kartastop 23.02.10, 22:03 Czyżby jakaś nieznana cenzura zakaza la opublikowania tego artykułu na stronach internetowych GW? Dlaczego, to niezrozumiałe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: Wrona podwójnie poparty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 22:08 jeżeli to prawda,że Wrona miałby dostać poparcie PiS-u , to oznaczałoby,że Jarosław Kaczyński okłąmał częstochowskich działaczy PiS, mówiąc,że listy do samorządów będą tworzyć sami. Nie chce mi si ę wierzy ć,że mógłby dopuścić do list ludzi Wrony, którzy 7 lat współpracowali z PO.Myślę,że Platforma powinna ich przygarnąć, a nie PiS. Poza tym ich ludzie,tacy jak Maranda czy Ruksza są już w Polsce Plus, czego by mieli w takim razie pozostali szukać w PiS-ie? Pani posłanka z Koziegłow też jakoś do PiS-u nie ciągnie, a za Wroną,może chce do Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
kingston34 wrona handlarzem 24.02.10, 00:36 Przegrana wrona zahandlowała z kaczorami zagwarantowanie poparcia kleru udzielone w ponownym wyborze Lecha na prezydenta w zamian za przejęcie struktury lokalnego pisu. Struktura ta która posłuży wronie do próby powrotu na urząd prezydenta miasta. Widać handel doszedł do skutku i tansakcja została dokonana, ale ryzykuje przede wszystkim Lech. Jest to bardzo smutne, że handluje się teraz wszystkim nie bacząc na konsekwencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia 46 Re: wrona handlarzem IP: *.apus-net.pl 24.02.10, 07:28 Twoje wywody są śmieszne. Co znaczy Częstochowa w skali całego kraju? Przecież Wrona decydując się na współpracę z Kaczyńskim ostatecznie zamyka sobie drogę do prezydentury w Częstochowie. Przeceniasz też jego układy z kościołem. A Lech Kaczyński nigdy w Częstochowie nie miał szans i dobrze o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wrona handlarzem IP: *.centertel.pl 24.02.10, 08:03 Marysiu, Lech Kaczyński miał bardzo duże szanse w Częstochowie, natomiast teraz je dopiero stracił,pod wpływem tzw złych doradców,których szeregi "zasilił" wielki przegrany,czyli Wrona, o ktOrym Rzeczpospolita pisała po referendum,że arogancja i cynizm Wrony zostały ocenione. I tacy ludzie teraz doradzaja prezydentowi Kaczyńskiemu, cała Polska kiwa głową,jak mogło do tego dojść. No,ale nad tym pewnie pan prezydent będzie zastanawiał się później , po przegranych wyborach.Będzie miał wtedy dylemat: kogo za to ukarac? A jeżeli Wrona wystartuje z Częstochowy na prezydenta,to ciekawe czyje poparcie dostanie,skoro Jarosław Kaczyński twierdzi,zawieszając Giżyńskiego w prawach członka PiS,że to PiS go odwołał, to jakoś to jego myślenie nie idzie w parze z tym,że to PiS właśnie miałby go teraz poprzeć.Mam racje? Logika tak wskazuje, ale czy politycy / niektórzy/ kierują się logiką? Wronę powinna poprzeć PO,bo to oni z nim współpracowali całe długie lata, to ich szeregi powinien starać się zasilić,ale teraz się do tego nie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia 46 Re: wrona handlarzem IP: *.apus-net.pl 24.02.10, 08:24 Lech Kaczyński miał bardzo duże szanse w Częstochowie, Gdzie ?, toż u nas PIS jest poniżej średniej krajowej. Zapomniałeś już wybory do Europarlamentu. cała Polska kiwa głową,jak mogło do tego dojść. a kto zna w Polsce Tadeusza Wronę?, nie przeceniajcie Go. Wronę powinna poprzeć PO,bo to oni z nim współpracowali całe długie lata, to ich szeregi powinien starać się zasilić,ale teraz się do tego nie przyznaje. Bez komentarza, w PO jednak myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wrona handlarzem IP: *.centertel.pl 24.02.10, 11:50 Marysiu, nie przeceniam Wrony, opisuję tylko,że cała Polska się z niego śmiała po przegranej, dlatego,że człowiek,który był twórca ustawy o referendum przegrał nie tylko z wyborcami, ale i z samym sobą.Zgubiła go przede wszystkim hipokryzja, a jeżeli chodzi o wybory do europarlamentu, to wszyscy zorientowani wiedzieli już przed wyborami,że kandydatura Migalskiego, to błąd Kaczyńskiego.Pierwsze poważne symptomy pojawiły się wczoraj w jego wypowiedzi,za chwilę pewnie znajdzie się w Polsce Plus.Jak większość uciekinierów z PiS-u i Wspólnoty Tadeusza Wrony.Seweryński z Łodzi,to też pomyłka na śląskich listach.Listy,niestety układał sam pan Jarosłąw Kaczyński, stąd te porażki. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Wrona podwójnie poparty? 27.02.10, 23:31 Szkoda , że nie kopnięty z dziesięć razy . Może to by coś go nauczyło . Proponuję utworzenie komitetu d/s kopania chama w dupę - mocno i głęboko w dupę . Tego mu potrzeba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poppppp Re: Wrona podwójnie poparty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 13:37 www.tvs.pl/informacje/5858/ obejrzyjmy razem ciekawy film Odpowiedz Link Zgłoś