oskar_33 08.01.10, 19:11 Czy w Częstochowie mogę znaleźć sklep z odzieżą firmy Bad Boy, Pitbull czy Pretorian? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmara1598 Re: Bad Boy, Pretorian itp. 09.01.10, 10:49 Musisz polazic po skate-shop'ach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.chello.pl 09.01.10, 14:01 znowu jakiś chłoptaś który chce swoją dziecięcą osobowość (jestem groźny) pokazać na bluzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.01.10, 14:54 Ty za to pryszcze na twarzy i krzywe zęby chowasz za monitorem pisząc durne posty. Ktoś grzecznie zapytał oczekując sensownej odpowiedzi. Jak nie umiesz odpowiedzieć na pytanie to zbijaj dalej bąki przed kompem, dłub w nosie i wyciskaj pryszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
hanzel_gretyl Re: Bad Boy, Pretorian itp. 09.01.10, 15:06 jedyna watpliwosc jaka mnie tu napadla, to taka, czy osoby powiedzmy z grupy docelowej takich ubran czytaja forum czestochowskie, a nawet czy w ogole cos czytaja.. ale zycze powodzenia. moze by zaczac od google.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.01.10, 15:12 Masz moją gwarancję że czytają. Google maps nie pokaże Ci asortymentu sklepów w których możesz znaleźć marki o które pytał forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.strefa.com 09.01.10, 18:13 Jak taki jestes madry to poszukaj za niego i mu przedstaw bo nie kazdy potrafi korzystac tak dobrze z internetu jak ty , madralo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.chello.pl 10.01.10, 18:49 a co chcesz tym pokazać, że groźny jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Bad Boy, Pretorian itp. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.01.10, 22:23 Jak jestem groźny pokazałbym Ci na ringu lub na macie. Tylko że Ty nie miałbyś się odwagi sprawdzić pryszczaty gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś