,konkretny,sam od siebie wytłumaczył mi sprawy
          na temat mojej wady wzroku,innym okulistom nie chciało się
          • Gość: s Re: dr Ambroży IP: *.realestate.net.pl 09.04.10, 17:14
            Mnie dr Ambroży powiedział żebym sobie znalazła dobrego okulistę.
            • Gość: mama Re: dr Zalasińska IP: 83.19.32.* 11.04.10, 10:07
              Witam. Przychodnia wrzosowiak to zwykła pomyłka. Dno dno dno i jeszcze raz dno.
              Kolejki że strach pomyślec. Baby w rejestracji to wstrętne próżniaki i
              opryskliwce!!!!!!!!!! A Zalasińska jak poszłam w 7 miesiącu w ciąży z kaszlem
              powiedział że nie wyklucza raka płuc!!!! POJEBA.. . baba!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAORAC
              WRZOSOWIAKA.
              • Gość: xxx Re: dr Zalasińska IP: *.realestate.net.pl 11.04.10, 10:39
                Ja tez zastanawiam się, dlaczego Zalasińska ciągle pracuje w tej przychodni.
                Przecież do niej nigdy nikogo nie ma, a ona ciągle na kawce w zabiegowym. Zero
                podejścia do pacjenta, uważam że żaden z niej doktor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka