4dagome1 19.02.10, 20:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arkus Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.rev.inds.pl 19.02.10, 21:53 Coś licho ta Jasna Góra chroni swoje owieczki. A może to wszystko to tylko ściema i cały ten święty obraz wcale nad nami nie czuwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Społe3ny Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 23:27 Tytuł niczego nie sugeruje poza miejscem zdarzenia. Jesteś przewrażliwiony. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Śmierć pod Jasną Górą 20.02.10, 00:03 Ależ oczywiście Jasna Góra jest w górze ,czy to nie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenu Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 00:09 Wyobraź sobie synku, że nie tylko komuniści mają w poważaniu jasną górę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xenu Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 06:45 Wiem o tym prostaczku i ja ciebie też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.alfanet24.pl 21.02.10, 00:55 Chyba macie na myśli jasną dziurę a nie górę hehehe prawiczki zakichane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.net.stream.pl 20.02.10, 09:26 Tak właśnie postępują gady z Rakowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad z pod J.G> Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 09:38 no i oco chodzi facet poślizgnął się na nożu chyba kilka razy ślepotka gada wykończyła elyta z Barbary schodzi do podziemia Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Śmierć pod Jasną Górą 20.02.10, 10:18 4dagome1 napisał: > wyjątkowa perfidia gówna wymiotnego .Co ma z tym wspólnego Jasna Góra .Tytuł su > geruje ze cos z tym ma wspólnego klasztor .wstrętnaa manipulacja Tobie chyba woda swiecona zaszkodzila na zdrowiu psychicznym. Albos sie slepoty nachleptal. Gdyby bylo inaczej, to pewnie bys wiedzial, ze Jasna Gora to taka sama nazwa jak Zielona Gora, Zlota Gora, czy Debowa Gora. To klasztor wzial nazwe od gory, a nie odwrotnie. Ul.Barbary, czy 7 Kamienic , czy wreszcie parki sa POD Jasna Gora, a nie pod klasztorem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Śmierć pod Jasną Górą 20.02.10, 11:01 No i co Ty Pluto tępakowi tłumaczysz! Przecież on używa sprawdzonej przez swoich duchowych przywódców metody: co im nie "z włosem" to walka z kościołem! Stara to i co raz mniej skuteczna metoda niemniej od czasu do czasu jeszcze się sprawdza. Ja już z tego typu elementem nie dyskutuję. To nie ma sensu. Pozdrowionka! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Śmierć pod Jasną Górą 20.02.10, 11:10 ty nie dyskutujesz walniety, ty się po prostu wcinasz w tematy o kościele . Drogi złe nie ma pieniędzy bo kościelni biorą hehe .Proponuję napisać epopeję czego złego można się spodziewać po gadzinówce wybiórczej .Podaję przyklad klucz dzikich gęsi i innych głuptaków zawadził o szpic Jasnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Prawda o zdarzeniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 12:45 Menel mieszkający w OKOLICY J.G. popełnił ... samobójstwo przez zadźganie SIĘ nożem.Wiadomo że okolica J.G. szczególnie ulica Barbary to skończona mordownia, menelstwo (taki nasz,częstochowski brooklyn)- i klasztor nie ma z tym nic wspólnego.Pijaczek się zaciupał na śmierć kozikiem bo może miał powody i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prawda o zdarzeniu. IP: *.icis.pcz.pl 20.02.10, 13:03 Różnie jest w okolicach JG - z pewnoscia jednak to nie tylko mordownia. Ale w momencie gdy piszesz ze okolica JG to skonczona mordownia, to nie zastanowilo Cie choc na chwilke ze potezny klasztor nic prawie nie robi zeby cos sie zmienilo na lepsze wsrod tych ludzi ? Podstawowy sprawa dla chrzescijanina to milosc blizniego, pochylenie sie nad czlowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucas Re: Prawda o zdarzeniu. IP: *.dsl.bell.ca 20.02.10, 20:01 Odwrocimy to i zapytajmy co jest obowiazkiem Panstwa? Nie przypadkiem ochrona i zabezpiecznie spoleczenstwa? Nie opieka zdrowotna i edukacja? Nie pomoc spoleczna i zapewnienie spoleczenstwu mozliwosci do zycia i pracy w "normalnych" warunkach? Pomyslcie za nim piszecie ze kosciol ma zadbac o tych ludzi. To rola Panstwa. Sam mam wiele do zarzucenia kosciolowi. Uwazam ze Klasztor i Ojcowie Paulini nie dbaja o mieszkancow Czestochowy, majac glownie na wzgledzie swoje dobro, ale nie zrzucajcie na nich winy za cale zlo w Cz-wie. Przeczytajcie artykul,wywiad "Pamiętaj: urzędnika nic nie ruszy" To jest problem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Prawda o zdarzeniu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 16:37 a kosciul mowi tylko bog zaplac i od tego tylko jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prawda o zdarzeniu. IP: *.icis.pcz.pl 20.02.10, 13:05 P.S. Mam jednak nadzieje ze tak do konca nie jest i dlatego pisze ze opinie o skonczonej mordowni sa mocno pzresadzone. Bo gdyby tak bylo jak piszesz, to zle by to swiadczylo o Klasztorze i naszym kosciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Re: Prawda o zdarzeniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:19 Ja nie staram się bronić klasztoru.Oni dbają wyłącznie o własną ... Stwierdzam fakty: tam jest melina i mordownia.Że blisko - tym gorzej dla J.G. Mieszkam niedaleko od tego getta i codziennie minimum dwa razy przejeżdżam przez Barbary, Siedmiu kamienic i WIDZĘ. J.G. nie zrobi NIC dla nikogo. Państwo w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dais Re: Prawda o zdarzeniu. IP: *.rev.snt.net.pl 20.02.10, 13:19 A jak o Waszym kościele świadczy fakt że takim ludziom nikt z jg nie pomaga za to remontuje sobie drogi wkoło siebie?od tego zacznijmy.kościół to tylko manipulowanie ludźmi, może i Bóg jest, nawet jeśli jest to jg napewno Was do niego nie przybliża,a tym bardziej nie są bliżej Boga Ci, któ¶zy uważają się za kapłanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Re: Prawda o zdarzeniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:25 Wniosek jest prosty: Dla kogo jest J.G. i ten tzw. Kościół??? : na pewno nie dla mnie, dla nas czy nawet nie dla pijaczków z Barbary i okolic...A więc DLA KOGO???? MEMENTO MORII/. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Prawda o zdarzeniu. 21.02.10, 09:49 > skonczonej mordowni sa mocno pzresadzone. Tak, oczywiście, że są mocno przesadzone. Chociaż też prawda jest taka, że do luksusowych ta dzielnica nie należy. > Bo gdyby tak bylo jak piszesz, to zle by to swiadczylo o Klasztorze i naszym > kosciele. A co ma kościół do tego? Nie rozumiem. Jasna Góra jako klasztor nie dbała nigdy o to, jak wygląda dzielnica wokół niej się rozpościerająca, no i szczerze mówiąc nie ma takiego obowiązku. Odpowiedz Link Zgłoś
pluto37 Re: Śmierć pod Jasną Górą 20.02.10, 20:17 dyziek_o napisał: > No i co Ty Pluto tępakowi tłumaczysz! > Przecież on używa sprawdzonej przez swoich duchowych przywódców > metody: co im nie "z włosem" to walka z kościołem! > Stara to i co raz mniej skuteczna metoda niemniej od czasu do czasu jeszcze się sprawdza. > Ja już z tego typu elementem nie dyskutuję. To nie ma sensu. > Pozdrowionka! > Dyzio. Dyzku Szanowny! Toz nie o dyskusje chodzi, a poprawienie bledow ideologicznych. Temu da...costam, czy angruszowi niczego nie przetlumaczysz, ale ..... mlode sie patrzom:))) I jak wszyscy oleja oczywista prawde, to sie tak przyzwyczaja te niektore Niedzielne "Medrce", ze kazda durnote wcisna, a te mlode bez slusznego odzewu uwierza:))) Albowiem Dyzku Pismo rze, ze "Musimy siac...." I czyn to w zgodzie z prawda i sumieniem. Prawda sie obroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dais Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.rev.snt.net.pl 20.02.10, 10:29 A wiesz co to komuch?A tak ps jak jasna góra ( specjalnie z małej z braku szacunku ) manipuluje miastem, przez co piękne nowe ulice są tylko w okolicach jg to jest ok tak?Cały kościół, w tym i jg to jedna wielka manipulacja,sterowanie marionetkami którzy ślepo chodż do kościoła bo są zbyt słąbi żeby wierzyć w samych siebie i własne możliwości.Bywa trzeba w życiu w coś wierzyć, ok można wierzyć w Boga, lub w Bogów, można wierzyć w siebie, ale czy Wy ludzie nazywający się chrześcijanami nie widzicie że wierzycie tylko i wyłącznie w kościół, manipulacje rydzykową itp?Kompletny brak IQ.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gad Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.chello.pl 20.02.10, 15:34 ło Matko Świnto jaka tu dyskusyja odchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Gadzinówka znowu jątrzy 21.02.10, 09:44 Litości, nad czym Wy tu dyskutujecie? Odkąd pamiętam, mówiło się "pod Jasną Górą" o całej okolicy i nikt się nie zastanawiał nad tym, czy to ma związek z kościołem czy nie. Poczta była pod Jasną Górą, szpital był pod Jasną Górą, chodziłem do szkoły pod Jasną Górą itd. Przecież nawet oficjalna nazwa tej dzielnicy na mapach i na tabliczkach z nazwami ulic to "Podjasnogórska". Czemu więc zarzucacie "gadzinówce" manipulacje ideologiczne, do cholery? I co to ma do śmierci tego gościa? A swoją drogą niewiadomo, czemu zginął, może w szlachetny sposób albo w obronie wiary, wtedy przecież byście podkreślali, że pod Jasną Górą się to stało! Do licha, jakieś prawo jazdy by się niektórym przydało chyba do tego, by móc czytać z prawem do komentowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dais Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 08:58 Faktycznie bym cię przoczył tak specjalnie z małej.Człowieku o wysokim IQ.Twoje posty to umacniają mnie ,że większość ateistów to zakompleksioni idioci.Ciekawi mnie to z jakiej krainy się tu przybłąkałeś?Powiem ci marny ludziku że wiem co to są komuniści, bo połowę wieku przeżyłem , w tym ustroju.I wiem jak wpływ miała Jasna Góra na ten ustrój i na komunistów.Zająłem sobie trochę czasu i nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dais Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.rev.snt.net.pl 21.02.10, 10:36 Typowe zachowanie dla człowieka wierzącego podobno.Obrażać kogoś kto nie wierzy w boga tylko we własne możliwości.To dopiero objaw kompleksów.Leczyć swoje kosztem innych ludzi obrażając ich.Żałosny przykład tego, skąd bierze się ogólna niechęć do katolików jak o sobie mówią.Niestety przez takich ludzi jak Ty ludzie którzy naprawde głęboko wierzą ( do których mam szacunek ) i potrafią argumentować swoją wiarę w sposób inteligentny i konstruktywny tracą na wizerunku.Obrażając mnie przy okazji niestety ujmujesz też katolikom.A jeżeli nadal chcesz mnie obrażać to możemy podyskutować nie przez forum ale również w 4 oczy.Bo często jest też tak że niestety tacy jak Ty są odważni tylko przez internet i tylko w sieci są tak wygadani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dais Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: 77.255.69.* 21.02.10, 13:02 Gdzie i kiedy weekendy mam wolne.Ćwoku ja tu jetstem od dawna i walczę z takimi obrzympałami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dais Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.rev.snt.net.pl 21.02.10, 13:21 No nie wątpie że walczysz na necie grając w jakieś strzelanki ;) Ćwoku mów sobie do lustra.Widać zbytnio inteligentny nie jesteś skoro tylko taką dyskusje prowadzić umiesz.Pewnie zaraz napiszesz że mnie pobijesz.Ile masz lat?15 czy 14?Chociaż nie no nie będę obrażał dzieci w tym wieku bo nawet takiego poziomu nie reprezentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dais Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: 77.255.69.* 21.02.10, 13:25 Fajna jesteś kupuję cię jaka cena ,ale narazie dozobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dais Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.rev.snt.net.pl 21.02.10, 13:48 No skoro kupujesz ludzi to przynajmniej można wywnioskować jaka jest Twoja profesja ;)No to daj znać kiedy się zobaczymy.O ile mama Cie z domu wypuści ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Gadzinówka znowu jątrzy i Dais 21.02.10, 17:12 Łoj dobra kobieta ,wskoczylaś tu i smędzisz.Kto by nie napisał to stuk stuk.Wiem że matki nie lubicie ,łoj nie lubicie .Łociec wam pasuje , ale matka nie .Ale ona dobra czaronoskóra i do siebie przytuli.I co najgorsze kiedy was trza do nie ma.Chodzi mnie o te świerszczyki.Jak się zima skończy to będziecie rozdawać.A ja wczesniej potrzebowałem na rozpałkę.Łoj nie dobrze.Nie smędż dais .Bo zamęczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dais Re: Gadzinówka znowu jątrzy i Dais IP: *.rev.snt.net.pl 21.02.10, 18:26 A Tobie bodzio proponuję wrócić do szkoły i zacząć naukę języka polskiego od podstaw Odpowiedz Link Zgłoś
hanzel_gretyl Śmierć pod Jasną Górą 20.02.10, 13:34 a to można być pokiereszowanym nożem? jakoś mi to nie bardzo pasuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:38 Idź pogadaj ze straganiarzami z Barbary. Oni wiedzą co było.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dais Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.rev.snt.net.pl 20.02.10, 14:53 No to też dla mnie nie jest pewne i wiarygodne źródło informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 15:05 Bardziej wiarygodna jest gazeta wyborcza, nasz dziennik ,fakt i inne tym podobne szmatławce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dais Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.rev.snt.net.pl 20.02.10, 15:45 Nie twierdze że wiarygodna jest gazeta itp ale nie wierzyłbym też w to co mówią ludzie na straganch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 17:11 Szczególni ci co widzieli zdarzenie na ,,żywo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.2.142.87.tvksmp.pl 20.02.10, 16:38 Ty jakis nierozumny jestes albo cos w podobie! Jaki tytul sugeruje ze JG ma cos wspolneggo z tym co sie tam stalo?? Jedyne co znajduje sie w tytule to miejsce gdzie sie to stalo, bo dla tych ktorzy nie znaja na tyle Czestochowy, ul.Barbary pewnie nie wiele by im powiedziala!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcylianka Śmierć pod Jasną Górą 20.02.10, 18:29 ludzie! nie wiem co Wy macie w tych swoich pustych głowach! Ktoś już mądrze spostrzegł, że tak zatytułowano,ponieważ nie każdy wie gdzie jest ul. Barbary. Oznacza to, że Jasna Góra nie ma z tym nic wspólnego a Ci co mają coś do zarzucenia, bądź mają jakiś z tym problem to niech dokładnie napiszą o co im chodzi, a nie obwiniają mienie klasztoru. Nie każdy jest katolikiem i może mieć coś do Kościoła, ale w tym przypadku niech bez sensu nie łączy tego z zaistniałą sytuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ash Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 18:53 Dokładnie tak: g. mnie obchodzi menel który pod MOJĄ bramą popełni samobójstwo. No chyba że jestem Żydem lub nie-daj-Boże kimś z J.G. i mam za zadanie opiekę nad CAŁĄ ludzkością za SWOJE - w tym także nad TYM panem ALKOHOLIKIEM - bo nazwanie go menelem czy żulem to już pod paragraf podchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do marcylianki Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 19:01 Dzieki królowo że nas oświeciłaś.Nie wadzi mnie to że stało się pod Jasną.Tylko na hasło Jasna Góra mendy i oszołomy , z całej Polski walą na stronę i wpisują swoje wypociny.Nie każdy wie gdzie ulica Barbary.Jedzie się nią na Opole lol.Ostatnio jakiś eryk piąty pisał nie jestem z Czewy ale proszę o zmianę nazwy aleii.Wybiórcza zwłaszcza cały ten skład redaktorków lubi jątrzyć w Częstochowie.Nie każdy jest katolikiem.A jak który jest to wadzi jak cholera.Sorki ,że nie jestem ateistą . Odpowiedz Link Zgłoś
marcylianka Śmierć pod Jasną Górą 20.02.10, 19:55 nie wiem po co w ogóle ta cała gadka, zatytułowano źle i tyle, po co poruszać inne sprawy, które tak naprawdę wydarzenia nie dotyczą. Szkoda tylko człowieka, który tak naprawdę nie wiadomo jak zginął. a To, że od czasu do czasu sięgnął po alkohol nie skreśla człowieka, bo wszyscy tak samo postępują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.net.stream.pl 20.02.10, 20:03 Gadów z Rakowa należy zamknąć i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xStaw Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.centertel.pl 20.02.10, 21:10 Chyba jasne, że praktycznie cała ulica Św. Barbary leży na zboczu Jasnej Góry. Nie widzę więc błędu w tytule. Nie traktujmy jednak wszystkiego co poza murami twierdzy jak inną część. Jasna Góra jest sporym wzniesieniem i jak dla mnie JG to nie tylko klasztor ale zarówno ulice sąsiadujące z Barbary, Siedmiu Kamienic, Wieluńską, Kordeckiego, Klasztorną i Oleńki. A że mieszkają tam tacy ludzie jacy mieszkają to nic w tym złego nie widzę. Taka naturalna równowaga - melinka naprzeciw domu salezjanek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: togal Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 01:56 halo, a że niby jacy ludzie mieszkają na oleńki??heloł??? Odpowiedz Link Zgłoś
rdbckm Re: Śmierć pod Jasną Górą 21.02.10, 10:54 kurde taka piękna dyskusja o JG a mnie w niej ni ma...:/ ale w sumie wszystko już prawie było powiedziane za i przeciw. Podsumowanie. Na forum są na pewno : -forumowicz katolik fanatyk -forumowicz świadek jehowy -forumowicze ateiści -kilka dziewczyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J- 23 Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 11:05 Facet poszedł na meline po ślepotkę chciał kupić gołdę czy Wy myślicie ze gliniarze nie wiedzą {dzielnicowy}gdzie są mety a w stanie wojennym gdzie można było kupić gorzałe,fajki pod samą Jasną Górą dosłownie melina w torbach była, handel odbywał się pod nosem "ojczulków" w białych kieckach starzy kiziory pamiętają paulini wiedzą doskonale gdzie są mety tak jak gliniarze gdy mówiłem dzielnicowemu żeby zrobił porządek, dzielnicowy powiedzał mi że oni wiedzą gdzie są mety ale nic nie mogą zrobić bo gość powie ze owszem ma ale dla siebie i mu wolno chyba że ja kupię falaszkę zadzwonie na policje policja przyjedzie i pokażę że tu kupiłem to wtedy meline zamkną a mnie w trumnie na drugi dzień to że jednego śmiecia mniej to żadna strata ,bardziej ludzie wartościwi odchodzą po którch jest żal i smutek najśmieszniejsze jest to ze gliniarze <nie wykluczają samobójstwa> no jaja do kwadratu samobójstwo było by wtedy gdyby śmieć się powiesił po ulicy krąży całkiem inna wersja ludzie z bramy dobrze wiedzą jak to było tylko nikt nie powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: *.xdsl.centertel.pl 21.02.10, 18:13 a wiesz jak było???Jeśli cokolwiek wiesz powiedz strasznie Byś mi pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pj Re: Śmierć pod Jasną Górą IP: 193.93.91.* 24.02.10, 10:54 J- 23 jesteś sam śmieciem , człowieku gó... wiesz ch..uj wie skąd jesteś i się udzielasz szmatławcu, ja mieszkam ty i nazwajac kogoś śmieciem kogo nie znasz frajerze to się nie wypowiadaj wogole na ten temat tylko wyp.ierdalaj pod swoj trzepak i pij dalej z kolegami i cpaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dais Re: Prawda o zdarzeniu. IP: *.rev.snt.net.pl 21.02.10, 10:38 Żałosne zachowanie kogoś kto uważa się za "katolika".Pójdzie do koscioła wyspowiada się a potem przeklina i jeszcze może zwyzywa żone itp.Kozak przed monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Prawda o zdarzeniu. i o Dais 21.02.10, 17:22 Loj ja wyżej , a ty niżej.Chłop to chłop katolik , ateista ,kociuch i jeszcze tam.Wypije przeklina przyłoży taki zwyczaj nasz polski.Kkoniecznie jak dorosniesz to weż za męża budowlańca.Ma to wszystko w sobie i do tego co ci sprawi przyjemność ,szorstką rękę.I polub Jasną.Ziemia się nie roztąpi jak pojdziesz nie koniecznie na mszę .Tylko już nie rób stu stuk,w klawisze.Bo ja nie taki ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sum Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 12:08 a co zabolało księżula? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Gadzinówka znowu jątrzy IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.10, 21:36 Szkoda,ze niewinny czlowiek umarl.A swoja droga to nastepny argument za monitoringiem,gdyz tylko on potrafi odstraszyc menelstwo. Ten pan zostal zanozowany.Napewno zamordowal go jakis kryminalista (mozliwe,ze recydywista).Mam nadzieje,ze sprawca zostanie szybko ujety i skazany na dozywocie. Odpowiedz Link Zgłoś