agaipawel12345 11.02.10, 21:27 mamuska poszukujaca porzadnej spacerowki nie typ parasolka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ze Re: Mamuski jakich spacerowek uzywacie? IP: 77.255.85.* 11.02.10, 21:48 piszcie sobie o wózkach w dziale 'dziecko'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Mamuski jakich spacerowek uzywacie? IP: *.chello.pl 11.02.10, 22:39 Ja używam z roana, na razie gondoli, ale spacerówkę kupiłam w komplecie, wyciągam z piwnicy jak śniegi zelżeją - full wypas: duże koła, miękki, na spręzynach, a nie tak jak niektóre na paskach, ochrona przed zabrudzeniem przy bucikach dziecka(nie będzie się gromadzić tam woda). Wózek galante. Podobne są do emmaljungi - najlepszych wózków ze Szwecji - cała Warszawka na nich jeździ Odpowiedz Link Zgłoś
najszczesliwsza Re: Mamuski jakich spacerowek uzywacie? 11.02.10, 23:00 Graco :) Zajrzyj do komisu na Mirowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytacz Re: Mamuski jakich spacerowek uzywacie? IP: *.warszawa.mm.pl 13.02.10, 05:18 Kiedyś gdzieś wyczytałem, że według badań naukowców, wózek powinien byc taki, żeby dziecko widziało stale osobę pchającą wózek. Taki wózek służy wzmacnianiu więzi dziecka z rodzicami(albo tymi pchającymi wózek). Chyba przeszło połowa nowoczesnych wózków nie spełnia tego warunku w przeciwieństwie do tych starych, tradycyjnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirabella84 Re: Mamuski jakich spacerowek uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 11:39 Nie zupełnie jest jak mówisz. Mam spacerówkę marki ROAN i siedzenie można zamontować w obu kierunkach. I nie jest to spacerówka sprzed lat, ale model 2009, myślę że w tym roku takie same produkują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Mamuski jakich spacerowek uzywacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 13:43 Ja mam X-lander XA , super wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Delti Frog IP: *.ludowa.netcominternet.pl 13.02.10, 14:08 Ja mam delti Frog firmy deltimn (mają salon na Lourdyjskiej) kosztował 400zł, to typowa parasolka, ale nieco większa - oparcie kładzione na płasko duży podnóżek, który razem z oparciem po rozłożeniu tworzy bardzo dużą powierzchnię do spania (młody spał w nim jeszcze jak miał 2 lata), no i ma fantastyczną budkę, która po otwarciu suwaka rozkłada się przykrywajac prawie całe dziecko - super na deszcz. Ja jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś