kate899 Re: Warunek na ajd 19.01.10, 12:27 po zmianie ustawy 9 pln za każda godzinę zajęc, czyli masz np 30 h wykładów plus 30 h ćwiczeń, czyli 9 * 60 = warunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Warunek na ajd IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.01.10, 15:10 powaznie pytasz? to na takiej kiepskiej uczelni jest to mozliwe?to chyba trzeba palcem nie kiwnąc przez cały semestr, zeby stoczyc sie do warunku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Warunek na ajd IP: *.pfaffeneder.org 19.01.10, 15:17 Widocznie cały czas siedzi w Hajfie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perwer Re: Warunek na ajd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 16:46 Hehe, miałem zapytać o to samo co poprzednicy. Jak można na takiej uczelni mieć warunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xaxa Re: Warunek na ajd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 19:05 coś czuje że wypowiadali się sami ograniczeni do podstawówki albo jeszcze gorzej... z wielu powodów można mieć warunek. np nie mogąc chodzić na zajęcia w danej godzinie kiedy się odbywają, nie zgoda z prof/dr/mgr... różni są ludzie... nie patrzcie na uczelnie bo nie zawsze to wymiar tego czy ma się warunek czy nie, studiuje równocześnie na politechnice w częstochowie i na uniwersytecie w krakowie i stwierdzam że zależy to od prowadzącego zajęcia, od przedmiotu lub od chęci... a często są różne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Warunek na ajd IP: *.zana.trustnet.pl 20.01.10, 20:49 to tnij.org/fj1a chyba nie dużo, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajajaj Re: Warunek na ajd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 20:52 Gość portalu: xaxa napisał(a): > coś czuje że wypowiadali się sami ograniczeni do podstawówki albo > jeszcze gorzej... z wielu powodów można mieć warunek. np nie mogąc > chodzić na zajęcia w danej godzinie kiedy się odbywają, nie zgoda z > prof/dr/mgr... różni są ludzie... nie patrzcie na uczelnie bo nie > zawsze to wymiar tego czy ma się warunek czy nie, studiuje równocześnie > na politechnice w częstochowie i na uniwersytecie w krakowie i > stwierdzam że zależy to od prowadzącego zajęcia, od przedmiotu lub od > chęci... a często są różne... no popatrz ja jakos studiowałam na politechnice i nawet jezeli z jakis dziwnych powodów ktos nie mogl byc na zajeciach ( bo np pracował, ale skoro poszedł na dzienne, to sie powinien liczyc z utrudnieniami) to nikt nie robił problemow, aby przepisac sie do innej grup na te zajecia, ... warunek to juz jest ostatecznosc i raczej chodzi o kwestie nauki niz tego, ze ktos nie ma czasu...chyba wiekszosc wolałaby jednak znaleźć czas i zaliczac bez takich cyrków aniżeli płacic kupe kasy za swoje nieróbstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga warunek na ajd IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.06.10, 18:07 ale czy pytanie brzmiało; jak można miec warunek na ajd? czy ile kosztuje warunek na ajd??? dziwne jest to, ze tak sie wymądrzacie a na pytanie i tak nie odp wiec jesli nie znacie odp to nie piszcie:) Odpowiedz Link Zgłoś