Dodaj do ulubionych

Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod...

IP: 83.1.64.* 24.02.10, 13:49
Malo ambitne sa te filmiki :/ Bardzo profesjonalne <lol2>

ŻAL
Obserwuj wątek
    • Gość: Cronos [...] IP: 92.79.52.* 24.02.10, 14:12
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: on Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.chello.pl 24.02.10, 14:18
      nie róbmy z szamba perfumerii
      • Gość: Szambonurek Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: 80.50.133.* 24.02.10, 14:24
        Odczep się od mojego miejsca pracy - dla mnie jest jak perfumeria, w
        ktorej pewnie nigdy nie byłeś - perfumy znasz z półek w "rosmanje"
    • Gość: ery "młodzi policjanci młodzi kibice..." IP: 194.126.165.* 24.02.10, 14:25
      "kretyni kontra kretyni"...rock&roll umarł...
      • Gość: upadek Re: "młodzi policjanci młodzi kibice..." IP: 89.107.158.* 25.02.10, 15:29
        ten co to spiewał teraz pławi się w luksusach i śpiewa disco-polo
      • Gość: umyj sie smrodzie Promocja patalogii. IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 04.03.10, 13:28
        Promocja patalogii. Zapowiada sie niezła amatorka buehehehe
    • Gość: jejoe [...] IP: *.chello.pl 24.02.10, 14:46
      • Gość: Paulek Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: 94.254.208.* 24.02.10, 14:59
        Żenada...co kibice maja wspólnego z tym bydłem? czemu pan Cezary dziwi się, że
        traktuje się ich jak bydło? Czy są normalnymi obywatelami? Czy płacą za bilet
        PKP przy meczu wyjazdowym? Nie! Powinno im się podstawić bydlęce wagony. To
        obraża prawdziwych kibiców.
        • Gość: inojo Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: *.238.70.30.ip.abpl.pl 24.02.10, 15:43
          tak kibice wynajmują tabory pociągu od PKP i za wszystko płacą włącznie ze
          szkodami które wyrządzą w nich podczas meczu wyjazdowego.

a o kibicach pewnie nie masz zielonego pojęcia. mylisz kibica z widzem więc
          swoje mongolskie teorie wsadź se do d.
        • Gość: artek Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: 188.117.134.* 24.02.10, 16:29
          przeczytaj pierwsze dokładnie wywiad a potem sie wypowiadaj a na gape to
          jezdziło sie 10 lat temu wiec sie nie wypowiadaj cosku
    • Gość: 19R20 Dalej Tęczowa koalicjo jazda z wpisami. IP: *.chello.pl 24.02.10, 14:54
      Jak w temacie.
      • Gość: TORCIDA Dalej piszcie takie gówna IP: *.sileman.net.pl 24.02.10, 15:39
        Do poprzedniego komentarzu czy płacimy za bilety PKP. Jeśli wyjazd jest
        organizowany to płacimy za bilet który wliczony jest w cenę wyjazdu. Chyba nie
        sądzisz że bilet na Wisłę Płock kosztuje 60 złotych? 50 złotych to sam bilet.
        Więc po piszecie takie pierdoły. A bydłem jesteście wy siedząc przed komputerami
        i pisząc takie nieobiektywne gówna. Po prostu naczytaliście się Gazety Wyborczej
        i nasłuchaliście się TVNu! Nic nie wiecie o naszym środowisku. Najlepiej
        powiedzieć o nas bandyci bo tak nas opisują media bo tylko zadymy się sprzedają!
        To że pomagamy ludziom, chorym dzieciom, wspomagamy domy dziecka i już nikt nie
        napisze! Bo to się nie sprzedaje! Więc uciszcie japy. Film będzie dobrym obrazem
        na to kim jesteśmy i wcale mi nie przeszkadza że jest on oparty na drużynie
        przeciwnej za która nie przepadam!. Więc "JANUSZE" Uciszcie się.
        • Gość: real fan Re: Dalej piszcie takie gówna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 08:56
          Heheh a kim jest duża część kibiców? Nie raz, nie dwa wracałem z nimi miejskimi środkami transportu w asyście policjyjnych radiowozów. Ku***, ch**, rzucaniem mięsem co drugie słowo a w autobusie kilkuletnie dzieci z babciami. Jak dla mnie traktor z wozem dla Was podstawić i tak Was z meczów rozwozić.
          • Gość: mario Re: Dalej piszcie takie gówna IP: 89.107.158.* 25.02.10, 15:32
            to nie byli kibice lecz patologiczne małolaty, które chcą popisać się przed
            kolegami niszcząc mienie.
            ten film nie bedzie miał nic wspólnego z takimi osobami.
            • Gość: Kibic Re: Dalej piszcie takie gówna IP: 195.177.83.* 02.03.10, 11:55
              nie raz i nie dwa widzialem i slyszalem starsze babcie i dziadkow,
              ktore wyzywaja zydow od najgorszych...
              • Gość: Kibic Re: Dalej piszcie takie gówna IP: 195.177.83.* 02.03.10, 11:56
                i co takie babcie maja jezdzic komunikacja miejska?? do wagonu
                bydlecego z nimi??

kumacie ironie?? to posluchajcie teraz samych siebie glaby.
          • Gość: KIBIC Re: Dalej piszcie takie gówna IP: 195.177.83.* 02.03.10, 11:53
            A kolega, to wulgaryzmow nie uzywa, a jak juz to sie z kazdego
            wyspowiada, bo natuje gdy sie to wydarzy.
            Na czerwonym swietle przez ulice tez nie przejdzie... predkosc
            przekroczyc?? skadze znowu!!

Toz to sam aniol w ludzkim ciele.
          • dorcia-x Re: Dalej piszcie takie gówna 11.03.10, 10:53
            Obrażasz sporą grupę ludzi!!!
            Jak myślisz... Gdybyś wsiadł z taką liczbą ludzi z innego
            środowiska, to nie usłyszałbyś takiego słownictwa?
        • Gość: kwjaću Re: Dalej piszcie takie gówna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 16:40
          Popierom, karlus mo inksze farby a jo je muzykant i tysz musza pedzieć kaj sie
          ńjy wejrzysz som Ludzie i WULCE, ńjy ma sie co szterować...FILM bydzie gryfny
    • Gość: KSGliwice [...] IP: *.eimperium.pl 24.02.10, 15:19
      • Gość: blue w koncu cos dobrego IP: 91.188.125.* 24.02.10, 15:52
        czekałem czekałem i sie doczekałem bydzie dobrze:) szacunek dla rezysera i ekipy
        :)ps napinacze z zabrza i katowic zal mi was - czemu nie byliscie madrzy
        ostatnia jak was PF trafił w drodze na turniej KSW
        • Gość: yellow Re: w koncu cos dobrego IP: *.chello.pl 24.02.10, 21:34
          blue, pierdoło, no to napisz jak to było, hę?
          • Gość: Kibic Re: w koncu cos dobrego IP: 195.177.83.* 02.03.10, 11:58
            Ciekawe czy poruszony zostanie temat niemiecki. Nie spiewanie
            polskiego hymnu i oficjalne nieprzyznawanie sie do polskosci.

Przydaloby sie to, jezeli ma byc to film obiektywny.
      • Gość: mjkl Re: chchchary zenada bez konca .....cała prawda!! IP: 212.106.143.* 24.02.10, 15:53
        Polecam prywatne lekcje języka polskiego plus słownik ortograficzny. Na
        mózg niestety za późno, ale może coś da się jeszcze uratować. Twoje
        szanse oceniam na 10%...
        • Gość: kwjaću Re: chchchary zenada bez konca .....cała prawda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 16:43
          skiż tygo cos naszkryflou "co wtoś mo sie zakupić tuplikorz polski"...MASZ
          KOMPLEKSY SYNKU, przywiało Cie tu albo TwojA Familia, i ino=tylko żeś tu
          wyrósł..ale widać, że nie wiadomo na kogo...
      • Gość: max Re: chchchary zenada bez konca .....cała prawda!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 16:48
        żabskiego debila od razu poznać i do tego zakompleksionego jak ch....
      • Gość: ale dowcip! Pomódlcie się nad monGołem z Gliwic IP: 89.107.158.* 24.02.10, 19:32
        Powyżej był kolejny błyskotliwy komentarz czołowego monGoła. Panie świeć nad
        jego duszą!
        • Gość: KSGliwice [...] IP: *.eimperium.pl 24.02.10, 19:43
    • Gość: KATTOWITZ FRONT [...] IP: 92.79.52.* 24.02.10, 16:03
    • Gość: mikolowianin i bardzo dobrze że bedzie film IP: *.mikolow.multimetro.pl 24.02.10, 16:33
      pozdro!
    • Gość: KSGórnik na Górniku 4500 karnetów sprzedano w 30min IP: *.eimperium.pl 24.02.10, 16:34
      to jest materiał na prawdziwy dramat dokument o 1-lidze miłości i przywiązaniu
      do klubu !! to są prawdziwi kibice.A nie gostki które ida się lać dostaja po
      dupach ,lądują w szpitalach a potem ojej,ała .jakie nieszczęscie.No i ten cud
      o północy ze zmianą koła normalnie szok.Wsdzyscy zapineli ze w tej zabawie
      (kibicowskiej)giną ludzie!!! taka prawda a wy wszyscy dosłownie wszyscy kibole
      macie krew swoich kolegów na rekach!!
      • Gość: 19R20 Re: na Górniku 4500 karnetów sprzedano w 30min IP: *.chello.pl 24.02.10, 17:05
        no to do Camerona trzeba pisac a nie w newsach o Ruchu sie udzielac.
    • Gość: JohnnyIHardlyKnewY Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.10, 17:00
      Wiecie jak widze na budynkach napis GKS albo RUCH albo czasami oba to chce mi się żygać. Żeby te napisy jeszcze jakoś ładnie były to rozumiem ale ku.....wa czarną farbą i jeszcze koślawo. Mam wtedy sam ochote złapać za spray i do napisu RUCH dopisać końcówke ać a że zawsze koło napisy ruch musi znaleźć się napis GKS to sami wiecie co wyjdzie. Albo znajdźcie sobie jakichś bardziej utalentowanych plasycznie malarzy ale nie piszcie czarną farbą po budynkach.
    • Gość: niebieski ciulik [...] IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.10, 18:01
    • Gość: POLAK Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 24.02.10, 21:01
      nic bym nie mial do ruchu gdyby tak nie szukali niemieckiej torsamości niech sobie szukaja torsamosc tu na miejscu a nie w berlinie !!!!
      • Gość: kwjaću Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 16:30
        Tradycyo Ruchu a inkszych... kiezry tu szkryflajom uoszklistwa "patologie"
        etc..Ruch wdycki bou majstrym tradycyje Ślonskij żodnyj polandowyj propagande
        kieryj jest fol we inkszych postkomunistyczbych klubach
    • Gość: Ruda Ślaska Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 24.02.10, 21:19
      wielki szacunek dla tego Pana!
    • Gość: GieKSiarz Jedna Rodzina... IP: *.bb.sky.com 24.02.10, 21:57
      Totalna bzdura,smieRdziele z "Wolki" naparzaja sie z tymi z Batorego ale jakis klocek twierdzi,ze to jedna wielka rodzina
    • Gość: hanys1964 Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.stuffnet.sk 24.02.10, 22:56
      Pora lot do zatku w TVP był reportaż o szmaciorzach ze
      Świetochlowic. Możno to bydzie jakoś kontynuacjo ?? Taki tytuł:
      "Niebieska rodzina pcha wspólny wózek ze złomem" abo "Niebieska
      rodzina razem wysypała kolejny wagon z węglem".
      • Gość: Gerard Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 00:23
        Nie ma to jak robic film z chorzowska patologia.. idealnie bedzie przedstawial
        nasz kibicowski swiatek... Nie dalo sie wybrac jakiejs cywilizowanej ekipy tylko
        chorzowskie bydlo? Juz po teaserach widac, ze film bedzie jedna wielka zenadą -
        a byc moze kogos zdziwie, ale szkoda, bo w innym wypadku mozna bylo zrobic o
        kibicach ciekawa pozytywna relacje...

Dobry w wywiadzie motyw o Atletico Madryt... Około z 80% kibicow ruchu kibicuje
        jakims Realom albo Barcelonom, nie dalej jak wczoraj na jednej z chorzowskich
        silowni widzialem synka w koszulce Raula... Zreszta wystarczy sie udac na byle
        szpilplatz w chorzowie by obczaic ile lebkow gra w koszulkach barcelon czy
        innych valencii, albo na n-ke wejsc ilu ludzi se robi fotki na tle fan barcelon
        z dopiskiem VISCA EL Barca... zenada, film tez bedzie zenujacy, chyba ze sie
        mocno zdziwie - oby...
        • Gość: Naprzód&Ruch Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 08:03
          O was GieKSiary już też trochę filmów powstało - "Czas cyganów", "Czarny kot, biały kot" i inne dzieła Kusturicy itd. A w Łodzi macie nawet festiwal - "Festiwal Sztuk Cy\G/ańskie Impresje".
      • Gość: B Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: 109.243.240.* 25.02.10, 00:31
        albo tytuł "filmu jeszcze nie ma a gieksiarom juz pekają zwieracze z
        zazdrości" albo "gieksiara-frajer z bogatego domu nigdy nie zrozumie
        trudu życia ludzi ulicy"
        • Gość: hanys1964 Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: *.stuffnet.sk 25.02.10, 08:15
          Jak widza ta waszo niebiesko rodzina to mi zwieracz puszcza ze
          smiechu kolego. Mosz racjo nigdy nie zrozumia trudu życia ludzi z
          ulicy. Z rana jabol albo jakoś inno bryna i cały dzień na rauszu.
          Trudne te życie oj trudne. Jak chcesz kajś znaleźć znaleźć kibica
          ruchu to szukej najgorszej dzielnicy abo największego hasioka w
          mieście. Jakieś przykłady ?? Z mojego placu: Szopienice, Nikiszowiec
          100% niebieskie podobno - tylko idiota w tyt syfie chce mieszkac, no
          abo ten kto podziwia trud ludzi ulicy. W Ligocie getto tam tez kupa
          tych c w e l i i jedna wielka patologia. Jesteście patologicznym
          wRzodem na dupie Slonska. Niebieska rodzina... Musze iść do haźla bo
          właśnie mi na samo myśl o wos zwieracz ze smiechu puszcza.
          • Gość: Blue LgT Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: *.chello.pl 25.02.10, 09:28
            Jak idziesz do hazla to się oblec bo pewnie mosz na placu cyGanie
      • Gość: Świony Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: *.stk.vectranet.pl 25.02.10, 11:54
        co to mo byc :"do zatku"?dupny hanys z ciebie paniynko ze zbukowy...zazdrosc cie
        zzero cyganski pomiocie :)
      • Gość: ze Świonów Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: *.chello.pl 16.03.10, 23:40
        Szmaciorzy proponuję poszukać sobie w domu. Zapewne nie lepiej dzieje
        się u ciebie dziecko.
        PS. Codziennie jestem w Zabrzu i tam widzę biedę i dzieci zrzucające
        wegiel z wagonów a jakoś nie wychylam sie z okna samochodu i nie wołam
        do nich szmaciarze mimo, ze mają klubowe czapki na głowach i szaliki.
      • Gość: BLUE Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: 93.175.68.* 04.06.11, 01:28

PoRa lot do zatku to na tyj dzielnicy pRym wiod Górnik ( z pełnym szacunkiem Ty cioto) a dziś panuje RUCH !!! A teraz tak po Polsku !!! Kilka lat wstecz to Gks i Górnik wielka kosa lecz dziś razem przed RUCHEM spirda.acie w jednym szeregu !!! I po co Wam ta zgoda lamusy !!! Opiszcie się żyletkami RUCH RUCH HKS wtedy nikt WAS NIE RUSZY !!!
    • Gość: Chorzowianin Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.tktelekom.pl 25.02.10, 09:04
      Mieszkam w Chorzowie i widze, że kibole Ruchu to jedna wielka banda
      niezbyt rozgarnietych chuliganow, ktos dobrze zauwazyl ... nie robmy
      z szamba perfumerii.
    • Gość: lux Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 09:08
      czego wiecej w kibicach Ruchu - chamstwa czy porzadnego kibicowania,
      sami odpowiedzcie,
    • Gość: bRat S Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 09:28
      Jak czytam te niektóre opinie na forum, to mi się niedobrze robi. Narodziła się chyba jakaś nowa subkultura ludzi, którzy tak naprawdę nic w życiu nie robią, tylko logują się na forach internetowych i wylewają pomyje na tych którym się w życiu chce. A największą frajdę im sprawia, jak napiszą "Linda Ty ch." "Avatar to g." itd.
      Jasne, że jest wolność słowa, ale jest też wolność dokonywania wyborów. Zróbcie wreszcie coś w życiu. Jak można w ciągu paru sekund skrytykować pracę człowieka, który poświęca dwa lata swojego życia, na zrobienie czegoś pozytywnego?
      Ja po przeczytaniu tego artykułu jestem strasznie ciekaw efektu końcowego. Nigdy nie byłem kibicem, nie interesowałem się piłką nożną i wiem tylko tyle że spalony to nie kotlet. Ale z chęcią wybiorę się do kina, choćby po to żeby poznać to środowisko. Może kiedyś przestaniemy chodzić po przeciwnych stronach ulicy i podamy sobie ręce. Biało-czerwoni, bierzmy przykład z niebieskiej rodziny.
      • Gość: KSG Re: Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra r IP: *.eimperium.pl 25.02.10, 10:30
        zas bedą pustki w kinie jak na cichej.Lepiej zrobić film o pracy na plantacji
        "listka bobkowego" w lewym dorzeczu Kongo,niz o jakiś ludziach patologicznych z
        marginesu społecznego co im sie wydaje ze są rodziną a w zeczywistoci są
        zorganizowana grupą o charakterze zbrojnym.Film o idiotach co po przstepstwach
        nabazgraja coś na płutnie pokaza na meczu i myslą ze robią coś wyjatkowego coś
        ważnego ze są jedyni,najlepsi i wyjatkowi a taki H...DO ROBOTY J..NE
        nieRoby.!!przynajmnie matce i ojcu trochę pomozecie!!
    • Gość: SKĄD TE DEBILE ?? <>AVE RUCH <> IP: *.chello.pl 25.02.10, 16:14
      DO WSZYSTKICH DEBILI:
      Nienawiść I ZAZDROŚĆ TO uczucie powstające przy okazji zetknięcia się z
      objawami wyższości innych !!!!
    • Gość: rodowity j Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.chello.pl 25.02.10, 20:55
      co tu dużo mówic cygany z katowic maja gule bo niedosc ze nie sa rodzina tak
      jak my to na dodatek ich miasto po czesci należy do nas xD nazywacie rodzina
      kolege ktory wam piwo postawi a jak kasy niema to adi os a u nas liczy sie
      przyjazn i zaufanie wy pewnie nigdy tego nie zaznacie.

nikisz janow szopienice to 100% ruch slamsy patoligia?? mowisz tak bo bo sam
      pewnie mieszkasz w takim miejscu . no chyba ze jestes $$$ to co jeszcze tu
      robisz?? wypier... z tego regionu do warszawy .
      TYLE W TEMACIE!
    • adam81w Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... 26.02.10, 00:17
      "Mówiło się, że film będzie miał premierę z okazji 90. urodzin Ruchu. Zdąży
      Pan na kwiecień?

- To raczej niemożliwie. Trwa właśnie montaż i udźwiękowienie, ale do końca
      daleko. Brakuje pieniędzy, a pomocy znikąd."

Jak to znikąd? A z tej wielkiej wspaniałej rodziny Ruchu Chorzów co się
      potrafi na auto złożyć NIE?

Myślę, że to czym powinny zająć się władze klubu i kibice patrioci to odbudowa
      wizerunku Ruchu jako klubu polskiego bo dziś niestety często w tym środowisku
      dominuje antypolskość.
    • ojca Takich ludzi mi tylko żal 02.03.10, 10:31

Powstanie kolejne wątpliwej jakości "dzieło", święte dla kiboli,a niezrozumiałe
      dla normalnych ludzi. Ot kolejny filmik o nieprzystosowanych społecznie
      osobnikach, którzy w wyniku zachwiania własnej wartości zbierają się w stada
      gdzie mogą się dowartościować i czują się bezpiecznie.
      Prawdziwy mężczyzna nie potrzebuje stada kumpli by czuć się pełnowartościowym
      facetem.

...wrony latają stadami i nisko, orły samotnie i wysoko
    • Gość: PipkiFrance Powstaje film o kibicach Ruchu, bo to dobra rod... IP: *.pl 02.03.10, 12:52
      śmieRdziele to nie są POLACY, tylko zdrajcy. wciąz chca jakiejs urojonej
      autonomii, nie spiewaja POLSKIEGO hymnu, uwielbiaja szwabskie pomioty i di
      tego trzymaja się z łodzkimi Zydkami.
      wielka, wielka, wielka, smieRdzaca Erka
    • Gość: max heiliger piłka nozna jest do dupy IP: *.opera-mini.net 02.03.10, 12:56
      Jak może dorosły i normalny człowiek cieszyc sie, ze jakies barany kopią w piłkę. To jest tak nudny, głupi i bezsensowny sport ze sie rzygac chce. A jeszcze policja z moich pieniedzy musi pilnowac, zeby ci durnie kibice sie nie zarzneli
      • Gość: kibic Re: piłka nozna jest do dupy IP: 195.177.83.* 02.03.10, 13:11
        zabierz sobie swoje pieniadze, milicje, zale i wsadz do d.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka