Dodaj do ulubionych

Bad Boy, Pretorian itp.

08.01.10, 19:11
Czy w Częstochowie mogę znaleźć sklep z odzieżą firmy Bad Boy, Pitbull czy
Pretorian?
Obserwuj wątek
    • dagmara1598 Re: Bad Boy, Pretorian itp. 09.01.10, 10:49
      Musisz polazic po skate-shop'ach
      • Gość: asdf Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.chello.pl 09.01.10, 14:01
        znowu jakiś chłoptaś który chce swoją dziecięcą osobowość (jestem groźny)
        pokazać na bluzach

• Gość: .. Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.01.10, 14:54
          Ty za to pryszcze na twarzy i krzywe zęby chowasz za monitorem pisząc durne
          posty. Ktoś grzecznie zapytał oczekując sensownej odpowiedzi. Jak nie umiesz
          odpowiedzieć na pytanie to zbijaj dalej bąki przed kompem, dłub w nosie i
          wyciskaj pryszcze.
          • hanzel_gretyl Re: Bad Boy, Pretorian itp. 09.01.10, 15:06
            jedyna watpliwosc jaka mnie tu napadla, to taka, czy osoby powiedzmy z grupy
            docelowej takich ubran czytaja forum czestochowskie, a nawet czy w ogole cos
            czytaja.. ale zycze powodzenia. moze by zaczac od google.pl?
            • Gość: .. Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.01.10, 15:12
              Masz moją gwarancję że czytają. Google maps nie pokaże Ci asortymentu sklepów w
              których możesz znaleźć marki o które pytał forumowicz.
            • Gość: rrr Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.strefa.com 09.01.10, 18:13
              Jak taki jestes madry to poszukaj za niego i mu przedstaw bo nie kazdy potrafi korzystac tak dobrze z internetu jak ty , madralo !
          • Gość: asdf Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.chello.pl 10.01.10, 18:49
            a co chcesz tym pokazać, że groźny jesteś?
            • Gość: .. Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.01.10, 22:23
              Jak jestem groźny pokazałbym Ci na ringu lub na macie. Tylko że Ty nie miałbyś
              się odwagi sprawdzić pryszczaty gnojku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka